54

ленин

преди 5 години

До А не бе...И аз видях, че има опашка от хора, изнасящи се за Куба, Венецуела и Северна Корея.

53

А не бе...

преди 5 години

...дръжте заплатите ниски, дори и в Германия, а в същото време вдигайте наемите всяка година. Не стига това, а жилищата в Германия след 90-та скочиха четири пъти! Е познайте кой ще остане да ви работи - никой! По-добре хората да се изнесат към по-нормални държави, с по-щадяща социална политика!

52

Охооо, къде е Цвъки!

преди 5 години

Нашият сега започва, само шест е натрупал до сега, а в Германия има хора със шест хиляди!? Ако не бяха му разбутали рахатлъка, и наш Цвъки щеше да настигне германците! Хайде, да не ги вкарват в затвора, но не докажат ли произхода на парите си, да се отнемат жилищата, това ще е урок за следващите!

51

Анонимен

преди 5 години

А ЦВЕТАНОВ ИМА САМО СЕДЕМ АПАРТАМЕНТА.БЕДНИЯТ ЦВЕТАНОВ!

50

Гoшу

преди 5 години

За една бройка да изгоря :)

49

Променете си заглави

преди 5 години

Супер тенденциозно заглавие. Някой, дето притежава над 5000 апартамента в един град не е "голям собственик". Той е изедник-спекулант, който не трябва да бъде допускан. Нито пък тия апартаменти са му "жилища". Като напишете "конфискуват жилищата", това значи, че някой ще изхвърли хора от местата в които живеят. А то всъщност е точно обратното. А и колко са тези дори в Берлин? Двама-трима най-много.

48

Анонимен

преди 5 години

Аз имам само 2999 апартамента. Аз засегнат ли съм?

47

Факт!

преди 5 години

Като се има предвид моментното състояние на полската и германската армия то втората ще бъде попиляна за 48 часа.А като се има предвид и 6 милиона поляци от 80 на цяла германия нещата ще станат дори и още по-бързи!Но най умен е Ким Чен Ун той не случайно прави атомно оръжие защото знае че населението е просто цифра която лесно може да бъде изтрита.Само робът няма оръжие.

46

случаен минувач

преди 5 години

Да организират военна инвазия в Полша, за да решат проблема с липсата на жилища.

45

сикидим

преди 5 години

... защото улицата знае всичко ...

44

Анонимен

преди 5 години

Тук в Германия наистина полудяха с тези цени на имоти и наеми!! За бетонни кутии в нищото искат луди пари! Все едно купуваш на брега на океана. При една рецесия и криза всичко ще рухне и които са теглили кредити по 400 000 евро за къщи да му мислят как ще плащат като имота стане наполовина!

43

Анонимен

преди 5 години

Количествените натрупвания водят до качествени изменения..Какво се чудите..масата хора няма какво да губи вече...и излиза на улицата..който е опрян до стената няма връщане назад..само напред.... да му мислят тия дето се нагушиха с имоти..има баланс в природата...отдавна е нарушен...скоро улицата ще диктува правилата

42

Рентиер

преди 5 години

Вместо да конфискуват, просто трябва да елиминират Air bnb и всичко ще се оправи. Тъкмо и града ще се поизчисти от нискокачествени туристи.

41

произход на видовете

преди 5 години

Германия отдавна е Бананова Република и Държава от 3-тият, даже от 4-тият Свят, а още малко и Халифат ще стане, свинското вече не се предлага в училищата, защото на група от 26 деца има по 1-2 германчета...

40

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 43Е брат, никой не те кара да живееш на 200 квадрата в сградата на филхармонията.

39

ИзПеркел за Затвора

преди 5 години

национал социалистите има да ги търсите с носталгия....

38

истината боли

преди 5 години

това се нарича пазарна икономика и свободен пазар - замразяване на наеми, евро-фондове, конфискация... това е по-лошо и от комунизма!!

37

к0нсерва

преди 5 години

спете спокойно деца, комунизмът се завръща, национализация, вместо закон и ред - ако си си изкарал парите честно и законно само комунисти могат да те окрадат до кокал чрез узаконена конфискация, наречена полит-коректно национализация!!

36

бай ганю

преди 5 години

невъзможно

35

Mr.STARBUCKS

преди 5 години

Гладни Социалисти,комунизъм сънуват !