17

до ПроСоТо

преди 5 години

айде сега, Икарусите ти пречели, същите Икаруси още си джиткат в Будапеща и никой не мрънка като теб.

16

112

преди 5 години

Просто е - вдигнаха данъците за старите дизели! Казват - решихме проблема, взехме мерки. На бедняците вдигнаха данъците всъщност, пълнят хазната и им краднат парите.

15

Shark

преди 5 години

Въздухът в България мирише на суджуци. Затова е мръсен. Докато не се освободим от суджуците все така ще е, и по зле. И не само въздуха е мръсен заради суджуците, и храните ни са некачествени, и хората са некачествени. За всичко това са виновни суджуците.

14

до?

преди 5 години

ама прав си, някак ми липсва Мадуро и Путин, сигурно " феновете" им са на семинар днес да сменят опорките.

13

ПроСоТо

преди 5 години

абсолютна щуротия!!!..Нали по време "на соца уж бяхме десет пъти по-бедни" бе?!А който е живял по онова време си спомня сините небеса и кристалния въздух.Изключение правеха по-голямите градове,които заради унгарските "Икаруси" ставаха на "димни тръби" всики ден след 17 часаСЕГА замърсяването е от друг характер:-ДЕНОНОЩНОТО РЪСЕНЕ на специално обработените във вид на аерозоли всякакви химични и токсични отпадъци!!!Не вярвате?И аз бях скептик и се подсмивах на "конспираторите" докато не видях с

12

Анонимен

преди 5 години

Можем да открием нова пазарна нисша ще пълним контейнери с въздух от София и после ще го продаваме на западняците да се друсат и ще направим купища с пари.

11

Анонимен

преди 5 години

Бързо ,ама много бързо махнете тези изводи !!! Да не ги види ,, главния финансист " Бойчо Методиев Борисов !!!! А ние богатите българи тока не можем да си платим !!!

10

Анонимен

преди 5 години

На кой да вярвам на Бойко(който казва, че просперираме) или на тези ?

9

:):)

преди 5 години

как бе, Фъндъкханъм нали каза че дизелите замърсявали, нищо че имали някакво евро. Само Евро 6 можело щото ит аспуха може чиста вода да пиеш....нали за това и данъците ни вдигна ..

8

Анонимен

преди 5 години

До РАЗУМКакво говориш още от миналата зима се чувстваше как в устата ти остава един привкус на въглища и преработени петролни суровини(пластмаси,гуми и т.н.).

7

Анонимен

преди 5 години

Бойко казва, че всичко е ok -икономика,магистрали,въздух,заплати,пенсии се увеличават.А квото не е добре комунизма Виновен.За 10 години толкова може да се открадне.Ха със здраве.Гласуваите за Герб

6

Анонимен

преди 5 години

Според българската Сметна палата причините за влошеното качество на въздуха у нас имат социално-икономически характер и са вследствие на енергийната бедност на населениетоХм кой спря ЮП и Белене?

5

РАЗУМ

преди 5 години

Въздуха мирише на въглища.... в България ,дори и София мирише,чуства се когато слизаш от самолета във Враждебна.Бедни сме ,щото сме Андрешковци.

4

Анонимен

преди 5 години

Въздухът е мръсен, заради ТЕЦовете, презастрояването и катуните. Например в София застроиха връзката на центъра с Витоша, остана само малка част около алея Яворов и Борисовата градина.

3

Eclipse

преди 5 години

Тези са открили америка. Да не са от рицарите на Колумб?

2

Аз имам въпрос:

преди 5 години

Дали българите са бедни защото са прости, или са прости защото са бедни?Някой може ли да ми отговори?

1

Анонимен

преди 5 години

Бедни!??? Аз на вас ли ще вярвам или на Слънцето