42

Тръмп

преди 5 години

Имам сериозни съмнения, че това е работа на Путин!

41

Анонимен

преди 5 години

Във връзка с ниските температури интервенцията срещу Венецуела се отлага, но се изземват 3 венецуелски нефтопреработвателни заводи, в полза на мръзнещия Пиндостан.

40

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 30а когато тука тези от САЩ се радват , че ти си им роб.Тези от САЩ въобще не знаят, че съществуваш бе.

39

Аборигенът

преди 5 години

ТОВА Е ДЪЛГАТА РЪКА НА ПУТИН ! РУСНАЦИТЕ ИМАТ УРЕД, С КОЙТО МОГАТ ДА ПРОМЕНЯТ КЛИМАТА, САЩ СА ИСТОРИЯ ! СЛАВА ПУТИНА !

38

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 32дали е породено от човека, щом говедата правят дупка в озоновият слой с газовете всичко може.Ако не знаеш озоновата дупка се затваря

37

до 31

преди 5 години

Дано яко да ги тресне тъй или иначе всички ще изпукаме поне да гледаме как краварите първи ще изпукат. Знаеш ли, че ако всеки почне да плюска и консумира ,колкото един кравар 4 планети няма да ни стигнат за да се изхраним и колко отпадъци отделят в океаните не е истина! И точно тия да отричат климатичните промени, бе я у лево.

36

Анонимен

преди 5 години

Тия американци започнаха всяка година да се удрят сами с ХААРП

35

.

преди 5 години

Това е само предупреждение!

34

Анонимен

преди 5 години

Парадокс е само на първо приближение. Българинът дори не винаги да може да осмисли, но на подсъзнателно ниво разбира, че студът е най-точният индикатор кой кой е в глобален мащаб. Пиндостан се хвали като световен хегемон по добив на енергоносители, но щом удари минус 20 градуса по Целзий, веднага започва да купува и внася руски втечнени въглеводороди от ''Ямал СПГ''.

33

Анонимен

преди 5 години

32 Ходи ти поработи на Острова и после ги заобичай,Боже колко заблудени има тук!

32

Анонимен

преди 5 години

Парадоксе, ти със сигурност си беден, всички продажници са вече с промити мозъци. България не е бедна. Какво ни вменявате непрекъснато чувство за малоценност? Искате да си дадем земята? Не взеха Украйна, България ще я харижите , а ?????

31

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 32"Боже, колко мъка има по света!" нали разпознаваш сатанистите САЩ, че те приченяват мъка по целия свят и съсипаха планетата от "ЧОВЕШКАТА СИ ГЛУПОСТ"

30

Анонимен

преди 5 години

с намаляване на слънчевите петна ще се отключи мини ледников период на земята, сега се вижда само началото. на север ще става доста лошо, изобщо да не си мислят че ще им се размине да се крият по библиотеките веднъж, ами за постоянно. времето става екстремално с големи амплитуди и в двете посоки, дали е породено от човека, щом говедата правят дупка в озоновият слой с газовете всичко може.

29

Анонимен

преди 5 години

До ай сиктирКогато САЩ има климатична "аномалия". Целия свят трябва да ги съжалява ли, а когато тука тези от САЩ се радват , че ти си им роб.Нека им след като Земята ги разпознава като ТУМОР да ги отстрани

28

Парадокс

преди 5 години

Най бедните в Европа , с най лошата храна, окрадени , излъгани без пенсии и здравеопазване , с лоши пътища и много самоубийство се РАДВАТ на студа в САЩ???Българийо,Българийо страна на "герои"!

27

ай сиктир

преди 5 години

Мда и какво от това да не би когато у нас се случи нещо подобно там да бият тъпана егати наведените драскачи.

26

Топломера

преди 5 години

Кога гръмне Йелоустоун ще се стоплят!

25

Дедо Ванго

преди 5 години

В Сибир на такава температура играят футбол по анцузи. А тия лигльовци се глезят и вцепеняват. Я *** там бе, говедоиди!

24

УМЕН

преди 5 години

Найс, а!

23

Оказио Кортез

преди 5 години

Краят на света ще настпи след 12 години, а вие се чудите как ще платите за спасяването му.