14

Shark

преди 5 години

Няма да спрете така вноса на стари автомобили. Разбрахте ли?! Просто начина не е този, но на вас мозъка ви само дотам стига, до забрани. Нямате ли капацитет да измислите как хората да имат възможността да купуват нови коли, а не как да забранявате старите. Или си мислите че хората мнооого голям мерак имат да карат стари таратайки, така ли. Ама чакате по избори да ви гласуваме, а?? Ай да ви е.а матат

13

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 5 години

На всеки 10 таратайки се пада по един нов автомобил............понеже заплатата стига само за таратайка, особено в провинцията.

12

Анонимен

преди 5 години

Направете средната заплата на българина 3000 евро и ще видите как автомобилния парк ще се обнови от самосебе си без да са необходими никакви допълнителни мерки. По улиците ще виждате само нови коли.

11

БАБА КУНА

преди 5 години

Е ГЕРБ ОТКРАДНАХА ТОЛКОВА МНОГО ПАРИ, ЧЕ СПОКОЙНО МОГАТ ДА КУПЯТ НА ВСЯКО СЕМЕЙСТВО ПО ЕДНА НОВА КОЛА !!!

10

Факт!

преди 5 години

Ще плащаш като искаш да се правиш на терикат ще те дерат с кола бил нашия че и бмв дизел си купил тежкар бил да не съм длъжен ти дишам изпаренията от таралясника като сте ербапи ще ви цакат яко.

9

Анонимен

преди 5 години

Интересно защо няма толкова статии, коментиращи разликата в доходите между българина и западноевропееца, колко статии има за разликата във възрастта на автомобилите. Днесбг, да не би да не ви пука защо стандарта на българина толкова изостава от европейския? Или просто за такива материали никой не плаща?

8

Анонимен

преди 5 години

Прекрасно знаят, че с доходите си българина не може да си позволи нов автомобил, но целта е за стария, който единствено му е по джоба да го одерат жестоко. Просто политиците са алчни и безогледни, а лобито на продавачите на нови автомобили подклажда огъня, безумно надявайки се да реализира повече продажби.

7

MaйMyнaтa

преди 5 години

Ше си карам голфича до пенсия, така се очертава

6

Анонимен

преди 5 години

Бойко ако твърдо е решил да загуби изборите нека остави наглото Горановче да си вее байрака и да търси все чрез данъци такси и акцизи за автомобилите втора ръка да си връзва бюджета. Запада ограничавал дизелите, хайде да сравним броя автомобили в Германия Итслия на еденица площ и изминати километри за година и тогава да се прави това отроче на Дянков на толкова зелен. Зелен май ама в гущери презокеански ..

5

Факт!

преди 5 години

Ми купи си нова кола Дачиите са евтини има и лизинг ама искаш нов Мерцедес е ми глей си работата ще ходиш пеш нов Мерцедес и в германия не карат.Българина е нагъл и озлобен от такива Светът няма нужда и новозеландската министърка ви го каза дори!

4

Анонимен

преди 5 години

Стара кола няма има некадърни стопани. Карат докато се разкапе и зачади като парен локомотив. Маздата ми започна 19-та година. Светкавица е откъдето и да я погледнете. Мотора мърка като коте. Няма пушек въпреки че е дизел. Върви като че ли е изкарана току що от магазина. Ама има добър стопанин който я подържа. Повечето от така наречените водачи нямат никаква представа как се подържа автомобил. Натискат газта и викат много е здрава и много бега. А не виждат димната завеса зад тях.

3

чарли

преди 5 години

Защо не се мисли как да можем да си купуваме нови коли.

2

ЕДИ КОЙСИ

преди 5 години

МАЧКАЙ НАРОДА ЩЕ МИ КАРА СТАРИ КОЛИ.52 МИЛИЯРДА ЛЕВА СКАТАЛ В БАНКИТЕ ЩЕ МИ КАРА СТАРИ КОЛИ ДА МИ ЗАМЪРСЯВА ВЪЗДУХА НА МЕНЕ. ОТКАДЯ НА КАДЯ.

1

Анонимен

преди 5 години

Кой удрят в носа?