58

Анонимен

преди 5 години

другия път на круиз за ***

57

да да

преди 5 години

Е дотам ли се унижиха.*** глупаците простил

56

Анонимен

преди 5 години

"Забавлявам се с прикритието на колегите в Марково, те са преиграли, но всякакви способи се използват."Забавно ли ти е? И на нас ни е забавно, че в качеството си на финансов министър укриваш данъци от държавата и злоупотребяваш с властта си за да не те погне прокуратурата.

55

Срам и куче ?

преди 5 години

60 коментара ?

54

Срам и куче ?

преди 5 години

На фона на откраднатите милиарди, не се ли срамуват от себе си ???

53

Анонимен

преди 5 години

Яжте,пийте народа черпи.

52

Анонимен

преди 5 години

ше ми купува тоя търбух 8 самолета за милиарди, ще бомбардирал тойтръби ше ми прокарва - за да взима комисионнагьолове ше ми строи за милиарди----------и всичко това над чертата, ще го плащат -ХОРАТА, а печалбата в джобовете на всички, имена на които са известни и на малките деца, които от сега знаят, кои са разбойниците!Къде се намираш ти ве, търбух?

51

az

преди 5 години

айде сега тия усърдни данъчни за награда да отидат да проверят защо рафинерията ни е на загуба и не плаща данъци , а едни хранителни вериги вече 20 години също са на загуба и не плащат , пък работят.Пълним хазната със стотинки , пък милионите са безотчетни.При тая схема , много ясно че ямата в бюджета е огромна

50

Анонимен

преди 5 години

"Близо два часа двамата инспектори под прикритие усвоявали народните танци."И надниците на двамата служители за тези 2 часа със сигурност надвишават в пъти хонорара на състава, което означава, че инспекторите са набутали държавата с тази "спецакция".

49

Гербераст - комунист

преди 5 години

Дригият път, ги пратете на maнaфckа конференция. Ще се прибератс по 2 цола по - широки ауспуси :)

48

dada

преди 5 години

avtomontiorite koga shte gi proverqt ? близо 3 милиона автомобила

47

Анонимен

преди 5 години

така ли беше при соца?при демократизъма е ясно!

46

128

преди 5 години

Щеше да бъде много смешно, ако не беше тъжно.

45

Шенол

преди 5 години

Стига сте плюли. Живейми в законова даржава. Правилата са за сички. Браво на властите за пресечената схема

44

Анонимен

преди 5 години

Ама вие още ли плащате данъци на мутрата Борисов? Повече не плащайте никакви данъци и сметки. Освободени сте от всички такси.

43

А главата на рибата?

преди 5 години

Горанов лично е хванал към 50-60 *** които са му извълршили услуги без да му издадат касова бележка с необходимия QR код по Наредба 18. Хвала на таквиз министри и хвала на такъв министър-председател намерил толкова самоотвержен финансов министър. Всичко дава в името на фиска, дори и семейството си е продал за да хване кръстника си на който е платил към 500 хил. лева наеми а оня ми3ерник не си е платил данъка за тях и е принудил Горанов да лъже че живее без наем. Хвала и на прокуратурата

42

А главата на рибата?

преди 5 години

Горанов лично е хванал към 50-60 *** които са му извълршили услуги без да му издадат касова бележка с необходимия QR код по Наредба 18. Хвала на таквиз министри и хвала на такъв министър-председател намерил толкова самоотвержен финансов министър. Всичко дава в името на фиска, дори и семейството си е продал за да хване кръстника си на който е платил към 500 хил. лева наеми а оня *** не си е платил данъка за тях и е принудил Горанов да лъже че живее без наем. Хвала и на прокуратурата

41

Анонимен

преди 5 години

До 31Въпроса е принципен може да са 10 стотинки но данъка трябва да е начислен и платен. Раята, ако си развява байрака до къде ще я докараме?--"раята" ше ви *** май-ката много скоро!за да посегнеш на 1,5 лв ти трябва да си ИЗ.РОД в червата!Никой нищо няма да ви плаща и няма да ви слугува! Запиши си го много, ама много дебело! Къде се намираш ти ве? кой си ти, че си позволяваш да бъдеш съдник на чуждия живот и как той да го живее? къде се намираш ти ве? Земята не ти е бащиния! САМИ СТЕ!

40

tsvetan lazarov spas

преди 5 години

До Анонименmi to v bulgaria povecheto ste negramotni a ostataka ot gramotnite ste lughci izmamnici vruskari i zavisnici

39

Горанов

преди 5 години

Друго си е да живееш в недекларирано жилище без да плащаш данък.