13

Анонимен

преди 5 години

Пентагонът призна: Ф-35 е провал за 1 трилион долара!Доклад за изтребителя Ф-35 на стойност 1 трилион долара F-35, който е в процес на изпитания повече от 10 години, показва, че всеки негов елемент струва около 100 милиона долара, както и всеки полет на машината, определена като прекалено голяма, за да убива.Анализът на Project on Government Oversight е базиран на скорошния доклад на Министерството на отбраната на САЩ, който открил безброй сериозни проблеми с изтребителя от пето поколение.

12

питун

преди 5 години

няма нито един паднал су57

11

Русомраз

преди 5 години

Те руските не падат, понеже не могат да излетят!С аеродинамика на ***, как да стане???

10

Анонимен

преди 5 години

Дали министърът на отбраната временно ще спира полетите на тези машини или не, няма голямо значение. Линиите за производството на тези прескъпи брaкми 5 поколение са закупени. Милиарди $ са аризани на хегемона, който си прави бизнеса и доволно потрива ръце.

9

BILL PAXTON PREDATOR

преди 5 години

Независимо че Япония не е част от Програмата за създаване на Ф-35 (вътре са 10 други държави) , САЩ им позволяват да строят свой собствени версии на своя собствена земя . И отделно Япония е заявила поръчка към САЩ , за други 150 единици Ф-35 .

8

Анонимен

преди 5 години

Причините са известни,но не искат да кажат какъв скъп *** е самолета

7

Анонимен

преди 5 години

Намерили част от опашката, а те казват: "Смятаме, че се е разбил".Не ве, майна, още лети, просто пилота е натиснал бутона "невидимка" и ви бъзика яко...

6

Анонимен

преди 5 години

Още един US хвърчащ к о в ч е г във владенията на бог НЕПТУН

5

Анонимен

преди 5 години

Причините са известни - F35 не става!

4

водач на МПС

преди 5 години

Някой се е объркал ! Не съм наследникът на леля Ванга ! Освен това не възнамерявам да се карам с с хората, а именно с с останалите форумни писачи. Ако има нещо, извинявайте !

3

Бай Ставри

преди 5 години

Винаги е било така при техниката, било то самолети, автомобили, телевизори - първите машини от определен тип дават много откази, грешки, катастрофи, докато се излекуват "детските болести". За съжаление в авиацията има и доста човешки жертви.

2

Чичо Ганчо

преди 5 години

Путин е виновен!

1

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!