4

Анонимен

преди 5 години

Това ще стане, когато водата надвие водката в Русия

3

Анонимен

преди 5 години

Правилно нека я легализират.Аз не употребвам,но нямам нищо против.Трябва да легализират и други леки наркотици,например амфети и екстази.Качеството ще се вдигне и отравянията ще намалеят защото сега ги правят некви полуграмотни нинджи по мазета и паланки.Тогава ще ги произвеждат специалисти в чисти лаборатории и заводи.Както лекарствата.Дори цената да е по-висока то качеството ще е сигурно и няма да продават отрови смесени с талк,вар,гипс и отрова за ***.Ще има и акциз,бандерол,данъци..

2

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

то у нас само канабиса да е проблема, бай иван дето е с два промила зад волана е не по малко опасен за околните. не е задължително да е зад волана. може да е в компресорната, на струга, с електрожена, командос в армията. проблемите не са вупотребата на подобрители на настроението, а в злоупотребата с тях.

1

Според

преди 5 години

американско медицинско издание над 80 % от американците са пристрастени към обезболяващи и други психотропни вещества. Но пък от друга страна ако пият повече от 3 бири на седмица се водят алкохолици и трябва да ходят на сбирки на анонимните алкохолици...имат си други ценности хората просто.