32

Анонимен

преди 5 години

"зад богатството стои инициативност, ум, умения, поемане на премерен риск, капитал, софт-скилс, правилни познанства.",,,,,,,,,,,,,,,По принцип си прав, но това е реалност в "белите" държави. Тикволандия е страната на чудесата. Тук забогатяват само далавераджийте. Караш ли по закон, ще фалираш за месеци.

31

Анонимен

преди 5 години

До Otoman LegacyА ти колко дарения направи, ***? Или някой друг трябва да прави? И къде видя, че не е правил дарения? Харесва ли ти, че страдат хора?

30

Анонимен

преди 5 години

Зад "богатството" стои ЛЪЖАТА , във всичките и форми разновидности Аз съм богат, имам софтуерна комания, започнала от 0-та, която в момента дава работа на десетки образовани хора и плаща стотици хиляди данъци годишно. Кой съм излъгал и от кого съм откраднал?

29

Анонимен

преди 5 години

До 33Демек, аз лъжа, когато продавам уеб сайтове или изгражда системи за счетоводство според изисква ията на дадена компания? Или лъжа, когато продавам 3D принтера и фигурки, на които пише, че са 3D принтера и фигурки в нета? Много ли те е яд, че не маам с кашоните из някоя фабрика? Защото и това съм правил. И пода съм мил. Ама не исках повече и си намерих друго в живота. Нарича ме, както си искаш, само не го прави публично, че ще има 6 цифре и искове от моя страна.

28

Анонимен

преди 5 години

Не са купувайте малки самолети, рисково е, ходете по земята, харчете си парите, наслаждавайте се на живота ...

27

Анонимен

преди 5 години

*** гадните... Станала трагедия, а вие се радвате. На вас някой нещо направо ли ви? Разбирам, да беше някоя мутра ала Митьо или чалга певица, ама вие па...

26

Анонимен

преди 5 години

Някои хора още живеят в 90-те, когато за да си богат трябваше да си престъпник. И за това не се опитват да правят нищо и само се оплакват. Като се сменят покаренията и хората станат малко по-предплимчиви може и да се оправим.

25

Анонимен

преди 5 години

Аиди сега- бизнес и честно. Ти да не живееш в някоя друга държава?

24

Анонимен

преди 5 години

От снощи си задавам въпрос, на който тук отговори журналистът Димитър Ставрев. Самолетът е излетял от Охрид и след 1 час се е разбил във връх, който е на по-малко от 100 км. от началото на полета. При разстояние по въздуха между Охрид и София = 280 км. и при номинална скорост на самолетчето = 300 км/ч, за 1 час този пилот-любител с този самолет трябваше да е стигнал до София и да се е приземил. Объркал се е. Лутал се е. Накрая е срещнал Солунска Глава.

23

Анонимен

преди 5 години

23 Е поред ата беге шушумига, на която все някой друг и е виновен и в края на тунела се надява, че ще има възмездие.... За нещата които на Него не му харесват.

22

man

преди 5 години

зад богатството стои инициативност, ум, умения, поемане на премерен риск, капитал, софт-скилс, правилни познанства. Ти кое от тези имаш?

21

Анонимен

преди 5 години

До 23Какво съм откраднал от тебе, бе *** скъсан? Роден в 38 квадрата панел, бачакщ за 500 лева заплата, цял живот си си седял на ***, сега АЗ съм те бил ограби. Направил ли си нещо? Построил ли си нещо, засади ли си нещо? Проекти, продукти, дори и предложен ия за такива? Продал ли си нещо? Ако не си, седи си у ъгъла и мълчи.

20

Анонимен

преди 5 години

за да имаш ТИ повече от другия, значи по един или друг начин си ги откраднал от него! Ако другия е спал и се е оплаквал а аз съм работил и съм успял да си изградя бизнеса честно не бих го нарекъл кражба. Всеки получава това което е заслужил.

19

man

преди 5 години

всеки, който има повече пари от мен, явно краде

18

Сата Н.

преди 5 години

Принципно профилът му не кореспондира с този на успешен пилот. Ровенето и сортирането на бок луци няма много общо с упражняване на високоинтелигентна рискова професия. Сега като му погледнат налетените часове, за миналата година сигурно има 100 часа при хубаво време. А март месец при студен фронт, в планини над 2000 м и с цялото семейство на борда, това си е руска рулетка. Между другото, един летателен час на това чудо е към 600 лв, Само 100 часа на година + подръжка и паркинг = 80 000 лв

17

Анонимен

преди 5 години

На българите много им пречат хората с пари. Не всички са си изкарали парите с кражби и далавери, има и много успешни хора. И ако искаме държавата да има пари трябва да подкрепяме тези хора.

16

Анонимен

преди 5 години

Ами например ако някой падне от голяма висока тераса и се пльосне на плочника пак ли е пилотска грешка?Или па друг пропадне в асансьорната шахта ,която свързва спалнята с гаража?

15

Анонимен

преди 5 години

Лоша работа, не пожелавам никому

14

Анонимен

преди 5 години

Цяло семейство затрито - драма си е !

13

Анонимен

преди 5 години

Мен ме страх да се кача на Еърбъс, пък на такава въшка като Чесната, хептен! Как и с кой акъл този Бошнаков рискува да си вози семейството на това нещо!? Безрасъдна постъпка! Имам чувството че си е играел на милионер! Бог да прости дечицата!