80

Анонимен

преди 5 години

ПРЕЗИДЕНТА НА ЗИМБАБВЕ Е РЕШИЛ ДА ИЗПРАТИ В ЗАТВОРА ДВАМА ХОМОСЕКСУАЛИСТИ ПОИСКАЛИ ОТ НЕГО ПРЕД ЮЖНОАФРИКАНСКАТА МЕДИЯ MZANSILIVE ДА РАЗРЕШИ ГЕЙ БРАКОВЕТЕ В СТРАНАТА.СЛЕД КАТО СА БИЛИ ХВЪРЛЕНИ В ЗАТВОРА МЕСТНАТА ЗАТВОРНИЧЕСКА СЛУЖБА Е БИЛА ИНСТРУКТИРАНА ДА ОСВОБОДИ ДВАМАТА ХОМОСЕКСУАЛИСТИ ОТ ЗАТВОРА ЕДВА КОГАТО СЛЕД ПОЛОВ АКТ НЯКОЙ ОТ ТЯХ ЗАБРЕМЕНЕЕ.../ПРЕДАВА АГЕНЦИЯ ФОКУС

79

Анонимен

преди 5 години

Брошурите са си в ред, главитеее, главите не слушат!

78

Анонимен

преди 5 години

Това няма как да се е случило без политическа поръчка от Брюксел. Видяха, че не се огънахме пред джендърската конвенция и почнаха да ни обработват със "случайни" билбордове и листовки по училищата. Безсрамниците посегнаха дори на децата.

77

Анонимен

преди 5 години

Е, нееее! Тези вече ПРЕКАЛЯВАТ! Те отричат своето собствено зачеване, раждане и отглеждане!!! Нима баща им ги е родил??? Е, това е 100% природно отклонение!

76

привет от Германия

преди 5 години

Прекалено много толерантност и то толерантност към извратени хора ! Ще ме извините ,но мисля че само бой ще оправи положението ! Трябва здрава промяна в законите ! Никой не им пречи да правят секс по между си , прекалиха с тези паради ,с тези искания за еднополови бракове ,та дори и деца да им даваме ! Тези извратеняци не си дават сметка ,че ако повечето хора са като тях ,няма да има кой да ражда деца , човечеството ще изчезне !

75

Анонимен

преди 5 години

Да се търсят виновните ! Искаме имена!

74

Анонимен

преди 5 години

Това, което гледаш е лицето, вътре има голи мъже симулиращи гей сношения. -Какво точно имаш предвид, аз твърдя, че няма такова нещи.Това е цялата брошура, няма вътре. Освен това може ти да си я разпространил.

73

Както обикновено . .

преди 5 години

Никой нищо не знае и .... никой няма да бъде наказан.Като гледам тази Степанида направо ми се драйфа.

72

Анонимен

преди 5 години

След като хората се нагледаха на прегурнати хомосексуални двойки при "по недоразумение" поставените билбордове, сега медиите ще показват постоянно голи красиви мъже които се милват преди да осъщестят хомоксуален полов акт от "погрешно" пуснатата брощура. После в някой мол "погрешка" ще се появи реклама на хомосексуално семейство с деца които щастливо се радват на нов хладилник или перална, и пак ще има възмутени и много снимки и шум в медиите и хората постепнно свикват - не е толкова лошо това.

71

до Сата НАТО

преди 5 години

"Какво точно и е на брошурата, аз не виждам някой да прави секс."Ти бавноразвиващ ли си? Това, което гледаш е лицето, вътре има голи мъже симулиращи гей сношения. Тази гадост се разпространява сред деца.

70

Тинев

преди 5 години

И КЪДЕ Е ЦЪРКВАТА в този момент?Къде завряхте моралните устои на българина?Може и да ме изтриете НО ЗАЯВЯВАМ: Ако имам поне малко власт, всички пейдераси щяха да са натикани в кауша. И там тупаник як да понесат!

69

Едно време

преди 5 години

Комунистите разпръскваха позиви , а сега разпръскват гей литература Целта им е една - държавен преврат Ама няма да мине номера !

68

Анонимен

преди 5 години

"По същата кампания е имало и друга брошура, предназначена за ученици"Само че брошурата е илюстративна. Не ни баламосвайте, че във 6 града са объркали листовките. Кажете кой е поръчал това.

67

За 65

преди 5 години

Пусни си порнохабНе забравяй да включиш филтъра за хомо и пр шит ;)

66

Дядо Мраз

преди 5 години

Ако беше жив Дядо ТОШО жив Щяха да да видят ХОМО БАНДИТИТЕ да ли си ДЖЕНДАР или не ..

65

Сата НАТО

преди 5 години

Какво точно и е на брошурата, аз не виждам някой да прави секс. Ако някой татуиран дивак с лош поглед беше сниман заел боксов гард, тогава какво? Идеята за побой и насилие може ли да се пропагандира?

64

Анонимен

преди 5 години

Започват да стават нагли. Виждат, че обществото масово отхвърля джендъризма и посегнаха на децата с промивките си.

63

Бодра смяна

преди 5 години

Не се правете на ощипани момиНавремето най -добрите майстори на кавали бяха в Държавна Сигурност Това на снимката са децата и внуците им

62

Анонимен

преди 5 години

Aз харесвам само жени.Аз съм от целевата група на нормалните.За мен защо няма клижка с голи жени???ЗАЩО???

61

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

ся дженди *** и соро$оидите ще пискат че това било ,,нормално,, и евроатлантическо