42

odpo

преди 5 години

Ето това е резултат от Либералите, НПО-та и Марионетни политици!

41

Анонимен

преди 5 години

Да дърпа кредити и да гледа лъскави токшоута докато се слее със зомбираната тълпа, какво се е разревал демокрацията и капитализъма са най-съвършените системи.

40

Анонимен

преди 5 години

Какво му пречи на този актьор да се превъплати в ролята на черен и да си изживее живота щастливо като такъв. Ще е ролята на живота му.

39

мииии,

преди 5 години

Научно фантастичния роман на френския писател Пиер Бул (La Planète des singes) е на път да се реализира в действителност на планетата Земя.И това ще бъде край на всякаква цивилизация.

38

Gogo

преди 5 години

Много правилно го е казал човека. Лошото е че това е модата която сега залива Запада...

37

Анонимен

преди 5 години

Който ви е казал, че само защото си бял ще живееш в разкош и богатство без да си мръднеш пръста жестоко се е подиграл с вас. Хахаха

36

Горан

преди 5 години

Тоя г-н Димитър Маринов, не е много прав! Така нареченото IQ не е пряко, нито косвено свързано с никакъв цвят на кожата, нито с пол! От всички раси, и от двата пола има и умни, има и ***! Умът не се измерва по расов, или полов признак! Самият той демонстрира, че с право се зачислява в редиците на гьоновете! А, и още нещо: Някой, като изцепи такива разсъждения, отново си припомням какво точно значи: Мълчанието е злато!

35

Анонимен

преди 5 години

Бе казано в коментар на Иво Христов по време на президентските избори в САЩ: ,,Най зле е в момента в САЩ е да си бял мъж в активна възраст, християнин, с нормална професия, хетеросексуален! Ти си длъжен да работиш и издържаш всички - гейовете, педелвайсите, обратните, джендарите, емигрантите, бежанците, латиносите, африканците, афроамериканците, всякакви защитници на човешките права, флора, фауна и каквото се сетите! Ха сте се обадили, ха са ви обвинили в расизъм и секстормоз!.....

34

хора

преди 5 години

нещата отиват на зле, който е нормален го правят на май.муна, който не е читав му раздават бонуси, хората се отчайват все повече и това отива към трета световна война, жалко за децата ни, ще живеят в голям тормоз

33

Анонимен

преди 5 години

Най страшното е да си глупав.

32

Анонимен

преди 5 години

Само Путин може да сложи ред ,че света стана мешаница като Ноев ковчег!Хора и живогни натъпкани на едно място!

31

Алекс

преди 5 години

Нещо или статията не предава вярно думите му или Гн Маринов си е заврял главата в ***. Нищо лошо няма жълт черен или бял човек да имат равни права, има много лошо когато приравняваш цвета на кожата или пола на човек с възможностите и ума, пълна тъпотия.

30

Анонимен

преди 5 години

Всякакви хора на изкуствотоимат превратни представиза политическите системи .Те просто са учили други неща .Защо трябва да смятат че сасведущи и в политическитетеории . Искуството е надстройка .Папото идва от базата . Защо плачете ?

29

Горан

преди 5 години

Почти навсякъде, където се кряка за права, и свободи и двете се разбират криво! И у нас е така! Мен ще ме разкостят, ако направя някакво нарушение, а брата ром, няма дори да му напишат акт, поради липса, или неносене на лична карта!

28

46щжэ

преди 5 години

Умереният, За САЩ е темата...Що да напуска страната, все пак там ранът здраво. Може да е от ония 45 000 000 , дето са на купони за храна..

27

Анонимен

преди 5 години

И така трябва да стане в целия свят?!!!

26

Анонимен

преди 5 години

"Всеки се е свил, всеки го е страх да каже дори една дума, дори да направи коментар, защото, познайте какво - ще си изгуби работата", добави още актьорът." ..............или ще го смачкат власт имащите и тези с многото пари, както е в България! Де, да беше само в САЩ! Навсякъде по света господстват тези с власт и пари. Е, всяко нещо от това има своя край.

25

Анонимен

преди 5 години

А вие искате защото сме бели другите да ни носят на ръце ли?

24

Анонимен

преди 5 години

На никой не му пука, да ходи да бачка там на 3 места после да погледа *** на Кардашиян и да потъва някъде в американската си мечта. От завършени авнаразвиващи се *** акъл не щем.

23

Анонимен

преди 5 години

Ааааа, моят коментар вече не е 23, а е 22.