55

Анонимен

преди 5 години

Цецо да отговори как в петък е имало жалба срещу стр. фирма. А в понеделник си купува апартамент от същата фирма. После да говори за избори.

54

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Нинова е бясна... - въпреки, че е платила на тинейджъра Миков 30 милиона - оня се натряскал и забравил да дежури пред ЦИК...

53

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Въпреки, че всички следствени действия срещу Йончева са приключили и далаверите и вече са доказани... - Цацаров е взел решение да ги направи публично достояние една седмица преди изборите...

52

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

ДрОгарЕте от Позитано не се впечатляват от апартаменти - те за тях са като даденост... - те признават за имот нещо като техноимпекс, булгартабак, вятърни и слънчеви електроцентрали, панаири, ЦУМ, банки от рода на Кооперативна и т. н...

51

Адв. Марковски

преди 5 години

Нинова много добре съзнава, че скоро ще попадне под лапите на закона и вече съм ангажиран от нея за следващите 10 години... - но след като разбрах, че е платила на Миков 30 милиона и аз вдигам хонорара...

50

Мениджър

преди 5 години

Днес бг, що така триете мнения. Не давате свобода на хората да си изразят натрупаната любов към този родолюбив и честен човек и неговата компания?

49

ПС

преди 5 години

На всички занимавали се с политика и участвали в управлението на страната от 1990г досега,трябва със закон да им се забрани участието в управлението на странатаЗа всички тези години те доказаха,че са крадци и некадърници,че не им пука за хората.Страната ни от година на година е все по-зле.Някой от тях превърнаха управлението в семеен бизнес.Има млади и можещи хора.Ако не друго поне да се пробват,по-зле няма да станем.А народа да спре да се дели на сини,червени и пембени.Гадовете това искат.

48

Анонимен

преди 5 години

Прошляци

47

Има кой да ви накаже

преди 5 години

ГЕРБ ще са първи на изборите ама отзад на пред

46

Анонимен

преди 5 години

Дано в същия порядък влязат и в Централния.Защото управляващата вече 10 години Шайка просто плаче за затвора.Един свестен няма сред тях.Само некадърни и невежи мишоци-апартаментаджии.

45

Анонимен

преди 5 години

Странджа, Тонка, Гледна точка, Бай Фидан, Професор, и всички анонимни Герберски *** не се хабете, колкото и да тролите няма да помогне на Герберската хунта. ГЕРБ мястото им е в затвора.

44

Мое мнение

преди 5 години

Г-н Цветанов е един пример защо трябват и "трудови домове" за политици от тази държава

43

Анонимен

преди 5 години

Цецко, ще има ли поне по гарисионерка за тези млади всеотдайни гербо-милиционеро-комсомолчета, които се редиха цяла нощ ?Може и на първо време в Люлин. Те и без това до един са дошли от село, така че засега нямат много претенции.

42

Анонимен

преди 5 години

Защо всички неприятни са в ГЕРБ ?

41

Анонимен

преди 5 години

Защо ГЕРБ са 9 години във властта?Защото тия,които продължават да гласуват за тях са като тях:обичат да се редят на опашки от рано сутринта,за да не ги изпреварят другите;не искат да плащат полагащите им се данъци,когато си купуват апартаменти;биха правили същото,ако са във властта,да се облажват;Борисов им напомня Тато,всички около него маскари,само той чист(сигурно и той с два чифта чорапи,които ги пришиват отвреме навреме);Борисов като Тато коли и беси;обичат да целуват мъжки ръце и т.н.

40

Анонимен

преди 5 години

".. дни наред младежите от партията... " комсомол в. 2.0

39

Активист на БКП

преди 5 години

И сега-апартаменти,апартаменти,апартаменти... И острови,острови,острови...И хасиенди,хасиенди,хасиенди...

38

Владо

преди 5 години

Сакън да не изтърват да подадат документите :)))Ох Боже...направо са ми смешни всички политици.Как забравиха каква им е работата...ДА СЛУЖАТ НА НАРОДА!!!ДА ЗАЩИТАВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД!!!А не да СЛУЖАТ НА ИНТЕРЕСИТЕ НА СВОЯТА ПАРТИЯ,СВОИТЕ ЛИЧНИ И НА ЧУЖДИ СТРАНИ.Идват избори,а няма за кого да гласуваш,ЗАЩОТО ВСИЧКИ СА ЕДНАКВИ. :(Тъжно е,но е реално така

37

Анонимен

преди 5 години

Щатните гербави *** отново са на смяна!Като всеки ден. Малко ви остава!

36

тъжно

преди 5 години

какво искат тези повече? Наядоха се, грабеха с лопати...Хайде стига им толко! Човек трябва да знае кога да спре! Пък и хората вече не ги харесват. Защо просто не си идат?!?!?