38

Анонимен

преди 5 години

Като гледам колко са *** по-добре да не учат за мед сестри че ще избият народа

37

само пример

преди 5 години

преди години учих в англия и бях започнал работа в някаква фабрика за храни, на поточна линия, с доста лелки от бг, които за 3 години не бяха научили и 1 дума. на 4тия ден шефката дойде и каза: ти си единственият легален с работна виза, а и си избрал да учиш, защо си губиш времето на линията? фирмата ни е малка, не можем да прахосваме образовани хора за пакетиране.и ме изпрати към логистиката в офиса. вечерта лелките дойдоха червени от завист и ме нарекоха 'мръсен връзкар'. нашенски манталитет.

36

Анонимен

преди 5 години

Kакви са тези простотии? 1800 лв заплата на тея дето карат като бесни, затварят врата пред носа ти и псуват като каруцари? Тази държава е пред закриване!!!! Това са хора прости , а тези носещи материално отговорно задължение, а хората които по цял ден работят като волове с по 700 лв!!!! ВИНАГИ СА СЕ ЛАНСИРАЛИ ПРОСТАЦИ И НЕВЕЖИ !!!!

35

ss

преди 5 години

ами много интересно как една млада ще отиде да учи за мед сестра да получава 500лв докато ако върти геврека и псува ще взема 2000 ?

34

Анонимен

преди 5 години

Знаете ли защо заплатата в градския е ниска тя е ниска в цяла София но кой подби цената на заплатите селяните

33

САМО ДАНЪЦИ И ТАКСИ

преди 5 години

САМО ДАНЪЦИ ТАКСИ И НИКАКВО КАЧЕСТВО НА РЕМОНТИТЕ

32

Анонимен

преди 5 години

Защо лъжат за заплатите?Шофьорите не получават 1800 лева.Получават около 900-1000 в най-добрият случай.

31

Анонимен

преди 5 години

До 100 лв бонус годишно при минимална глоба за несъобразена скорост от 200 лв. (една глупост, която я има само в кочинката). фъндъкова, ти имаш ли книжка за ватман?

30

Предприемач

преди 5 години

Всички заплати трябва да се повишават. На шофьора е поверен живота на стотици пътници. Заплатата трябва да е минимум 2500 чисто.

29

дедо ви

преди 5 години

Пазара е свободен бе пич,явно никой не иска да бачка тая тежка и отвратителна работа щом и парите не дават стимул-отиди ти да караш рейса! И на тираджиите им дават 5000 лева запата и там няма много желаещи-защо ли?

28

Анонимен

преди 5 години

Софиянец ане столичанин давам на Фандъковия *** 2000 лева заплата да кара тролей айде ***

27

Анонимен

преди 5 години

1800 лв заплата беше добра преди 10 години и ако тогава бяха мислили, нямаше да има сега недостиг на работници.

26

Гашо

преди 5 години

Уха 100 лв бонус. То направо шофьор да си. С тези заплати скоро ще се закрие този транспорт. Карат хората да мизерстват и да крадат нафта за да си платят тока и парното. Смешки. А шефчетата им взимат по над 5000 лв. заплата. Как може да се разчита на един шофьор на рейс да е концентриран, като в главата му са само сметки и стотинки да закърпи месеца

25

успех

преди 5 години

Хахаха, в цял свят хората с вишО образование са ценни, само тука още от соца все им се подиграват, докторчето, инжинерчето, архитектчето, по лесно било да вземеш вишО отколкото да запазиш няква книжка дето всеки *** може да изкара. С това мислене няма да имаме ръст на БВП, няма да останат и Лекари, учители и т.н. А ако правителството освободи пазара на труда, шофъори ще се намерят Молдовците само питат, на запад където все гледате шофъори са предимно черни и такива умници от изт. Европа.

24

Анонимен

преди 5 години

Заплатите навсякъде са ниски, но базата от времето на Тодор Живков беше ниска . Сега наистина се увеличават всяка година, но не може да скочат двойно. Така, че ще продължава липсата на качествена работна ръка навсякъде.

23

Анонимен

преди 5 години

докато не изчезне 'феноменът', наречен 'еми токова даваме в българия', няма да има работещи в тази страна. като искаш немска кола, плащаш немска цена. като искаш образован в чужбина или да върнеш български работник оттам, му предлагаш повече, отколкото взема там. просто е, няма нужда от предвъкване, конференции, стратегии и оплаквания, че нямало работници.

22

Анонимен

преди 5 години

ами няма шофьори! какво правим?

21

Анонимен

преди 5 години

1800, но след данъците 1100. Как да не отидат да редят продукти в Лидъл?

20

Гордея се с това

преди 5 години

Че след 89г. не работих нито един ден за мизерни подаяния и за обогатяване на разни паразитно живеещи администратори--мога да съм автобусен шофьор ,но не бих се мъчил по над 12часа на този трафик и този мръсен въздух за мизерни подаяния ,да не забравяме ,че и всеки момент можеш да попаднеш в затвора заради някой неправилно пресичащ или такъв който иска да надбяга автобуса ---- И ДА НЕЗАБРАВЯМЕ ,че в София са най--добре платени--- в другите градове мизерията е още по-голяма...

19

Анонимен

преди 5 години

Понеже съм български алчен искам пет бона заплата иначе няма за какво да се говори