289

Анонимен

преди 5 години

Ей хора Българи ли сте-аз съм ром с 10 чаавета "германката" меркел ни даде пходарак кхъща за чавеета и социяли в пхари Къде е България сега в НАТО. Каква е Русия на НАТО. Статегически противник. Така че се опомнете. И спрете да се впрягате по исторически събития. Животът на вашите деца сега протична тук или някъде на запад. Така че решението на България да бъде на страната на запада е 100% оправдано. Всичко останало е неадекватно!

288

Анонимен

преди 5 години

България не дължи нищо никому. На руснаците сме им се издължили в пъти за 45 години. Сега заслужават само почит на 3 март и това е. Бъдете българи, а нр слуги на *** и пульо.

287

Анонимен

преди 5 години

До 318Да падат много войници от Руската имперска армия,но повечето са от южните райони на европейската част от Рус.Империя!А примера с Кипър е неудачен,защото Военната хунта управляваща Гърция гласеше обединение с Кипър!Турците разбраха и си взеха своето.

286

Анонимен

преди 5 години

Ей хора Българи ли сте. Къде е България сега в НАТО. Каква е Русия на НАТО. Статегически противник. Така че се опомнете. И спрете да се впрягате по исторически събития. Животът на вашите деца сега протична тук или някъде на запад. Така че решението на България да бъде на страната на запада е 100% оправдано. Всичко останало е неадекватно!

285

мммм

преди 5 години

200 000 руски войници за загинали за свободна България , и за не чукат турците момичетата ви,,,вижте Кипър,и пак помислете,,,

284

Ани

преди 5 години

Случвало ли ви се е да се запитате защо решенията на Берлинския Конгрес не са публикувани в България на Български език?

283

13

преди 5 години

е какво лошо има в Китай ще ликвидират сорос и конякската претъпост и самите *** искаме българия да е китайска територия

282

Гoшу

преди 5 години

До 313Грешиш фундаментално. Китай краде от САЩ всичко - технологии, военни разработки, промишлен шпионаж в областта на битовата техника. Само бавните си мислят, че *** и Китай са фактор някакъв. САЩ са номер 1, всичкият мозък на света е там. Въоръжаването им дори е 10 пъти над това на алкашите. А какво имат само те си знаят. Те не пускат 3D филмчета на Мосфилм, казва се военна тайна

281

Анонимен

преди 5 години

На *** им дай само антифриз да пият и да пеят встевай страна огромная.

280

Анонимен

преди 5 години

България е съюзник на НАТО, какво следва от това. Кой е враг и кой приятел. Смятате ли че Якутите ще ни пропуснат? Ако отговорът е "не" значи сте отговорили правилно. И наистина България е по-добре от Русия във всяко едно отношение.

279

Анонимен

преди 5 години

До 291 Ако Китай затрие руската ,,***" ,ще последва затриване на цивилизацията от китайците!Цялото богатство на Сибир ще премине в китайски ръце ,и Китсй ще стане номер 1 във всяко отношение!Такъв мощен Китай ще подпали Трета световна!Пък ти се радвай ,че Русия ще загуби по-голямата част от територията си!

278

ко каза ко???

преди 5 години

До Анонимен 303E и ???Англия , Германия и другите западни държави си затваряха очите за зверствата на османската империя и дори са я подкрепяли . русия въпреки тях и заплахите от тяхна страна е започнала войната . После ни разпарчетосват - Берлинския конгрес . Никога не са били с нас , а винаги са гледали да ни смажат / справка приемането ни в ЕС и НАТО - и условията да си унищожим армията и икономиката /

277

хохолите капут!

преди 5 години

До Анонимен 299ти си украйнец какво правиш тук?

276

Дъното

преди 5 години

Истината е ,че руската авиация копае дъното.Отминаха славните времена на СССР и сега московиците разчитат само на ракети.Последните месеци самолетите им падат като пилци ,без даже да са влизали в бой.Имат боеспособни ескадрили само от 80-те едва закрепени с клuзми.СУ-57 (който освен всичко друго беше почти идентично копие на F-22) се провали с гръм и трясък и индийците се отказаха да го купуват. Реално в момента московиците нямат адекватен изстребител от 5-то поколение.

275

Анонимен

преди 5 години

До 303 И кой ти каза ,че Русия е загубила Крим през 1856г.?Последиците за Русия след Кримската война са задължението да унищожи Черноморския си флот,който преди войната бил доста силен и е заплашвал Проливите!Крим си е останал Руски и след войната!

274

Анонимен

преди 5 години

Руските *** се развихриха тук

273

ммм

преди 5 години

Българите сме с Русия, не само защото ни освободиха от 500 годишно Турско робство, а защото сме една вяра и един народ с Русия-славяни, а кръвта вода не става,,,плащат ли ви да пишете срещу Русия момчета....

272

Анонимен

преди 5 години

299..Промит ти е мозъка бе п уделче Американизирано! Срещу Русия няма да вдигнем оръжие! Виж срещу НАтовските *** ВИНАГИ!! -:)

271

99

преди 5 години

По вероятно е ние ромите бг помаците да се бием заедно с турците срещу Рашката, така че спрете да лижете там където не трябва !да живее сорос, красимир кънев, *** киро и всички ром и коняк барони.

270

Анонимен

преди 5 години

Това не е вярно, Русия е започнала руско-турската война 1877 главно за да си върне Крим, загубен през 1856. Просто сме извадили късмет с освобождението, за което най-важния принос сме ние. Спрете да целувате руския ***, с който скоро ще трябва да воюваме. На наша страна е НАТО, т.е. при всички случаи сме по-силни. А икономиката ни е по-добра от руската и по-добре живеем ...