114

Анонимен

преди 5 години

До LanКажи ми една типична "мутра", която да е нормален човек. Няма такива. Другите не са с телосложението на "мутри", но манталитетът им е същият, което компенсира. На не знам си коя мъжът и какъв бил, какви очилца имал, дреме ми на шмaйзера, нали и той е някакъв играч, то в тая държава малко хора от тия същите правят по честен начин многото пари.

113

Анонимен до 115

преди 5 години

Под мутра визирам основно външен вид.Не говоря толкова за това, какви са му доходите.

112

Lan

преди 5 години

115А що - аз от одеве буча, че подобното се привлича от подобно. :) Демек - аз съм си намерила точно мъж каквъвто искам! А мутрите не са ме привличали никога, даже и в пуберитетна възраст...

111

Анонимен до 112 113

преди 5 години

Комплекси нямам, не деля жените на мацки и обикновени и мозък имам.Но ти лепиш етикети.Казвам в магазина какво се предлага.Мутрите обират каймака ,факт който в статия като тази се доказва от самата статия.Това е госпожице психолог/психиатър, около 25 30 годишна.Убиеца на Виола беше мутра с диагноза.

110

Lan

преди 5 години

Убиецът на Виола - някакъв хилав непрокопсаник, май безработен беше този. На тази 16-годишната последно - РАЗНОСВАЧ на хляб - хилав и 65 годишен. На онова клетото детенце - братовчеда дето го уби - хилав и работещ на две места. ТА? ЕДИН ПРИМЕР ЗА МУТРА?

109

Анонимен

преди 5 години

До LanЩо не си кажеш, че си жена с високо самочувствие, която обаче е от неудачниците, които никой не е поискал и това и мачка част от самочувствието и завижда как момчетата са искали "силиконки". Явно и ти си гонила дивото, пък си изпуснала питомното и сега всички мъже са ти криви. Ами опитай се да бъдеш по-женствена и ще стане работата. Това не значи да си правиш маникюр и прически, а просто да имаш добро сърце и да си вярна. Приятелски съвет!

108

Lan

преди 5 години

111 я взе леко да ми писва. Комплексрите убиват и насилват - това няма връзка нито с парите, нито със силикона, нито с татуировките, дори и с интелекта! Хайде някой поддръжник на "мутренската теоерия" да покаже някоя снимка на мутра-убиецнаженаму. Щото аз не се сещам за нито едни! На Елена мъжа беше някакъв дребен чичка с очилца, вярно богат, ама далеч от образа на "мутра", по-скоро интелегенте изглеждаше, сам си е натрупал парите поне.

107

Lan

преди 5 години

104,чай бе - кои "яки мацки" - тези нагримосаните тип магистралка ли?! Щото по мои спомени скромните и добри момичета също си стояха самотни :), щото скромните и добри момчета на тази възраст зяпат по "бабаита на класа" и му завиждат за магистралките. Ако успееш да се отървеш от комплексите си в следгимазиална възраст и започнеш да оценяваш хората не по силикона и бабитлъка, непремено ще те забележи някоя свястна жена.

106

Анонимен

преди 5 години

Като казвам "златната ябълка", нямах предвид нещо скъпо, а го използвах като метафора за нещо "хубаво". Обаче очевидно твоят мозък си те влече да монетизираш информацията която обработваш. И затова не са ти ясни нещата относно биологията и меркантилизма и ги бъркаш кога-кое. Нека кажем "хубавата ябълка", че да разбереш. Хубавата ябълка не е непременно силиконка, обаче днешните български ябълки предпочитат предимно праcета да ги ядат. Може Пенчо да е читав обаче тя наистина ще пробва първо мутра

105

Анонимен

преди 5 години

Гърнето си намерила похлупака,защо при двойки от яка мацка с нормално слабичко ,умно момче убиства няма.Винаги убиствата са при меркантилна ,татуирана, *** с татуирана дебела, гологлава мутра с пари.Или от жени наръгали мъжете си ,заради това,че искат да им вземат имотите и парите в повечето случай.

104

Змиярник

преди 5 години

Представи си че дете момче на 13 годинки е богат и жените на по 23 , 25г да излизат с това дете и да го цункат и от туй нагорето да вземат парите от детето. Каква наглост. Нали защото децата се манипулират лесно. И ще му кажат миличък дай милионите да ти купя подаръче. И жената му купува играчки за по 100лв и другите пари ги взима. А детето от де да знае как се купува и ко става. Жените са змии.

103

Анонимен до 108

преди 5 години

Сладките ябълки прасетата ги хапват да ти кажа.

102

Lan

преди 5 години

101:) А, извинявай, ама хората, даже и мутрите и силиконките НЕ са стока, са хора! Можа да са ограничени интелектуално, но все пак - хора. :) И най-красивите и скъпи италиански бутуши, ако ти убиват НЕ са за тебе. Хлябът - може да е полезен за мнозина, но за диабетиците е вреден и т.н. - за всики нужната и полезна стока е РАЗЛИЧНА, защото ние сме различни, а "златната ябълка" е ценна само поради меркантиланта ни консуматорска природа - това е ненужна никому стока!

101

Прелъстител

преди 5 години

Затова като ми се оплакват им казвам,че те са си ги избрали такива,ако си избираха такива като мен, няма да има драми а само хармония ,страст ,секс и тнт

100

Анонимен

преди 5 години

Няма значение дали е силиконка или не е, в крайна сметка мутрите ви ги oправят всичките, защото всичките търсят мутри, а накрая си взимат силиконка.

99

Анонимен

преди 5 години

Ако идете в което и да е училище, ще видите якия бабаит на класа как е взел яките мацки, а скромното умно,добро момче е в ъгъла незабелязано.Това е и навсякъде.

98

80/20

преди 5 години

Искаш да кажеш че 80% от жените се целят 20% от мъжете. А другите 80% са бедни и скапани. Е затова жените ще страдат още. Не забравяйте 80/20 правило.

97

Анонимен

преди 5 години

Жената избира по -това колкото по -грозен агресивен , дебел и с повече пари е.А не по отношение,характер и красота гаджето си.Меркантилни и безцеременни са до последната.

96

Анонимен

преди 5 години

До LanНе си прав. Ако една стока е добра, то значи тя е добра за всички хора, без значение дали са богати или клoшари.Златната ябълка си е златна в каквато и ръка да попадне. В млада, в стара, в сбръчкана, в мръснa, в изцапана с вар или масло.Може би ме бъркаш с другия коментиращ, който се оплаква от мутрите. Ами, да ти кажа честно, момчето е по-прав от теб. Прав е като цяло за мутрите. А аз не мечтая за силиконка, но ако Г-н Х е стока, защо силиконката да не предпочете него? (отг: парите)

95

Анонимен

преди 5 години

Жените гледат тиквата и си мислячт,че перфектния мъж е дебал ,плешив, простоват ,необразован, паралия ,мутра.А не умен работещ за 500 1500 лв слабичък ,готин,умен мъж.Колкото по-дебел и плешив е толкова по-добри гени имал.Ами това е женското мислене....