110

Анонимен

преди 5 години

Американците се изплашиха че ще им убият долара с крипто валутата си. Петронезнам какво си.

109

Анонимен

преди 5 години

Държавата с най-големи петролни залежи няма пари да си купи тоалетна хартия. Комунистите са истински таланти в съсипията.

108

Анонимен

преди 5 години

До неразбралСамолетите са ненужни само според руските тролчета. А преди това нали те ревяха че нямаме авиация?А като не ти харесва Тиквата гласувай против него и ще го свалиш. Вече се е случвало. Помниш ли, Деменци? И си подаде и оставката. И това ли забрави?Диктатори са Лилипутин и Лукашенко. Ама нещо не се разбират на последък.

107

Поручик Ржевски

преди 5 години

Сценария е винаги един и същ.Има президент, който не се подчинява на заповедите от краварника.Обявяват го за диктатор, режим и т.н, погазване на човешки права и тем подобни. Опитват се да удушат страната икономически, хората обвиняват действащия президент.Изниква демократичен президент подкрепян от краварника и сателитите.Стария президент го убиват демократично. Но май спря да работи този сценарий. Даде накъсо в С.Корея, Сирия, Турция, какво става?

106

Некадърен -Незаконен

преди 5 години

Мадуро незаконно е дал клетва пред венецуелския съд , а не пред парламента - както са правили всички предишни президенти. По законния начин той няма как да стане президент - втори мандат отново във Венецуела - народа не го иска , защото гладува заради неговата некадърна икономическа политика. Над 3 милиона души са емигрирали в съседните държави , въпреки че няма война в държавата. От Сирия емигранитите са по-малко.

105

Говорит Масква

преди 5 години

Да идва Мадуро при нас, че тук останаха само гейове.

104

Анонимен

преди 5 години

гледайте в ЮТУБ "Революцията няма да бъде излъчена". същото като преди 17 г.Този невероятен документален филм е заснет във Венецуела през април 2002 г. от европейски екип, който се оказва случаен свидетел и хроникьор на държавния преврат, когато тъй наречената демократична опозиция се опита да свали венецуелското правителство, демократично избрано от народа. Този държавен преврат отвори очите на стотици хиляди венецуелци истинската същност на буржоазната демокрация.

103

Анонимен

преди 5 години

Русия е естествената родина на всички провалени сатрапи.Янукович сега пък Мадуро.

102

Анонимен

преди 5 години

Мадуро е диктатор, затова е подкрепян от други като него - Путин, Ердоган. Съсипа прекрасната си страна, умори от глад собствения си народ, в резултат на което близо половината от населението избяга в съседните държави, САЩ и Испания. Трябва да се разкара по един или друг начин.

101

Нека

преди 5 години

Да се съберат на едно място всички безумни диктатори. Нека от Кремъл да си вземат Мадуро - да им крепи мад....

100

Гледна точка

преди 5 години

Русия наддава такъв неистов вой, защото е "вкарала" милиарди във Венецуела и по-добре за тях е венецуелците да измират като мухи отколко Мадуро да сдаде властта!Щото тея хора не протестират със стотици хиляди от хубаво!

99

Нагледен пример

преди 5 години

Венецуела е комунистически образец. Как под инфантилното ръководство на цоциалистите Чавес и Мадуро- една от най-богатите държави в Америките може да изгони 3 милиона венецуелци от родината им и да се превърне в най-бедната.

98

Анонимен

преди 5 години

МадОро ще го парщят на предният капак на Москвич, после иде ред на кремльовският гАсудар!

97

ЦРУ

преди 5 години

До Анонимен 100.....Този опит за /преврат / е защото ХОРАТА НЯМА КАКВО да ЯДАТ ....заради НЕКАДЪРНИ КРАДЛИВИ т.н. социалисти ! Ти къде беше . когато нашите КОМУН / социалисти срутиха лева и доведоха до ХИПЕРИНФЛАЦИЯ ? РОСНЕФТ и Китай имат инвестиций там - заедно КРАДАТ с Мадуро .....ПАНИМАЕШ ?

96

Анонимен

преди 5 години

Веднага си проличава къде има тоталитарни режими според подкрепата на диктатора.

95

трололо

преди 5 години

Оставете я така както си е Венецуела, за да служи за образец що е то комунизъм :)

94

дядо Соци

преди 5 години

Социализма пропадна на всякъде. И там ще пропадне.Няма спасение.

93

Я па ти...

преди 5 години

До ??? 98 А чий го дири Русия във Венецуела ?

92

ГНУС

преди 5 години

Където има петрол-тм са американците.В Сирия няма и те си тръгнаха.

91

Анонимен

преди 5 години

Русия никога не се е намесвала във вътрешните работи на никоя независима държава. Справка 9 Х 44.и десетки други. Така де !