77

Анонимен

преди 5 години

колкото и да се напъват петербургските хибриди, русия е мизерия и лосион.Какво добро да очакват българите от Русия?9500рубли8.5/100000 убийства23/100000 самоубиства18/100000 пътни катастрофи62 години животХайде няма нужда.и няма какво да ни се сърдят. не сме им ние виновни за състоянието.

76

Анонимен

преди 5 години

До za RUПутин си е много добре.Това никой не го оспорва.хапва си хайверче, пийва си френско шампанско.Да му мислят колхозниците с 9500 рубли заплата.Всъщност и аз не съм се загрижил за тях.Те са свикнали.

75

za RU

преди 5 години

Целта на тези санкции беше преврат в Москва, но Путин е умен и скоро уволни около 10 висши генерали!Американците искаха да инсталират удобен за тях президент на Русия,каквито бяха Елцин и Горбачов!!!

74

Анонимен

преди 5 години

Русия краде от България.Затова и русофилите си пращат децата в Америка.

73

Анонимен

преди 5 години

Руснаците намат 30лв да си купят българска виза за да дойдат на море в България.Затова държавата ще взима от всички българи данъци, за да спонсорира руснаците да идват на българското море.

72

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен90И ако излезем от ЕС и НАТО с колко ще измираме и намаляваме?А руско тр0л4е?Аз подозирам, че ако излезем от ЕС 2 милиона българи мигом ще си бият шута от България, ама не в посока към Русия.Сега българите бягат от 560 лв МРЗ, пък какво остава пак да се сближим с русия и заплатата да стане 9500 рубли.

71

Анонимен

преди 5 години

4 МИЛИАРДА ВСЯКА ГОДИНА ПРЕМИНАВАТ ОТ БЪЛГАРСКАТА КАСИЧКА В РУСКАТА КАСИЧКА.НАЛИ ТРЯБВА БЕНЗИН ЗА БРАКМИТЕ ВИ И ГАЗ ЗА ПРОГНИЛИТЕ ВИ ТЕЦОВЕ.

70

Анонимен

преди 5 години

Членката на ЕС и НАТО България е най-бързо измиращата нация в Света. На всек 4 минути населението на проспериращата членка на ЕС и НАТО България намалява с 1 човек.

69

Анонимен

преди 5 години

Ако не бяха бедните руснаци със заплата 170 долара да идват на туризъм на българското черноморие на много от българи в просперащата членка не ЕС и НАТО щеше да им се наложи да просят и да мият улиците в Гермаиния.

68

Анонимен

преди 5 години

Минималната заплата в прогнилата Русия 170 долара ли е? 170 долара е!Минималната пенсия 50 долара ли е? 50 долара е!Паднаха ли им доходите наполовина за 5 години? Паднаха!Работят ли до 65 години? Работят!Умират ли на 66 години? Умират!Матрошки колкото и да се пънете, Русия е в гюбрето!

67

Анонимен

преди 5 години

До АнонименА какво стана със демократът активист на СДС и депутат от ДПС Христо Бисеров?

66

Анонимен

преди 5 години

Германия строи Северен поток 2.

65

Анонимен

преди 5 години

До АнонименМи ще видиш като спре.

64

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен80Ми дай да спре та да видим бре.

63

Анонимен

преди 5 години

До ПитанеМи досега в България никога средната заплата не е била 600 долара.така стои въпроса социалистически тръцльо с внуци в Америка.И не ни се налага да чакаме 10 години за руски москвич.режим на тока няма.Магазините са пълни и със стока и с хора.А завалийките руснаци нямали 30 лева да си платят виза за да дойдат в България и сега ще ги спонсорираме.

62

Анонимен

преди 5 години

До Не извратен типАко руския газ спре, руснаците ще трябва да купуват само руски и китайски стоки защото западната валута ще поскъпне, доста неприятно за руснаците, а ЕС ще се върне със 300 години назад, икономиката и индустрията първо на Германия ще спре да функционира и ще настане мор и ще се избиват хората за парче хляб.

61

Питане

преди 5 години

До АнонименА как стои върпосът със заботатяващото население в проспериращата вече 30 години членка на ЕС и НАТО България?

60

Анонимен

преди 5 години

Успешни или неуспешни санкции, единственото с което Русия може да се похвали в последните години е рекорден износ на полезни изкопаеми и земеделска продукция. Типично за страна от третия святТова на фона на обедняващо население. Радоста за "Крим наш" беше искрена и масова, затова всички ще страдат!

59

Промит Мозък

преди 5 години

зад евреина Путин стоят мощни юдо-масонски кланове - същите който стоят зад Тръмпюдо-масонския елит е разделен на 2 воюващи фракции - евреите които печелят от търговия (на тях силната национална държава им пречи) и евреите индустриалци (на тях неконтролираната търговия им пречи)тъй като повечето мас медии принадлежат на евреите Мърдок и Търнър за това от всякъде ни облъчват колко лоши са Тръмп и Путинобаче държавата не се управлява от вестни Работническо Дело а от други фактори

58

Промит Мозък

преди 5 години

До Анониментези санкции са цирк !запитай се защо тези санкции са срещу определени хора и определени фирми а не са масирана икономическа война като тази която Тръмп започна срещу Китай идеята тук е :- да се предизвика недоволство сред олигарсите и п.н. да се стигне до дворцов преврат срещу Путин- да се унищожи икономиката на Европа и в частност Германияза това са тези санкции а статията е пропагандна подготовка за едностранното отменяне на тези санкции от страна на Европа