301

Анонимен

преди 5 години

Въпросната случка е вероятно на лична основа .Разгневен родител я е нападнал ,няма хомофобия .Просто е кавга .Е, добре де, колко е това вероятно?И защо смяташ, че като е собственичка на бар, някой може да я бие на улицата?

300

И З В О Д Ъ Т

преди 5 години

ЗА ДА НЯМА ТАКАВА АГРЕСИЯ ЗАНАПРЕД, XOMOCEKCУАЛИЗМЪТ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЛЕКУВАН!

299

Анонимен

преди 5 години

Не разбирам що на стандартни случки от българското всекидневие се слагат етикети хомофобия.По улиците се разкарват поне 50% с някаква форма на психични проблеми, хората живеят мизерно с ниски доходи, всеки прави мръсно на всеки, а гейовете са най-големите специалисти по мръснишките номера.

298

До 319

преди 5 години

Благодаря за важната инфо !!!Ето как нещата започват да се нареждат.Днес.бг,прекалено сте елементарни за да манипулирате мнението на хората.Жалки и некъдърни сте дори и по бг.стандарт.

297

Това е !

преди 5 години

Гордееш ли се боко,диктаторе мой?Гордееш ли се с родния ти абсурдистан.Нищо.С темповете с които нормалните българи бягат и се спасяват от чалгария до 7-8 год.ще остане народ от пенсионери,турци,ман-галя и полит.партии от доказани престъпници.

296

Анонимен

преди 5 години

Значи ако някой гей ме напсува и му центрирам един, съм го нападнал не заради лична вражда, а защото съм хомофоб? Страшна логика!

295

Анонимен

преди 5 години

До ДимитроваНикъде не пише, че иска да е мъж? Кое я прави мъж- късата коса ли? Ми те 99% от бабичките навънка трансджендъри били, дай да им разлепим корегата.

294

Анонимен

преди 5 години

Какви манипулаторчета са Днеса. Това, че някой е нападнал гей, не го прави хомофоб. Нормално е първо да се запознаеш с мотивите на нападателя, а чак след това да ръсиш заключения. Разбра ли, Саше?

293

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 192Сега не бъркай наркомани и другите галеници на НПО-тата лудите с нормалните. Заклания от ревност с нож от ухо, до ухо помниш ли го? Наскоро и в Италия наш герой се прояви! А пък Радослав Колев ги бе накълцал двама в банята си! В Гео Милев фризьора? Да продължавам ли нататък?

292

Анонимен

преди 5 години

Всеки втори коментар е на тоя отчаяния девственик дето гадае по коментари кой как изглежда. Има Тиндър, момче, изливай си сексуалния гняв там, никой не ще да ти чете тъжните излияния за жените кви били. Окей са си. Просто ти не ги грабваш с нищо.

291

АА член

преди 5 години

Разбирам че 90 процента тук сте чалгаджии, ама съгласете се.. Само във България чалгата се котира. Това доказва все пак че останалата част от света се развива добре. ;)))

290

Анонимен

преди 5 години

Повтарям за неразбралите това е Галя Петкова собственичка е на гей барове в София Essence,Сохо,65 светулки. Въпросната случка е вероятно на лична основа .Разгневен родител я е нападнал ,няма хомофобия .Просто е кавга .

289

АА член

преди 5 години

От козирка няма как да се метна. Да не съм лефскар в сектор козирка? ;))) И Враца да ми е Ню йорк. Такива като Божинката, Азис и подобни *** са пример на подражание на младите поколения днес. Аз техните години четях Ницше, Фройд, Тимен тимев. Говорех английски, сам съм си превеждал текстовете на Metallica, Sepultura, Megadeth.. на младини. С приятелите ми говорихме за битие, вселена, космос, мистерии и загадки.. Неща все напълно непонятни на селските бекове с ножици в ръце. Мъкааа..

288

Идеалист

преди 5 години

Стига сте ни занимавали със психопати!

287

Анонимен

преди 5 години

Извинете, че питам, но: "Жена г е й" не е ли "Лес бийка"?Защо след като в българската реч има дума за това се опитваме да изглеждаме по-католици от папата?

286

АА член

преди 5 години

Жив да не бях.. Много сгънал народ има. Неработещ върху себе си. Никога не видял грешките си. Никога нямащ и надежда за шанс да ги види. Понеже е задръстен и закостенял в главата. Опериран от чуство за вина и грешки. То бива толкова лош генетичен материал.. Ама наистина всички поколения са виновни. Понеже докато мама и тати беснееха на Планета пайнер, отглеждаха престъпници и ***.

285

Анонимен

преди 5 години

До До 310Защо трябва да са девствени жените?!!Това че си грозен и глупав, с гаден характер и никой не те иска, не е техен проблем.

284

грозд

преди 5 години

хахахаххахахаха еми, повече да не ходи там

283

АнонимеН

преди 5 години

БЪЛГАРИЯ Е ТРЕТАТА НАЙ-КОМУНИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА СЛЕД БКП РУСИЯ И БКП БЕЛАРУС!!!!БЪЛГАРИЯ ДОКАЗА, ЧЕ Е ПО-КОМУНИСТИЧЕСКА И ОТ СЪРБИЯ!ТЪЙ, ЧЕ ПОДОБНИ НЕЩА ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ДА СЕ СЛУЧВАТ В ТАЗИ КОМУНИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА!

282

АА член

преди 5 години

Като пребиете обратните, започнете с разните му там емота, скейтъри, хипита и метъли. После тръгнете на кръстоносен поход през кръчмите и парковете да се оправите с алкохолиците и наркоманите. След това минете през църквите.. Да не забравите парламента. Ама там ще подскачате, повикате.. Ще се напиете като ви пуснат Азис или Преслава. На митинг на Атака да речем. :))) И ще благославяте дясната ръка на ДПС Болен Лидеров. Който се изложи в кръчма преди дни.