26

Анонимен

преди 5 години

ТУК ДЖЕНДЪРИТЕ НЯМАТ ШАНС, ИК СЪЩО, РЕВЕТЕ НА УМРЯЛО КОЛКОТО СИ ИСКАТЕ, КЕФИ МЕ!

25

ДртПрч

преди 5 години

Ама то и сега всички обаждания към 112 се регистрират. Защо точно е този протест?

24

ПроСоТо

преди 5 години

бе аз бая са зачудих защо комшията ходи 24/7 с една тухла четворка в ръце,а то за какво било...

23

Абе не разбрахте ли,

преди 5 години

Че НЯМА ДА ПРИЕМЕМ ИК, колкото и глупави лъжи да пишете?!

22

Анонимен

преди 5 години

До 69Ти разсъждаваш типично по ориенталски,ето затова няма да се оправите и ще се чудите защо жените ви бягат и не желаят да се омъжват и създават деца на подобни мачовци.Биячите са обикновено най-страхливите и слаби мъже,не могат да си решат проблема с ума,затова го решават с насилие... докато жената избяга и го осъди,хаха.На запад децата и жените са защитени,защото са по-слабите.

21

НИКОГА ИСТАНБУЛСКАТА

преди 5 години

Каквито и да са напъните ви, то българина Истанбулската конвенция няма да подпише защото не е ***. Спрете с яловите си манипулации!

20

Браво Спиро!

преди 5 години

Те т'ва е!

19

бай Спиро

преди 5 години

Мерки срещу насилието над жени:1 Не се гаджосвайте с махаленски бабаити ! Живота не е като в чалга-песен !2. Абсолютна забрана на мрънкане, дуднене, дебелашки намеци и всякакви други способи за провокации !3. Ако жената се чува по телефона с майка си повече от веднъж седмично не става за сериозна връзка.4. Ако мъжа се чува с майка си повече от веднъж седмично, ама въобще за нищо не става !

18

Анонимен

преди 5 години

Те такива си ги харесват.Бесни мачовци да ги бият и колят.Оная манекенката с лудият готвач който я уби заради 1 смс. Той на 30 години няма пари дори да живее под наем-чака някоя да го приюти и да му плаща сметките.Такива си ги харесват българските жени-клошари,побойници,алкохолици примитивни диваци.Скачат в блатото и после плачат че се давят в кал.Съжалявам ги но за тъпотият единственият лек е смъртта.

17

69

преди 5 години

Посоката е ясна на всички. Съвсем скоро ще стигнем до там, при подаден сигнал да арестуват или извеждат мъжа от жилището, едва след което да проверяват сигнала. На четох се на недоказуеми истерии, вчера писаха за някаква дето я целили с врели спагети, днес случай с хвърлени тухли. И най-важното трябвало да има регистър, щото на третия път като звънне истеричката, че сте тръшнали вратата и тя се е уплашила, вие вече сте рецидивист насилник за пред съда.

16

До бай ганю

преди 5 години

Виж "***" или по-вероятно "Гано"! Скоро имаше епизод на "Стани богат" и там имаше една участничка, която не сам *** ами и водещият и публиката искаха да я набият! Добре, че беше в "ефир"! Ако ти беше вкъщи едва ли щеше да и се размине! Не е въпросът в интелигентността или не даването на право на изказ и мнение! Жените просто НЕ ЗНАЕТЕ КОГА ДА СПРЕТЕ! И НЕ ИСКАТЕ! Това е проблемът!

15

Православен

преди 5 години

Колкото и да пропагандирате няма да приемем извратената Истанбулска конвенция и евроатлантическите ви содомгоморовски ценнности!

14

Анонимен

преди 5 години

До Бият ги, но защо!Проблема не е у нас.Ако сте чели книги на западни автори,ще видите колко по-дискриминирана е била жената в западна Европа,отколкото в България.При нас традиционно са се съобразявали с най-възрастния и са имали респект към възрастните хора,докато на запад жената е била нищо,когато жената сготви,първо мъжът се е нахранвал добре,а след това каквото остане - за жената и децата,това е факт,не е лъжа.Жената е била доста дискриминирана на запад,дори и в заплащането.

13

Бият ги, но защо!

преди 5 години

Твърде много права искат и им се дават, някои от които ***, противоречащи на здравия разум и направо абсурдни(да не ги изброявам). Жените почват открито да спекулират с това.Това определено дразни и всяко скарване може да се превърне във война, която в повечето случаи е с предизвестен край.А устатата, досадната и нагла жена е на границата на боя!

12

Osman

преди 5 години

Спрете да агитирате за истанбулската конвенция. Аз съм турчин и знам, че Турция е приела конвенцията. Хубаво, но на година там се убиват по 450 жени. Так че, проблемът е в чипа, а не в конвенциите.

11

Анонимен

преди 5 години

Явно за 16:00 е предвидено двете топ новини в сайта да са свързани с джендърската конвенция.

10

Ами до 4

преди 5 години

Само че вие, НПО активистите, искате държавата да ви построи центрове, вие да ги стопанисвате и дори тя да ви плаща пари за това. Отделно да получавате пари по разните му програми за превенция за насилието и обучения.

9

бай ганю

преди 5 години

това всичко не е ли нормално за балканска ганювска страна по близка до ориента като култура от колкото до западната джендърска култура?нашенеца е турчин и иска жена робиня в къщи а не нещо по интелигентно от самия него което има задачата да се оправя с децата ,ходи на работа да пере готви да му сипва ракията и салатата навреме.....абе ориенталските му там тертипи,не иска жената с мнение по силно от неговото и се комплексира силно когато тя изкарва повече от него,истанбулска конвенция ли ? не не

8

Ами

преди 5 години

Не е важно колко сигнала са подадени, а колко от тях са истински! На Запад, където вилнее третата вълна феминизъм, е обичайна практика при развод жената да обвини мъжа си в домашно насилие, като така си издейства по-изгодни условия по време на делото. Също така много жени обвиняват бившите си гаджета в изнасилване. Правните формулировки за това са толкова разтегливи, че е напълно възможно без вина да лежиш в затвора.

7

Анонимен

преди 5 години

В страна,в която всичко се удавя с насилие...... и да искате мерки срещу насилието над жени,звучи като пародия и гавра,звучи като виц!България е страната на полицейската кубинка стъпкваща всичко човешко и всички човешки права.