64

ОТ КОЛОНИИТЕ

преди 5 години

кога са искали мнение, та кифлата ЗАХАРИЕВА да се пише и тя барабар с мъжете

63

ognyanz

преди 5 години

До "До ognyanz": И как точно стоят нещата "с политическия статус на Гуайдо и венецуелската конституция"? Избран ли е за президент, или се е самообявил. Как ще ти изглежда това, ако у нас някой се самообяви за президент или премиер.

62

Анонимен

преди 5 години

Гуайдо не може да свика нищо, защото е г-н Никой. Всъщност възпитаник на университета Джордж Вашингтон, подготвен енолиберал. Нищо добро не очаква Венецуела под негово ръководство. Само окрадване на Венецуела ... от американски корпорации. Но, за целите на отглеждане на консуматорското общество, какво там значи някаква си държава със собствено управление? Или трябва да е наше, или да е послушко отпред.

61

До 55 и 56

преди 5 години

"Изходът е или затвор или изгнание в Москва за Мадуро, друг изход няма за социалистическото ***."Добре се самоописахте, не подценявайте интелекта на българите, не ме карай в оригинал да ти постна Конституцията!Излагаш се, по-полека с Пропагандата.Отивай да воюваш за агента на ЦРУ във Венецуела ГуА Идо.Ще те изпратим с цветя и фанфари, да ставаш герой на САЩ.

60

Анонимен

преди 5 години

Това е чака и московската *** , инфлация, глад, докато не станат демократична държава!Те затова защитават Мадуро. Мадуро и Пу тя са едно и също нещо.

59

Анонимен

преди 5 години

Целият цивилизован свят обявява Мадуро за нелигитимен и незаконен президент "избран" в следствие нарушение на венецуелската конституция, само нашите путинофили начело със слугата на Путин шофьорът на самальот радев застават рамо до рамо с узорпаторът на властта във Венецуела шофоьорът на автобус Мадуро.

58

Mr.STARBUCKS

преди 5 години

Като чета коментарите,и се връщам назад във времето .Спомням си :"Дръж се другарю Милошевичдсръж се другарю Садам,дръж се другарю Кадафи, дръж се другарю Чавес.... "Айде сега ,всички дружноооооДръм се другарю Мадуро .Ама как да се държи,като са му виснали до коленете.Требе си кастрация.

57

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 55: Като изключим п'росташките ти изрази, изгнанието за Мадуро също е някакъв изход, но в резултат на какво той може да се получи? Пак след военен преврат или гражданска война, (или външна агресия което не изглеждa като нещо, което трябв а да се поощрява от държави с претенции да са пазители на световния ред и демокрация).Естествено защо да не намесим тук и Путин. Но някак не звучи убедително. Преврати е имало не само в Русия. Има ги в историята на доста държави, и у нас също.

56

Анонимен

преди 5 години

Ако Венецуела нямаше нефт дали някой щеше да се интересува колко точно е законно избран Мадуро? Примерно някой знае ли дали е законно избран президента на Зимбабве или на демократично Конго?

55

До: 54

преди 5 години

Два референдума, не един: за Крим!Уставът на ООН за самоопределение на народите е: "пийс оф пейпър" за САЩ и васалите, да не забравяме и над ХИЛЯДА НПО-та, действащи в БГ и против БГ - васалите на САЩ, Уолстрийт, Банкерите и оръжейните търговци, както и черните операции на ЦРУ.

54

До ognyanz

преди 5 години

Не говори без да знаеш как точно стоят нещата с политическия статус на Гуайдо и венецуелската конституция !

53

Анонимен

преди 5 години

До ognyanz"Изходите: военен преврат, гражданска война или затвор за Гуайдо."Изходът е или затвор или изгнание в Москва за Мадуро, друг изход няма за социалистическото ***.Що се отнася до това кое е законно и незаконно с което вие социалистите обичате да артикулирате напоследък под въздействието и внушенията на Путин и путинизма, имайте предвид че над 100 години властта в Русия е незаконна вледствие на комунистически метеж. Така че не преекспонирайте понятията законно и незаконно.

52

Анонимен

преди 5 години

В Крим се проведе референдум, парламентът и правителството гласуваха за излизане от Украйна и за влизане в Руската федерация. Европейският съюз не призна изборите и референдума. Сега иска избори на друго място. Какво искат? България е ясно - тя иска това, което искат Началниците.

51

Анонимен

преди 5 години

Мадуро да не се офлянква ами да вкарва ГудБайдо в дранголника за държавна измяна. Макрон, Меркел , Тръмп и вся остальная могат да му ходят на свиждане.

50

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 47: Това, на което трябва да се сложи край, е намесата във вътрешните работи на суверенна държава. И, както вече писах, да започнем да наричаме нещата с истинските им имена. Какво значи "фалшиви избори". Фалщиви са тези избори, в които се избира някой, който не е угоден на САЩ. Ако сега се проведат президентски избори във Венецуела и буде избран Мадуро, това ще са фалшиви избори (според САЩ), ако изберат Гуайдо - ще са легитимни (с дребни нарушения). Това показва практиката.

49

До: 47

преди 5 години

Първо от 2004 г. във Венецуела гласуването е машинно!Второ успоредно с машинното се гласува с бюлетина с отпечатък!Още повече, че машините във Венецуела са внесени от "Смартматик холдинг" - Холандска компания (не коментирам скандалите свързани с тази компания)За незаконни избори за президен и НАсамблея ги разправяй на политиците в САЩ.Там вървиш, дори сред американците нямаш шанс.Конституцията на Венецуела си я чел, колкото Китайската!Получавай си доларчетата от НПО-то,и не се излагай!

48

До 41

преди 5 години

Каприлес го натика в затвора мустакатият мадурест наркотрафикант. По едно време даже не се знаеше дали е жив, защото не му позволяваха свиждане, а само показваха някакви нагласени клипове и негови снимки, които уж доказвали, че е добре ! За сведение - Венецуела в момента е на едно от челните места в света по престъпност, а хората се редят на километрични опашки за храна ! Това обаче не пречи на мадурестия нагушен дебелак да живее в разкош, докато се прави на велик революционер !

47

Анонимен

преди 5 години

Путин е приготвил луксозен градски автобус в Масква за Мадуро. Ще обслужва линията Библиотека ВИЛенин, Мавзолея на Ленин, Ленинские горы и обратно.

46

ognyanz

преди 5 години

Това е прецедент в международната политика. Трябва да се наричат нещата с истинските им имена. Всеки, който се самообяви за държавен глава е организатор на преврат. Какво правят Германия, Франция и т.н.? Признават го за легитимен, приемат превратаджия за управляващ. Но искат да се организират избори. Кой да ги организира? Две възможности: Мадуро (когото не признават) или Гуайдо (който е самообявил се).Така няма да се реши кризата. Изходите: военен преврат, гражданска война или затвор за Гуайдо.

45

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се сложи край на "избирането" с фалшиви избори. А че изборите за президент на Венецуела бяха фалшифицирани от начало до край е ясно на целия свят освен на маргинали като Путин, Ердоган, Ким Чен Ун и нашият *** Радев. Защо Мадуро не посмя да положи клетва пред парламента на Венецуела? Защото всички са наясно че той е нелегитимен президент продукт на фалшиви избори и клетвата му нямаше да бъде допусната в парламента. Мадуро положи клетва пред върховния съд в нарушение на конститит