279

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 291Не съм съгласен да се трие но явно има едженда. Най обидното за българите в момента са оправляващите ги "българи". От там идват всичките злини на България.

278

Гост

преди 5 години

Без коментар. Нямам думи

277

Анонимен

преди 5 години

То пък една държава.Само като видиш какви корумпирани полуграмотни *** я управлявати ти идва да заплачеш. С глас.

276

Циник до 286

преди 5 години

Бих ти обяснил - какво, и защо мисля...но не виждам смисъл, когато коментарите ми биват трити на секундата!Добре дошли в светлото бъдеще - където не можете да кажете какво мислите - в собствената ви страна!Започвам да се питам - дали наистина ромката не е права

275

Анонимен

преди 5 години

До *** 282Те не са виновни че ядат баницата а тези които им я дават. Точно тук е проблема. Българските власти пускат ромоски както и български престъпници с условни присъди. Случаи много и често срещаме криминално проявени с каталог от присъди. Това според мен е по гадно отколкото някаква ромка в чужбина псуваща България. Ако пренебрегнем лошия език, ромката е много права.

274

Анонимен

преди 5 години

За кокошка няма прошка! Що не плюете по онова полуграмотното Динко ? Краде, граби, бие... краде от хора избягали от родината си да се спасят децата си от куршумите, краде от майки и деца, безчинства над по- слабите физически. И предавания за него снимате и го провъзгласихте за национален герой???? Ами вземете и се огледайте бре, измислете си нови герои, че барем неграмотните *** се поучат от вас и вземат пример.

273

Анонимен

преди 5 години

До z 279Англо-саксонско. Като сино на спортиста който се казва Пол.

272

Анонимен

преди 5 години

Виж какво бе жено, ти си се влюбила в англичанина, обаче той те е забравил моментално, не защото си българка. Филма "Хубава жена" е приказка за лека нощ, като "Спящата красавица" и др.

271

Циник до 227

преди 5 години

А Динко *** няма ли да бъде наказан??? Всички медии излъчиха как той насилва друго човешко същество... трябва ли да ние мило за страна, в която царува закона на джунглата???-------------Динко *** - има по-ясно изразена гражданска позиция от теб/вас !!! Политкоректните , умните , и красивите.Докато - ти/вие се тупате "ВИРТУАЛНО" ( че е по-лесно, безопасно и комфортно ) в гърдите - жороплъховете , и северинкрасимировците вече съвсем я удариха през просото! Крадат , бият , насилват

270

Анонимен

преди 5 години

Прави са хората не лъжат!

269

hhhh

преди 5 години

понеже са неграмотни такъв им е стилът на изразяване. Не могат по-тактично и завоалирано, затова така. Но и това е верно, че *** да не се родиш в България.

268

z

преди 5 години

Гилбърт е много рядко срещано име в Англия. Откъде го е чула тая жена?

267

Скитник

преди 5 години

Майката, сина и Динко"ловеца" се заслужават един друг!

266

Хх

преди 5 години

Минджев каза ромите са дошли по напред в България от нас. Докато такива "историци" ни преразказват историята ще е така

265

Анонимен

преди 5 години

До антитолераст 275Ще се изясни когато депутат отиде да живее на палатка. Изяснява се само на тези които имат пипе!

264

Анонимен

преди 5 години

А Динко *** няма ли да бъде наказан??? Всички медии излъчиха как той насилва друго човешко същество... трябва ли да ние мило за страна, в която царува закона на джунглата???

263

Анонимен

преди 5 години

До Бай Цоньо 268те са се уредили а в пенджаб останаха българите с тюрбан върху манталитета

262

Позор!

преди 5 години

ТАКАВА ЗЛОБА МОЖЕ ДА ИМА САМО НЯКОЙ , В КОЙТО НЕ Е ОСТАНАЛО НИЩО ЧЕВЕШКО! ! НА ТЕЗИ СЪЩЕСТВА,ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ОТНЕМЕ БЪЛГАРСКОТО ГРАЖДАНСТВО, АКО ИМАТ ТАКОВА!

261

Анонимен

преди 5 години

Двамата роми от Войводино кой ги пусна? Ромката от клипа??? Някои пишешти нямат акъл и са слепци!

260

Pich

преди 5 години

Поизнервила се е жената!