28

преди 16 години

Awe pribiite gi tez *** we da ima skinari koito gi trepqt ama ko nqa gi trepi6 we ei 3 apartamenta ot moq vxod ve4e sa ograbeni koi ako ne nqkoi *** 6i doide s rodata si da izprazni apartamentite brex mama vi 4erna gizdava da *** ... da vlqzat v moq apartamen kak 6i gi posre6tna s bradvata i 4yka v ruka naprao za mesarnata 6i gi prigotvq ...

27

pipo

преди 16 години

А бе 19 - "кобра"и 18 много сте ербаб бе ! Аре убии некой *** и ни викни да го видим , а ? Ти си пълен нещастникх бе ! Първия ,който ще трябва да напусне държавата ни си ти и твой себеподобни бе , *** гнусно ! Ясно ли стана , а ?

26

popeye

преди 16 години

"Разследващите щели да установяват и каква е връзката между БНС на Расате и Гвардията и дали това противоречало на Конституцията, където е записано, че в Република България е забранено създаването на военизирани формирования..."А толкова години, никой не се намери да се захване с конституциония позор "казуса ДПС", или 200та лумпенизирани души с топори и хладно оръжие=военизирано формирование?!, но сега за 2-3 дни започва да се работи по КОНСТИТУЦИОНЕН ПРОБЛЕМ, вярно - вероятен за сега:)...Не за всеки в тази държава "българин" звучи гордо изглежда, като че ли много ни се иска да ставаме европейци направо, или нещо още по-така, граждани на света:)Tолкова много л...а са наливани в главите ни и на нашите родители, за толкова години, че е съвсем нормално реакциите ни на реалностите да са л....и, замъглени и изкривени.Автора би могъл да се замисли какво/кой защитава с тона на статията си, и още повече какво/кой не защитава. Иначе нищо против да е критичен. Това му е работата.Жалко е интелигентни хора да се оставят на течението на собствените си предубеждения и ''принципи''. А колкото до критиките за национализъм и "данни за извършени престъпления против националното и расово равенство" .... е това вече е един от високите върхове на популизма, модерния такъв. Повдига ми се от подобни блюдолизки изказвания, плоски и лишени от адекватност, за съжаление приоритет на официлните институции...До каде стигат вече нещата в обществото: властимащите и журналистите покрай тях първи тръгват да защитават ВСЕКИ ДРУГ, НО НЕ И СОБСТВЕНИЯ СИ РОД!!!!!!!!!!Жалки сме: в собствените си очи не намираме сила и достойнство да се огледаме... и за това както можем гледаме да завлечем към прахта всеки дръзнал да надигне глава в защита на правата и свободите си:)) Колко парадоксално звучи... правата и свободите на българите в България!!!!!!!!!!!А че и сред "Национална гвардия" ще се окажат *** никой не се съмнява, но ще са много по-малко от тези които са в правителството и парламента, там просто са елит!!!;) Само че има една ''неприемлива'' страна на тази реалност - "Национална гвардия" - и тя е че този факт ще даде живот на неистовото желание на българина за справедливост и защита. Това е лицето за сега на тази нужда. Ако има по добри - да излязат!п.с. за съжаление dnes.bg все повече ми пада в очите и се превръща от новинарски сайт в магазинен шарен многопрофилен(?!) портал, а може и това да е идеята, нещо сигурно не съм разбрал... Тенденциозно и все по-тенденциозно се пише тук..... жалко, а ми беше startpage.МИСЛЕТЕ СЪС СОБСТВЕНИТЕ СИ ГЛАВИ (кой колкото има, но СОБСТВЕНИ:)!

25

Станислав Николаев

преди 16 години

Знаете ли какво е "Аушвиц"? На ден са изгаряни в газовите камери на тоиз концлагер 12 000 души! Неможем ли и ние да си направим нашиая "Аушвиц"?

24

fea

преди 16 години

Vsi4ko e otvli4ane na vnimanieto ot DEISTVITELNITE PRESTUPLENIA NA VLASTTA SRE6TU NARODA.DOBRE 4E STANAHA SIGANSKOTO VASTANIE ,TA NASATA PROKURATURA DA ,,SE VIDI U RABOTA"KOKO6KARI-POLITISITE NI 17 GODINI IZNESOHA I OPOSTU6IHA.BG.A PROKURATURATA NI S POTU6AVANE NA SIGANSKI NABEZI SE ZANIMAVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

23

Spiderman

преди 16 години

Ти май се опитваш,да сплашваш българите,а? И какво предлагаш,да ги търпим,да безчинстват?Утре като влезат у вас да крадат,сигурно ще ги посрещнеш с хляб и сол,като изнасилят жена ти или дъщеря ти ,пак ще викаш да търпим.Били здрави,като американските ***.А бе те ам.*** здрави,ама то пък има Ку-Клукс-Клан.*** знаеш ли как треперят от белите качулки.*** били здрави-3 батальона жандармерия и щи ги видиш колко са здрави.

22

agenttman

преди 16 години

Ти добре ли си. *** ли си? Страхлив ли си? Жоро дай ми ги тия *** дето се бият мноого.

21

преди 16 години

ЧЕ НИКОЙ НЕ Е ТРЪГНАЛ ДА ТРЕПЕ ***, Е ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО. ЗАКОНИТЕ СА ТАКИВА ЧЕ НЯМА КОЙ ДА ПОЗВОЛИ А И ВСЕ ПАК ЖИВЕЕМ В 21 ВЕК. ТОВА, КОЕТО МЕ ДРАЗНИ ОБАЧЕ Е, МАЙКА МИ ДА ВЗИМА 200 ЛЕВА ПЕНСИЯ, А АЗ ДА ПЛАЩАМ ДАНЪЦИ, С КОИТО СЕ ДАВАТ ПОМОЩИ НА РАЗНИ НЕГРАМОТНИЦИ С ПО 10 ДЕЦА, КОИТО НЕ СА ЗАХВАНАЛИ И 2 ДНИ РАБОТА ПРЕЗ ЖИВОТА СИ. НА ВСИЧКО ОТГОРЕ И ОТКАЗВАТ ДА РАБОТЯТ КОГАТО ИМ СЕ НАМЕРИ РАБОТА А ПРАВЯТ ПРОТЕСТИ, КОГАТО ИМ СЕ ЗАБАВЯТ ПРЕВОДИТЕ ПО ДЕБИТНИТЕ КАРТИ ОТ СОЦИАЛНИТЕ.КОЙТО НЕ РАБОТИ, НЕ ТРЯБВА ДА ЯДЕ. КАТО НЯМА ЯДЕНЕ ДА СЕ ОПРАВЯТ КОЙ КАКТО МОЖЕ, НО ТРЪГНАТ ЛИ ДА ВЪРШАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, ДА ИМ СЕ *** МАЙКАТА ВЕДНАГА, А НЕ ПОЛИЦИЯТА ДА СЕ ГРИЖИ ЗА ДУШЕВНОТО ИМ СПОКОЙСТВИЕ И ДА СЕ ОХРАНВАТ С КЕБАПЧЕТА ЗА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТОЗИ И ОНЗИ.И САМО ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ ЗА ДА НЕ БЪДА РАЗБРАН ПОГРЕШНО, ДА КАЖА ЧЕ И АТАКА Е ЕДНА НАПАСТ ЗА ДЪРЖАВАТА, ЗАЩОТО ХОРАТА ОТ КОИТО Е СЪСТАВЕНА НЯМАТ И НАЙ-МАЛКАТА ПРЕДСТАВА В КАКВИ ВРЕМЕНА ЖИВЕЕМ.

20

българин

преди 16 години

Прокуратурата да започне проверка на *** гвардия,тя вече беше в действие,така че поред на номерата моля!

19

Кобра

преди 16 години

Няма да бием ***! Ще ги убиваме! Всеки който има огнестрелно оръжие, нека излезе и застлеля поне по един мръсен, гаден, мазен и беден ***! Нека във всеки квартал, във всяко село, българин да убие поне по един ***. След това сами *** да напуснат държавата или да бъдат изтребени до крак!

18

Жоро

преди 16 години

Много ясно.Като биете децата на *** и те ще бият вашите и вас самите.Каквото повикало,това се обадило.А *** като гледам добре се бият.Познайте кой ще е бития.По-добре въобще не ги закачайте че ще стане още по-лошо.Ще ви смелят от бой като ги предизвиквате.И голям ще е резила за вас.Виждате не ги е страх и са здрави като американските ***.Да не ги дразним щото сами си търсим боя.

17

Трайчо

преди 16 години

*** *** правете и си мийте с тях нозете!

16

dikobraz

преди 16 години

защо ли прокуратурата не чете НК е сега се зачетох. много интересна книга. то и Висоцки го е изпял че най интересната книга е "уголовный кодекс наш" та там например ето какво имаЧл. 328. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 10 от 1993 г.) Който води живот в скитническа група, се наказва със задължително заселване до две години или с глоба до три лева. (2) Който организира или ръководи такава група се наказва с лишаване от от свобода до една година и със задължително заселване. (3) Който води скитнически живот, като не се установява на постоянно място за живеене и не упражнява обществено полезен труд, се наказва със задължително заселване до две години. глоба три лв. какво им направиха на катунарите над ст. град преместиха се до горубляне. въобще интересно четиво

15

преди 16 години

Не че полицията не може да си свърши работата а просто не и разрешават. Има жандармерия а има и специализирани охранителни подразделения и точно в София е наи-голямото от тях - ПСОАко ще и зелени барети и легион от нинджи да съберат ефета от тези формирования отново ще е нулев.Просто в българия няма политическа воля иначе спряването с проблема ще стане за няколко часа...

14

Мислител

преди 16 години

В такива случаи най-ясно се вижда до какво води липсата на държава и управление. И понеже природата не търпи празно, веднага избълбукват всякакви простотии. И не можеш да ги виниш, защото просто няма управление. Или както е казал народа "Докато мъдрите се намъдруват, лудите се налудуват".

13

Spiderman

преди 16 години

4,като толкова ги защитаваш,я кажи в България нормално ли е ,някой да вика:смърт на българите ?Нормално ли е на българска територия,да ти викат:***?Сигурно е нормално според такива,като теб и т.н."Български" Хелзинкски Комитет.Що се отнася до националната гвардия,не виждам лошо в това.И в САЩ има нац.гвардия,че даже има и оръжие.Нали от тях се учим,що не го приложим и това?Ама на някой хора това не им изнася.И кои са тези хора?Тези които са срещу българската държавност. Дали ще е национална гвардия или нещо друго,но трябва да има формирования,които да защитават българските граждани.Щом като полицията и държавата не желаят,значи някой друг,трябва да поеме тази функция

12

преди 16 години

Ами отивате в едно село или малко градче където живеят *** и обикновено гледката е следната-търчът конски каруци с 4-5 *** в тях из цялото село пълни с дърва, железа, плодове, орехи - питаш го *** от къде са и той казва - от градината.....само дето той не гледа градина, ореха едва ли е посадил, а още по-малко е купил някое старао соцпредприятие за да го реже на скрап. За дървата пък вообще няма коментар. Е - добре в селото полиция, тя трябва поне да проявява елементарен интерес по тези каруци, защо те например не са регестрирани? Някой да е видял полицай да е отишъл на полският път и да е спрял каруца за проверка? Е, има и изключения,но то само когато е толкова нагло и очевадно, че неможеш да го пуснеш да мине.....господа началници от полицията, при тези кражби, защо не разпореждате масови проверки на такива каруци - били те ромски или на други? Хванете бабаитите в нарушение, вкарайте ги зад решетките и другите ще кротнат поне поносимо. Ами ако 200 българи от квартала бяха взели и те сопите, имате ли си на идея тогава какво става? Добре че за разлика от ***, те искат спокоен живот, не кървища. А причините - една част от *** ги научиха политиците, че всичко им е позволено, щото са гласоподаватели. И на вниманието на Национална Гвардия - ми неса виновни ***, вината е на тези дето купуват крадена стока от тях, и на политиците дето им внушиха, че са недосегаеми и че техните права стоят над тези на другите граждани на държавата. И още нещо - да сте видели *** да е подавал данъчна декларация и данъчен да е проверявал *** за доходи......? Има по-рафинирани и безболезнени методи за вкарване в пътя от този да се размахват сопи.

11

Georgi

преди 16 години

На 20 съм и вече имам няколко месеца трудов стаж,но не смятам с моя труд да изхранвам мързеливи ***,а мойте родители и всички честни,трудещи се и плащащи си данъците хора.Дайте ми права и ще ги избия до крак мамицата им крадлива.

10

преди 16 години

това е проблемът! мислещите българи се изнасят навън, а тука остават смрадливите ***

9

преди 16 години

pisnalo im e razbira se, na celiqt bulgarski narod mu e pisnalo ot *** i rodnite "misleshti" politici i politikancheta to i zaradi tova mladejta se iznasq na vun...ot bezhaberieto na politicite