79

Един турчин

преди 5 години

Демокрацията бе дадена на хората,просто защото тя не променя нищо.Хората реално нямат власт да свалят правителства.Такива като Асанж са приемани,като дисиденти.Те са преследвани,малтретирани,унищожавани...Това не е Демокрация-това е Плутокрация.САЩ от една велика страна се превърнаха в държава,която е срам за човечеството.Факелът на статуята на Свободата е угаснал,а гласът на потъпканите вие към небесата за истината!

78

Анонимен

преди 5 години

В отговор руснаците да застрелят въпросния Ленин и компания към отвъдното да му прави Г О В Н О ТО ГУЕЙДО.Трябваше като Сноудън да избяга където са независима държава а не марионетна псевдодържава.

77

Анонимен

преди 5 години

До Да-а-а ...юдомасонския световен ред си отива - ще се разпадне по-бързо от Варшавския договор.

76

Анонимен

преди 5 години

Спомняте ли си Уикилийкс за кои български фактори пишеха че се предлагали като К О Р В И на американското посолство, да изпълняват речи по указания, в замяна на безметежнвото им обогатяване.

75

Анонимен

преди 5 години

Много пирова победа на западната олигархия и марионетния и фашистки президент на колонията Еквадор. Скалъпения му процес в Швеция по поръчка на ЦРУ ще бъде поредния провал на колониалистите и империалистите. Няма да минат и десет години и в Латинска Америка ще избухнат революции и марионетните проолигархозападни правителства ще бъдат пометени, начело с бразилския ултрафашист.

74

JWO

преди 5 години

"Юдейте Забавят, но не Забравят" - цитат от Холивудската продукция "Мюнхен" на юдейският режисьор Спилберг!

73

Да-а-а ...

преди 5 години

скоро ще видите истинското лице на юдо-масонския нов световен ред !

72

Анонимен

преди 5 години

Ленин Морено? В какъв свят живеем?

71

Анонимен

преди 5 години

"Аз съм Джулиан Асанж"!

70

баба мара

преди 5 години

това момче е неузнаваемо на какво прилича тези в Лондон да не са го тровилите са специалисти в тази област

69

Анонимен

преди 5 години

Ръката на демокрацията стиска гърлото на свободата-това е публикувала Мария Захарова,говорителката на руското външно министерство.Незнам защо,но току що се разплаках.

68

Анонимен

преди 5 години

До реалист 62Хи-хи-хи...........трябва да ти кажа, че в т.н. "тоталитаризъм" си беше ЦВЕТЕ, В СРАВНЕНИЕ СЪС СЕГАШНАТА ЦЕНЗУРА И НЕ-СВОБОДА!!!!

67

марая гейбриъл

преди 5 години

Матрицата на Брюксел Ви притежава - всеки против Матрицата с кодово име Цифрова Общност на Европейското Общество, ще му биват изтривани битовете!!

66

Боби

преди 5 години

Споко натрупал е толкова компромати че чак не ми се мисли. Ако си позволят да го осъдят такава валхалия ще настане във медиите че чак не ми се мисли. Дори и правителства може да паднат.А обвинение за сексуално насилие е класически метод за тъй наречения CHARACKTER ASSASINATION - тоест дискредитация на личност - любим метод на запад за саморазправа с неугодните хора на някой.

65

Анонимен

преди 5 години

Раздухаш ли класифицирана военновремева информация на САЩ, после може да се окаже че продавача от магазина където си купуваш сирене има слушалка и е вербуван от ЦРУ...

64

реалист

преди 5 години

ДНЕС НА ИСТИНАТА СЕ КАЗВА ЕЗИК НА ОМРАЗАТА.

63

от брюксел

преди 5 години

Това е Фалшива Новина, ЕС е място на демокрация, човешки права и свободи... но само ако си с властта!! Иначе, у ГУЛАГ, ние всички у Брюксел начело с Меркел сме бивши Сталинисти, но както знаете бивш Сталинист няма!!!

62

Турчина

преди 5 години

"Във времената на повсеместна лъжа да казваш истината това е екстремизъм."-Оруел.

61

реалист

преди 5 години

Къде е свободата на словото? Или има свобода само за политкоректното слово? Аз си мислех че ние сме зле, а то се оказа, че те са същите като нас. Да го съдят, за лъжи и клевети, но ако всичко, което е публикувал е истина, защото го задържат? Това ли е напредналата демокрацията, към която ни водят нашите продажници? Тя не се различава от тоталитаризма.

60

марая гейбриъл

преди 5 години

Свободните Цифрови Медии са Отрова за Ценостите и Принципите на Европейската Общност. Хора като Асандж трябва да бъдат ликвидирани!