153

лично мнение

преди 5 години

Само война да не търсят с Русия,защото където са стъпили американци все войни стават. Иначе те ще ви кажат,че спасяват света от терористи,както показват във филмите,ама истината е друга.

152

Ха-ха

преди 5 години

Шорошите са супер войнствени пред клавиатурите и мишките на виртуалната война,ама замирише ли на барут-първи ще избягат!Иначе приказки големи...Като са такива герои,що не отидоха в Донбас да бранят "демокрацията"?На хохлите точно такива шан.тоци им трябват.Можеше да се сформира един батальон под командването на Роско Плевнята.

151

До219

преди 5 години

И 33 пъти да влизат, пак са най-бедните и Най-гладните!?

150

НАТО капитан

преди 5 години

Корабите на НАТО в Черно море подготвят изселването на всичкото де що има русофил в България към Венецуела. Моля всички русофили да се отправят немедлено към пристанището в Бургас за натоварване по трюмовете, отплаваме в неделя.

149

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 202"Седнете си прочетете историята, руснаците никого не са гонили до Париж"------Ти и история? Ти и четене? Смях! Руснаците заедно със съюзниците си гониха Наполеон през 1814 г. Казашките коне пиеха вода от Сена. А французите се сдобиха с нова дума, ползват я до днес - "бистро". Влиза руският офицер в ресторанта и иска питие с думата "Быстро!". И франсетата тичат, ще си счупят краката да донесат бутилката, знаят, че руснаците дават големи бакшиши!В Берлин са влизали 3 /три/ пъти!

148

Анонимен

преди 5 години

Росията първа извади нож и ще трябва да в заколим. Или поне ще и източим доста кръвчица - иначе няма оправия с тоя звяр.

147

Анонимен

преди 5 години

До Изгърбич ЗадвратянПодгърбич Нахебян, шашваш ме с бляскавия си интелект. "и румъния, гърция, турция и молдова. айде, легай си, робе".Не знаеш ли, че завчера за президент на Молдова бе избран проруския кандидат - руснакът Додон.Не си ли учил география? Къде е Гърция, къде - Черно море?Турция си е у дома, имала е няколко века флот в Черно море, яла е няколко пъти голям пердах от Русия - Калиакра, Синоп./Х/айде, лЕгай си, робе!

146

Едо

преди 5 години

ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА! НА СЛЕДВАЩОТО КАУБОЙСКО РОДЕРО, ДИВИТЕ АМЕРИКАНСКИ МОРСКИ МУСТАНГИ БИЛИ ИЗРИТАНИ ОТ ВОДАТА НА СУШАТА! КООРДИНАТИТЕ ИМ БИЛИ ТАКА ИЗКРИВЕНИ ,ЧЕ СЛИСАНИТЕ ЯНКИ НЕ ЗНАЕЛИ КЪДЕ СА - НА ВОДА ИЛИ НА СУША - СЪС ВСИЧКИ ПЕЧАЛНИ ПОСЛЕДИЦИ ОТ ТАЗИ РУСКА АТАКА! ЕЙ, АМЕРИКАНЦИТЕ СЕ ОПЛАКАЛИ, ЧЕ РУСКИТЕ ИМ КОЛЕГИ ПОСТЪПИЛИ НЕПРОФЕСИОНАЛНО И НЕКОЛЕГИАЛНО СПРЯМО АМЕРИКАНСКИТЕ СИ КОЛЕГИ!

145

Щирлиц

преди 5 години

Отговарям-търсят си място къде да потънат!

144

Едо

преди 5 години

ПРЕЗ 2014 Г. НА 12 АПРИЛ АМЕРИКАНСКИЯТ ПРЕСЛАВЕН РАЗРУШИТЕЛ ,,ДОНЧО КУКОВ" БЕШЕ ОБЕЗВРЕДЕН ОТ ЕДНО СТАРО РУСКО КОРИТО СУ 24! СТАРОТО РУСКО КОРИТО НЯМАЛО НИТО ЕДНА БОМБА НА ПИЛОНИТЕ, НО ИМАЛО НЕЩО ПО-СТРАШНО-КОНТЕЙНЕР ЗА РЕБ! И НА ЯНКИ ДУДЪЛА ЕЛЕКТРОНИКАТА МУ УГАСНАЛА, И ДУДЪЛА ОСТАНАЛ ОБЕЗОРЪЖЕН И 27 ЧЛЕНА НА ЕКИПАЖА НАПЪЛНИЛИ ГАЩИТЕ И ПОДАЛИ МОЛБИ ЗА НАПУСКАНЕ НА ФЛОТА НА НАЙ-ГОЛЯМАТА МОРСКА ДЪРЖАВА! ТАЗИ ИСТОРИЯ СЛУЖИ ЗА ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ НА КАКВО СА СПОСОБНИ РУСНАЦИТЕ! ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА!

143

Анонимен

преди 5 години

В Русия работят 30000 българи по официални данни от външно. Работят на добри позиции от които Русия има нужда от специалисти и парите хич не им са малко. За българите в Западна европа, 80% са момчета момичета ширпотреба за позиции низко платени-Викаш, в Просия имаме 30000 генерални директори, значи.А на Запад - 80% мият чинии и само 20% генерални доректори. Много добро сравнение - домати с ябълки. Ако ти кажа, че 20% от българите на Запад прави около 400 хиляди, тогава какво?

142

Анонимен

преди 5 години

Пак си изпаднал в амнезия. А кого гониха руснаците до Париж ?-Седнете си прочетете историята, руснаците никого не са гонили до Париж.

141

Анонимен

преди 5 години

Наполеон се е настанил в Москва, пиел е вино от царските запаси, а офицерите му са плющяли руски баришни върху роялите. И онези са им пускали доброволно, защото са се чувствали победени. Наполеон си е тръгнал посред зима не защото някой го е изгонил, а защото англичаните нападат и е трябвало да организира защитата на Франция.

140

Реалноста

преди 5 години

До АБС което ми напомня че на 3 март стават точно 101 години от капитулацията на русия включително и пред България Можем да повторим шамарите

139

Анонимен

преди 5 години

ДА СИ ПРИСВОЯВАШ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ И ДА ГИ ОБЯВИШ ЗА ТВОИ И ДА НЯМА ПОСЛЕДСТВИЯ СЛЕД ТОВА .......БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ Е ПРИСВОЕНА,ПУТИН ИМА НОТАРИАЛЕН АКТ ЗА СТРАНАТА НИ!МОЖЕМ ГОРДО ФА СЕ НАРЕЧЕМ РУСКА ГОБЕРНЯ!

138

Паметлив

преди 5 години

До Анонимен"На Балканите не можеш да пазиш неутралитет,ще ни прегазят като луда крава телето си"И кой ще те прегази-само Турция,щото останалите са жив зян.Ама Турция ще ни прегази и както сме си в НАТО-видяхме че това не е пречка за нея.Значи НАТО не ни осигурява защита срещу единствения Враг!И за какво ядохме жабите?Проблемът с Турция може да се реши само с помощта на Козлодуй,сещате се.

137

Анонимен

преди 5 години

Че то черно море си е вътрешно езеро на НАТО олгинчета ако не знаете 80% от краебрежието му са нато страни ((((

136

Калеко Алеко

преди 5 години

Към настоящия момент в Черно море има един Агресор, този който проведе референдума със зелени човечета в Крим и плени украинските кораби в техни териториални води в Керченския проток ... Затова има и Натовски кораби, все пак да не забравяме, че от 6-те държави с излаз на Черно море, 3 са членки на НАТО, а 2 са кандидат членки, така че Натовските кораби тук са у дома си ... !!!

135

Край

преди 5 години

Който търси -намира. После ще има много скрап ама ще е надълбоко та ще се вади трудно.

134

Анонимен

преди 5 години

Одеса посрещна "Доналд Кук".Какво става бе русофилчета смoтани? Нали Путин беше уволнил екипажа на Доналд Кук?