68

Анонимен

преди 5 години

За батака в здравеопазването е виновен Орешарски,сигурен съм.ГРЕБ са абсолютно невинни.

67

Гогов

преди 5 години

Всички села от област Силистра са от Дуловски район а в болницата в Дулово работи съпругата на кмета на Силистра

66

Анонимен

преди 5 години

Другаде е скрито кучето за пресъхналите пенсионни фондове. Но така е по - лесно. Прехвърляне от болната на здравата глава.

65

Влади

преди 5 години

Да се проверят всички ТЕЛК-ове!Да се отменят фалшивите и да се съдят лекари и посредници (много често свързани с ДПС).Крайници няма да поникнат!

64

Анонимен

преди 5 години

а дано ама надали ще направят нещо

63

Ха-ха

преди 5 години

То пък едни пенсии...

62

силистренец

преди 5 години

Изброените села са турски и там са 100% турци.Плащат си и ходят 2 пъти на санаториум.И българи има-плащат си и са инвалиди.Млади здрави..Имах колежки болни +пари за обувки че били зле с краката+пенсия+заплата.Докарват си Добър доход .Имах колежка с Лека форма че пръста и крив и телк.Дъщеря и я уреди,медицинско лице е.На когото трябва-няма.Нямаш пари няма телк

61

шматка

преди 5 години

До шматкоНе ме гледай къде вися.Цял живот един лев не съм взел от държавата.Само давам но май теб те убодаха по болното място.

60

Анонимен

преди 5 години

Половината Максуда във Варна са с ТЕЛК,само роми!

59

Анонимен

преди 5 години

1,8 млрд трябва да се инвестират в затвори. Тия гяволи щом имат акъл да мамят, значи могат и да работят, докато си изработят гяволъка. Кошници ли ще плетат, камъни ли ще чукат, но парите трябва да върнат.

58

Анонимен

преди 5 години

До И правилно!Напротив,трябва да се организират всички български граждани(без значение на произхода) и да ви осъдят за налане на геноцид над населението в България и липсата на социален минимум за оцеляване!Както в ЕС,така и в съда за права на човека,Страсбург и ООН!

57

Анонимен

преди 5 години

Нямало пари ??? А има за Пловдив град на културата 3 000 000 лв. И не само това ... А за младите майки без разрешително за къщи пак ще има социални придобивки . Всичко това е предизборна кампания .

56

И правилно!

преди 5 години

Измамата си е измама. Това, че били бедни и гладни въобще не ги оправдава. Да върнат парите!

55

шматко

преди 5 години

като те гледам и ти непрекъснато висиш тукОт телк-че ли е от друг спонсор ли?

54

Анонимен

преди 5 години

До !!!няма значение дали са българи или други,това е само повод как да откраднат от бедния гражданин,за имат една хайка управляващи повече за грабене,щом имат милиарди за самолети,ще намерят и пари за бедните и болните,не ме интересува,всеки има право на достоен живот! Как може за силовите структори да има заплати по 7 000 лева,а за пенсионерите и болните да няма и да живеят с 200 лева?Увеличават заплатите на крадците,а за населението няма,никакви помощи и ТЕЛКове няма да спирате!

53

шматка

преди 5 години

Като чета коментарите май 80% от писачите цоцат с фалшиви ТЕЛКове.За това са и по цял ден тук.

52

Ха-ха-ха!

преди 5 години

Не било от възмУщение, а от завист.

51

Анонимен

преди 5 години

Вместо да принуждават пенсионерите да мамят та по някакъв начин да си вдигнат мизерната пенсия, да осигурят на хората прилични пенсии.Ние сме държавата в ЕС с най-ниски пенсии.За каво влязоха в Парламента Патриотите? Нали щяха да направят пенсиите 300 лева минимална? И всички пенсионери им повярваха и ги вкараха в НС.

50

Ха-ха-ха!

преди 5 години

В тая страна явно крадат не само по върховете, но и в низините. Крадлива работа. Иначе всеки кълне другия колко крадял, пък то не било от възмощение, а от завист.

49

шматка

преди 5 години

Още ли мислите че 1,8млрд за самолети са много пари.хахаПогнаха инваридитеДокато не погните докторите все така ще еСамо трима лекари вкарайте за по 3 г на топло и няма да има нито един фалшив ТЕЛК