94

Васил Левски

преди 5 години

До 109Само със знанията на кака Мара много надалече няма да стигнеш, та налегни и прочети някоя и друга дебела книга с много текст и малко снимки! Или се раждаш турчин, или не си турчин - с искане не става! Ако много ти се прииска утре да станеш финаландец или китаец, няма да станеш - пак ще си българин! Турците в българия не са българомохамедани, а са етнически турци и религията ни е ислям. Също има и етнически българи, на които религият им е ислям, и се наричат пом.аци.

93

Анонимен

преди 5 години

Турчинът бил чак до Виена и Будапеща, ходи им кажи на австрийците тогава, че са турци..Ти отиди първо до родното място на Ататюрк и кажи, че е българомохамеданин, аз не твърдя, че във Виена са турци.

92

Анонимен

преди 5 години

Васил Левски, чакам да ме образоваш и да ми разкажеш кой е Ататюрк, какъв е, и защо го мразиш. Хайде де, нали все се напъваш, че питаш какви източници имали хората по разни въпроси. Давай. Давай да те видим какви са ти източниците или и ти от кака Гинка на Герена си слушал разкази...

91

Анонимен

преди 5 години

А Ататюрк е българомoхамеданин..А бат Сали в парламента българотенгрист ли е? Хахаха

90

Васил Левски

преди 5 години

До SharkФундаменталиста-ислямист Ердоан е този, който изхарчи 6 милиона долара за реставрацията на българската Желязната Църква в Истанбул! Не е необходимо постоянно да ни набивате в очите на турците, българите какви сте прозсти, злобни и завистливи, защото цял свят го знае това!

89

Анонимен

преди 5 години

"Ахаха, българомохамеданин. А какво е туркохристиянин?"Да, обикновено турците не харесват идеята, защото искат да е турчин. Или ако трябва да го мразят, казват, че е евреин. И турците страдат от същите комплекси като българите. Балканизация си е... Факт. Тук българите пишат по 200 еднакви коментара все с обиди. Турците пък защото са по-умни им се връзват на акъла, че чак го губят. Всеки иска да е по-велик. Турчинът бил чак до Виена и Будапеща, ходи им кажи на австрийците тогава, че са турци.

88

Анонимен

преди 5 години

Аз само не разбирам, защо някои българи се радват, че този ще остане. То е все едно семейство от маалата, с всичките им присъщи навици, да се нанесе в съседния ви апартамент.

87

Васил Левски

преди 5 години

До 101"А Ататюрк е българомoхамеданин"Ясно е като бял ден, всичкитте ти знания за ататюрк са само неща, които си чул от кака Мара на седянка над герана!

86

Анонимен

преди 5 години

А вчера с помощта на имамите THY задминаха Луфтханза по брой превозени пътници и ги изместиха от третото място. Очаквам неистов вой от германските медии по случай случката. Пхаха

85

Анонимен

преди 5 години

А Ататюрк е българомoхамеданин. .Ахаха, българомохамеданин. А какво е туркохристиянин? Абе вие в стремежа си да заличавате истината ще измислите какви ли не понятия. Я отиди в родното му село и кажи на съселяните му, че са българомохамедани.

84

Васил Левски

преди 5 години

До 94С тази история ме подсети за сакатия ми брат, който си беше загубил единия си крак на Шипка. След освобождението горкия умря от глад като бездомник, просейки по улиците за коматче хляб!А сестра, млада вдовица с две деца, трябваше да ... обслужва ... богатите български чорбаджии, за да може да ги изхрани. А майка ми се хвърли в кладенец от мизерия и глад, защото ви се досвидя за коматче хляб за горката женица!! Затова в дефтерчето си написах "От българското лаййно дори кирпич не става"

83

Анонимен

преди 5 години

Големите "кемалисти" на Кълъчдаролу включиха в листите си 30ина издирвани терористи от ПКК надявайки се ако спечелят да получат имунитет. Ататюрк ако беше жив лично щеше да го удуши. Ей такива "кемалисти" са послушниците на кълъчдаролу.

82

Анонимен

преди 5 години

Васил Левски, хайде няма да се заяждам, че още не си ми отговорил какво не му харесваш на Ататюрк. ;))Иначе то и Шамс от Табриз има мавзолей, но това не значи, че е божество. Някои го почитат, други не. Обаче е част от историята. (При него и част от "културата".) Недей да съдиш хората защото примерно 80% били прави, ама 20% били грешни. Няма безгрешни хора! А Ататюрк е българомoхамеданин, а не евреин. Споко. ;)

81

Shark

преди 5 години

До 109. Ооо изобщо не се и съмнявам, че така ще стане. Предвид това какви сте ***, даже не знам как така досега не сте го направили това. Чудя се също как сте запазили историческите паметници като Ефес и др., но то не е късно, видяхме как в ИД рушаха паметници, вие сте следващите. Тъкмо да секне и туризма и съвсем да я втасате

80

Анонимен

преди 5 години

И стига с тия обиди, че "турците са пpoз народ". Няма такова нещо. Хора като хора. Добри и лоши има навсякъде? Нима нашите политици не ни правят на маймуни? Нима ние пък сме върха на интелигентността? Глупости. Цялата ни национална гордост е супер фалшива. Но това да обиждаме така някакви хора само защото са турци, няма да направи българите по-умни. Дори напротив - ако се замислите достатъчно това е признак за примотивност и лошо възпитание. Ама "те били клали" - в миналото ВСИЧКИ са клали!

79

Ердоан

преди 5 години

Завиждате му туй е цялата истина искате в БГ да има такъв лидер ама няма да имате все избирате грешните хора ние самите сме си виновни искахте демокрация искахте европа ко стана гръцки зеленчуци немско сирене и масло само китайски стоки ,бг мизерува хората пазаруват дрехи втора употреба при бай тошо това го нямаше ,държавата е в пълен хаос коя институция работи както трябва ограбват държавата от всякъде бедните стават по бедни а богатите по богати

78

Анонимен

преди 5 години

Българите нямат релевантен поглед върху политиката на Ердоан. В медиите всяка новина за него е представена негативно. Съвсем пресен пример. Оня ден на митинг Ердоан каза" ще решим проблема с терористите в Сирия на терен", а в медиите излезе" Ердоан отново заплашва". Е каква заплаха е да унищожиш терористите освен за този който ги поддържа? Сега ако Ердоан спестяваше истината на западните политици сигурно нямаше да е така, но той си е такъв, изкарва им кирливите ризи.

77

Васил Левски

преди 5 години

До SharkНе се притеснявай, скоро и бюстовете му ще се премахнат, и мавзолеят му ще се превърне в най-голямата обществена тоалетна в света! Без да му се премести леша еврейското коппеле от подземието на мавзолея! Иншаллах!

76

Анонимен

преди 5 години

"привет от Германия", така е за съжаление. Връща ги с години назад и вместо нормална, съветска държава със силна икономика и културни граждани, ще имаме ислямски халифат с озлобени, примитивни ислямисти за съседи. Как не се усетиха по-рано будните умове там не знам.

75

Shark

преди 5 години

Турците са проззз народ. Имаха един Ататюрк, който ги изкара от благото на ислямизма и ги направи светска държава. Този Ататюрк се мъдри навсякъде из Турция, слагат портрета му къде ли не, а в същото време рушат всичко, което той е създал. Това се нарича двуличие и сигурно се корени в двуличната им религия, която уж проповядва мир, а реално изобщо не е така. Наистина, жалко за свестните и интелигентни хора, , съдбата им ще бъде определяна от полудивите анадолци, които се намират в 15 век