390

Волен е прав

преди 5 години

Волен е прав !!! Браво Волене от ЕС и НАТО не са ни приятели. !!! Нашите *** и продажници в България само им се кланят !!!

389

Русия в ЕС ?

преди 5 години

Русия заслужава по-добра съдба. Мястото на Русия е при цивилизованите държави в ЕС и после заедно в НАТО , но естествено без сегашното недемократично управление на страната.

388

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 5 години

До амииии:Какво да ти кажа....ГЕРБ не различава "усвояване" от "присвояване" на еврофондовеЦацаров работи в услуга на ГЕРБТова не е правилно и ние Българите не трябва да го допускаме

387

Демек

преди 5 години

Какъв е този турски поток? По-добре без такива тръби през нас

386

Абе

преди 5 години

Лъв е тоя турски поток? Дянков за това ли се бори толкова много да нямаме газ, за да ни говорят за турски потоци. Потокът по време на Дянков беше и южен и не минаваше през Турция?

385

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 5 години

До амииииМОДЕЛА НА ЗАПАД Е ТАКЪВ:УПРАВЛЯВАЩИ И ПРОКУРАТУРА КОЯТО ГИ БИЕ ПРЕЗ РЪЦЕТЕ КОГАТО ЗЛОУПОТРЕБЯВАТВИЖДАМ ЧЕ МНОГО ПЪТИ СЕ ОЧАКВА ОТ ЕВРОПА НЯКАКВА ФОРМА НА ВЪТРЕШНА НАМЕСА - ЕВРОПА СЕГА Я ГРАДИМ КАТО ЕДИННА ЕВРОПА. ТОВА ОТНЕМА ВРЕМЕЕС НЕ СЕ НАМЕСВА ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА ОТДЕЛНИТЕ ДЪРЖАВИНАЛИ АКО ГО ПРАВИ , ТОВА Е ЕДИН ВИД ИНТЕРВЕНЦИЯ В СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА

384

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 5 години

До амииииНИЕ СИ "НАЗНАЧИХМЕ" ПРАВИТЕЛСТВОТОНИЕ СИ ГО ТЪРПИМИ НИЕ СМЕ СИ ВИНОВНИКАК СИ ПРЕДСТАВЯШ ДА НИ "ОТЪРВАТ" ???

383

Хари

преди 5 години

Всичко е истина. Днешното правителство води доста агресивна , проруска политика. И Борисов и Цветанов притичват до САЩ за инструкции и без тяхно съгласие сигурно и при жените си не лягат. То бива угодничество, то бива подлизурковщина, ама те забравиха на кои интереси трябва да служат.. Надупили са се на американците, на англичаните, на баба Меркелица и не си вдигат гащите..Направиха народа по - беден и от църковна мишка. По ,- корумпирано, по овчедушно и по- нагло правителство не сме имали.

382

амииии

преди 5 години

До ЕВРОАТЛАНТИК 420 Дай един пример , че на ЕС и САЩ им пука за България . Назначиха си мафиоти да ни управляват , за да може да ни контролират . Ако им пукаше за нас , защо не ни отърват от Герберското управление

381

99999

преди 5 години

До Български гражданин 418 Мислиш че , американците ще си продават газта / ако въобще имат за износ / на цени близки до руските , или по-ниски ????Няма да стане - в тяхната цнностн система няма нито приятели , нито съюзници - а само пари , колкото се може повече ....

380

Анонимен

преди 5 години

ТОЗИ, С ЧЕРВЕНАТА ВРАТОВРЪЗКА, ВЪОБЩЕ ГО МАХНЕТЕ ОТ НЕТА! НЯМА ЛИ ДРУГИ, ЧЕ ДА НИ ПРЕДЛАГАТЕ СОЦДРУГАРЯ ПЛАМЕНОАЛЕНЛИЕВ?ТОВА ПОДИГРАВКА ЛИ Е С НАС?

379

Анонимен

преди 5 години

Бре, този Плевневлиев, дали не обслужва частно-джобните си интереси,а? Сигурно нещо тлъсто е обещал на оная синя птичка,а?

378

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 5 години

Факта че НА РУСИЯ ИЗОБЩО НЕ И ПУКА И ЗА БЪЛГАРИЯ СИ Е ФАКТ.НИЩО ПОВЕЧЕ, И НИКОГА НЕ Е БИЛО ДРУГОБЪЛГАРИЯ Е В ЕВРОПА И ТРЯБВА ДА ГЛЕДА СОБСТВЕНИТЕ СИ ИНТЕРЕСИЗАЕДНО С ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ

377

Анонимен

преди 5 години

ИСКАМЕ ЛУСТРАЦИЯ! Явно нещата с кадрите от светлото минало и още по-светлото бъдеще у нас си продължават, щом др.ПЛЕВЕЛ-иев бие тъпана на ПРОМЯНАТА! Колко ли са още сккритите въглени, а, НАТО?

376

Български гражданин

преди 5 години

До 9399Диверсификацация на доставките ще накара европейците да заобичат ПО - НИСКАТА ЦЕНА, а не Русия

375

тъпанара

преди 5 години

Явно е и това, че този тарикат продължава да е на ЯСЛАТА, като стар лапач! Но луд е не този дето яде баницата, а този дето му я дава! Нали? Ама, че съм ***, *** съм, но като гледам имало и по-*** от мен - тези паракомунисти и сега да се правят на тарикати, АЙДЕ СТИГА !

374

тъпанара

преди 5 години

Гледам и отново си мисля за този ПЛЕВЕЛ-иев. Ама какъв ТАРИКАТ! Нали беше виден НОМЕКЛАТУРЧИК И БАШ КОМСОМОЛСКИ СЕКПЕТАР, а с това е бил и ЧЛЕН НА Б К П!!!! Тогава е интересно този ХАМЕЛИОН, Е ЛИ ТАКИВА ПРОСТОТИИ Е ГОВОРИЛ, КАКТО ТЕЗИ СЕГА? Този ***, СПОРЕД СИТУАЦИЯТА, Е ЛОШ ИМИДЖ НЕ САМО ЗА ГЕРБ, НО И ЗА ЦЯЛА ДЕМОРТАИЧНА БЪЛГАРИЯ! ПРАВИЛНО ПРЕМИЕРЪТ НАВРМЕТО МУ ДАДЕ ЧЕРВЕН КАРТОН ЗА ПОЛИТИКАТА! Я, да си гледа имотите и пр. в Гърция и по.добре ... да си ТРАЕ, че никак НЕ МУ ПРИЛЯГА!

373

До ЕВРОАТЛАНТИК

преди 5 години

Да не би да забрави как се пише ???Или пред силата на разума / моя / , опорките не вървят ????Още един сразен евроатлантик / предполагам с***росоид- *** /Пак заповядай

372

тцтцтцтц

преди 5 години

До Анонимен 412 повярвай , Волен пръв ще избяга към Брюксел Другото е гнусна манипулация и измислица , че Лески е бил казал подобни неща не знам защо прописваш своите идеали , мечти и разбирания и на нас останалите нормални хора ????

371

9399

преди 5 години

До Български гражданин 410 Повярвай , през всяка студена зима , европейците особено силно заобичват Русия