25

Анонимен

преди 5 години

Това дребничко злобно и нещастно по маче не спира да лае.Защо въобще му тиражирате глупостите.Той е госопдин Никой.Радев е ПРЕЗИДЕНТЪТ НА БЪЛГАРИЯ, избран от БЪЛГАРИТЕ.

24

Анонимен

преди 5 години

Аууууууууууууу!Кой го каза.Тоя като го видят и веднага почват да повръщат. Обаче дава акъл

23

наивен

преди 5 години

Тоя /да ме извини за думите/червей от къде се взе , че и оценки дава...Срамота! Ако се погледне в огледалото ще избяга,ама не може да си намери чехлите

22

Патриот

преди 5 години

доста силни думи за най -мразеният и ненавиждан президент до сега!

21

Реалист

преди 5 години

И Роско беше една амеба обаче Радев е пълна черна дупка. Ако я премахнат президентската институция с парите които ще се спестят ще могат 5000 болни деца на година да се излекуват.

20

Хан Крум

преди 5 години

Как да няма какво да отчете за две години мандат бе - ами тоновете змии и гущери които избълва, ами кубиците по.вър.ня със които ни залива всеки ден - че и на нова година, ами взетите "стимули" за да избере Грипените, ами нацелуваните руски чизми, ами, ами - ами хилядите простотии, които натвори генерал Деса? Хайде да не бъдем черногледи - стараесе човечеца ама само толкова си може.

19

ПроСоТо

преди 5 години

малей,и тоя като каракала са го изтървали и са скита на свобода....Роско,Президента НЕ Е "БАЛАНСЬОР"!!!!!!за "балансьор" се обяви "партията",на която ти си нелегален член-дпс!Президента ПО ДЕФИНИЦИЯ е ..Обединител на нацията!/..обаче много злобно парче са оказа наш роско!../

18

АнонимеН

преди 5 години

ИМА КАКВО ДА ОТЧЕТЕ!!!НАРЕДИ НА 4-ТЕ СИ СЪДИИ ОТ КВОТАТА СИ В КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД ДА НЕ ПОДКРЕПЯТ ИСТАНБУЛСТАТА КОНВЕНЦИЯ !

17

Професор

преди 5 години

Росене мачкай комунистите! Ти беше най независимия Президент на ГЕРБ! Росен Обединителя!

16

Гацо Бацо

преди 5 години

Е веднъж Плевнелиев да ми хареса !Точно в 10-та.Радев е зает в момента да пита Деса,защо Слави е изненадан да научи,че Деса е станала първа дама..:):):)

15

Анонимен

преди 5 години

Евала на Плевнелиев!! Успял мъж, с топки и позиция!! Чорапа само може да си мечтае.

14

Ха-ха

преди 5 години

Мнението на Плевналиев-тотално провален политик, не струва пукната пара.Както и на Цветанов,впрочем.Колкото и да плаща Прокопиев,не си струва медиите да жертват авторитета си публикувайки материали за това мекотело.

13

Анонимен

преди 5 години

На този партиен член нали му приключи мандата??? Наслушахме се на простотиите му години.Стига е досаждал.Народът си избра президент.Той ако бе успешен и имаше минимални шансове да бъде преизбран ГЕРБ щяха да го издигнат за втори мандат

12

Анонимен

преди 5 години

до Поет -Поете , ти си гений , появявай се по -4есто с такива бисери .

11

чао

преди 5 години

Плевнелиев е болен от омраза,той дълги години разделяше народа и сега не може да си прости че хората не искат повече да слушат езика на омразата.

10

Анонимен

преди 5 години

Е, то как да бъдеш "успешен президент" след като парламента пълен с престъпници! Коя партия е читава, че да работи с нея?? А оня *** Пастирката добре поработи.. за новите си шефове, но не и за българите.. Все пак гницата трябваше да ис заслужи заплатата за да изхранва неговата Пепеляшка!

9

Дждж

преди 5 години

Плевнелиев какъв обеденител беше, че плюеше Русия от сутрин до вечер и пускаше фалшиви новини. Всички в Европа му се смееха на глупостите и джендърските движения. Освен да влошава отношенията ни с други държави, нищо не свърши.

8

Анонимен

преди 5 години

Кукловодите от кремъл ни го набутаха за да не прави нищо , а не както искаме - да прави нещо .Тези кукловоди са в "силен цайтнот " и скоро ще им падне флага .

7

House M.D.

преди 5 години

Истинският президент на България е Деси, а Румката е бележка под линията в историята на този президентски мандат. Той е просто "мъжът до г-жа президентката".

6

дядо Поп

преди 5 години

бе тая Пастирка няма ли да се кротне,...