184

Поручик Ржевски

преди 5 години

Не мога да заспя от страх, вече трети път проверявам за руснаци под леглото. Баууууу.Особено много се притеснявам за балтийските страни. Какво ще правим без Литва, Литна и Естонска просто не мога да се успокоя....

183

Смяяях

преди 5 години

Естония имала разузнаване..и документа е 70стр....това да не е дипломна работа.....всеки с достъп до интернет ще ви напише 200стр. доклад без да разбира нищо от разузнаване

182

Derstreichholz

преди 5 години

Ама вие западни гении, що си го просите? За разлика от напр. Ирак през 1991-2003 или Северна Корея, това не ви е някаква варварска страна, управлавана от хуманоиди... Русия е силна, цивилизована страна, която просто иска да я оставят на мира, докато западните джендъропитеци товарят безполови военни да я заразяват. Ако ми слагате палци надолу и вие сте като тях.

181

До не знам кой

преди 5 години

....освен Русия е направило опит да освободи България точно по това време - Владислав Варненчик... ПО ГОЛЯМА ТЪПНЯ НЕ БЯ ЧЕЛ !!! Абе хора учете малко история. Владислав Варничек е поляк, католик, кръстоносец !

180

Анонимен

преди 5 години

Много взех да се дразня на вечната ви война във форума - русофили срещу русофоби. Ще взема вече и аз да повярвам, че някои са платени агенти. Оставете Русия и Щатите. На тях не им пука за нас. Бъдете българофили!!! Трябва да развием това усещане в нас, а не да се чудим дали да ближем г-ъ-з или да се отвращаваме от близането. Важна е България. И колкото и да сме малки и незначителни, аз вярвам, че можем да бъдем независими от големите на деня. Защото денят се сменя :) Големите също.

179

Анонимен

преди 5 години

До 201Те толкова помогнаха и след това. Добре, че решиха да си взимат Крим от турците, че да започне войната. Ако мислите, че са тръгнали заради нас... значи яко сте в филма.

178

Анонимен

преди 5 години

Русофилите ни горките са виждали Русия само на картата ама не спират да я хвалят бе :)

177

До 197

преди 5 години

През 1444 г. границите на Русия са се свеждали в земите около Москва и Новгород, така че е нямало как да помогнат на България, защото днешните и земи по това време са били под властта на монголската орда, османската империя, полско- литовското кралство! Между другото точно това кралство единствено, освен Русия е направило опит да освободи България точно по това време - Владислав Варненчик!

176

Анонимен

преди 5 години

Антируска статия Първо Целта на НАТО е да постигне хегемония над света а след това САЩ ще постигнат хегемония над НАТО браво че са Русия Китай Иран Северна Корея иначе щяхме да сме роби на САЩ

175

Анонимен

преди 5 години

До 193"Русия отдавна е готова да смаже НАТО и която и да било страна на земята"Бахаха :) Русия дори когато беше силна по времето на СССР не посмя да им скочи, че сега ли бе :)))

174

До 197

преди 5 години

Да бе.... "разбираш" ги руско-турските войни, шнорхел! А я кажи защо "великия" Наполеон с над 600 Хил. армия напада Русия, а не Османската империя? Защо по време на кримските войни любимите ти ингилизите и Франция подкрепят Османската империя, а не Русия и евентуално освобождение на България! След Априлското въстание е имало други настроения в цяла Европа, но въпреки това Франция и ингилизите отново са на страната на Османската империя! Така е, но няма кой да чете друго освен НПО лъжи!

173

Анонимен

преди 5 години

За да държи тази територия Русия не слаба държава както някои твърдят имат страшно много място за развитие не показват страх пред САЩ както почти всички държави Русия Китай Иран и Индия ще спасят света от САЩ

172

Каракочев

преди 5 години

Тия направо са открили колелото. А бе, много мераклии да бъдат нападнати.

171

Анонимен

преди 5 години

Русия отдавна е готова да смаже НАТО и която и да било страна на земята

170

Сериозно

преди 5 години

С нищо не впечатляват руснаците света! Това Чайковски, Толстой, Тургенев, Пушкин, Гогол, Менделеев, Ломоносов, Попов, Цилковски, Корольов, Гагарин, Калашников и т.н. са "чистокръвни" мириканци или .... марсианци!

169

Анонимен

преди 5 години

`Освен това Русия ще се намеси в изборите през май?`По-важно е ТИ дали се съмняваш.Щом Русия до сега- избра Тръмп за президент- организира протестите на жълтите жилетки.- плаши НАТО, че се чудят къде още да си курдисат базите и оръжието срещу Русия - какво да правим?Значи не САЩ Е голямата работа, а Русия. Всичко може. Забравих, че и Скрепали трови, и българи. За всички има време и сколасва. Направо купувайте памперсите.

168

Анонимен

преди 5 години

Русия става се по силна във всякакво отношение преди 20 беше по зле нали обаче Путин знае какво направи а и като се замисля Русия днес е миротворец а САЩ правят войните

167

Анонимен

преди 5 години

До 186Русия не тръгва на война с Османската империя заради нас. Ние сме просто част от последствията. Стига с тази пропаганда и вземете малко четете история.Ако Русия толкова много са искали да и освобождават са имали 500 години на разположение също така да се бяха вястнали при бунта на Константин 1444-а година. Ама нещо ги нямаше. Що?

166

До, 194....

преди 5 години

Русйя, има- находища,....Това, не- е- бране, на- тютюн ....

165

Милен Илиев Минков

преди 5 години

На, 29 Март....Англия, ще- е- свободна ....