114

Бойко отговаря

преди 5 години

Как да не работя бе,овчици заблели?? Знаете ли по колко суджука нагъвам на ден??? Марш на паша да пасете тревица.

113

Анонимен

преди 5 години

Кой е тоя?

112

хехех

преди 5 години

ами да му дадем почивка бе! бъдете хора скоро ще имаме възможност да го пуснем в почивка - помогнете му на човека виждате че сам ви призовава !

111

тцтц

преди 5 години

абе работи си човека ама дай да вземем да изберем един умен кадърен малко по-малко крадлив човек да изберем да го отмени че тоя много взе да ми дотяга и дали тея иглени уши са правилните уши хич ней ясно па и мноо краде беее! мнооогооо !

110

съвет към Бойко

преди 5 години

Бате Бойко народът не ти вярва,че работиш. Съветвам те утре в неделя в почивния ти ден,за да го докажеш,*** да хванеш под ръка и труженичката Фандъкова и заедно да залепите плочките на улица ,, Граф Игнатиев". Една година тоя ремонт продължава. Дай пример,ама и ти да залепиш някоя плочка де. Не само да режиш лентички,че свършиха и лентичките вече....

109

глас народен

преди 5 години

Борисов се съсипвал да съсипва народа.Факт !

108

Достоевски

преди 5 години

Винаги плюете по Борисов , но като има избори пак за него гласувате. Ами и вие сте от тези който обичат да ги таковат а те им се радват. Е нека тогава ГЕРБ бол бол да ви такова

107

Бай шиле

преди 5 години

*** нали вие си го избрахте

106

1

преди 5 години

Вай,вай "миличкия"се съсипвал от работа.

105

Марк Твен

преди 5 години

По-добре да мълчиш и всички да те мислят за глупав, отколкото да отвориш уста и да разсееш всяко съмнение..

104

Щирлиц

преди 5 години

Косата му побеля от ...работа,ц,ц.

103

Анти ГЕРБ

преди 5 години

Този перко е някакво дяволско изчадие. Колкото и да е не.нормален човек, не може да ръси подобни простотии. Истинските хора не говорят за себе си, а оставят другите да говорят за тях.

102

Анонимен

преди 5 години

Не му е лесно.Много началници,много нещо.Кои от кои по Големи.На руснаци ,на европейци ,на американци ли.Не знае на кой да угоди.Иначе за българите кучета ги яли.

101

Анонимен

преди 5 години

Усилията си заслужават- добре ни прекара.

100

Анонимен

преди 5 години

Съсипвал се бил от работа??И какво работи? И той не знае.Там където се работи то си личи. Нищо и половина. Инвестициите тази година спаднаха с 75%, газов поток няма, хъб няма, заводи няма, оградата по границата съборена.Пенсиите 100 евро, мин. заплати 200 евро.И има наглостта да се хвали. Всеки ден сабоубийства от бедност.Това не е човек, това е някакво изчадие.

99

Анонимен

преди 5 години

Браво.Задмина и бай Тошо.Добре че те има.Иначе България ще изчезне от лицето на земята.Ти си водата и въздуха.Без теб загиваме.

98

К

преди 5 години

Жалкото е че и друг да е няма да има особена разлика.., дори не се знае дали няма да е по-лошо.Самата система вече е изчерпана...

97

nekoj

преди 5 години

не знам за 'иглените уши' ама успя да вкара страната в "*** г**"!

96

Анонимен

преди 5 години

До АнонименМалко скромност не вреди никому. Някой да е чел някога българският монарч Цар Борис да е сипал подобни бисери?

95

Ужаст

преди 5 години

Толкова му е тежко, но продължава да прибира, много ми стана жал. Да го освободим възможно най скоро, защото не знае къде му е оставката.