11

11

преди 5 години

Доверието е изчерпано към всички. Време е за чистене. Много *** се насъбра.

10

Анонимен

преди 5 години

И аз искам избори обаче без участието на ГЕРБ, БСП, ДПС, патриотите, и тн.

9

Анонимен

преди 5 години

Не искаме евразийски партия на власт !Вън руските шпиони от България !

8

баба мара

преди 5 години

спрете изборния туризъм спрете надбавките на деца родилки всички в училищетовчера не видяхме БСП евродепутатите на митинга в Брюксел освен лична облагаполза от тях няма има ли ам бази в българия и какво основание ние курбан ли щеставаме заради печалбите на впк на сащ

7

Той

преди 5 години

Браво г-жо. Нинова ,но като гледам статистическите данни БСП е 15 % ,още по малко сте от ГЕРБ ,как вие ще управлявате и какво доверие имате.Да не забравим ,че три пъти фалирахте България за вашата партия говорим.

6

Анонимен

преди 5 години

Да цитирам ли "отговорни другари" какво казваха, когато те "раздаваха порциите"? "В БСП поемаме вината само с мезета."; "Мандата е 4 години. Какво сме свършили или не ще се види в края на мандата."; "Хората вече се произнесоха кой да ги управлява и ние изпълняваме волята на народа. След 4 години, ако хората решат друго..." Ако експерт, неопетнен от произход и партийна кариера, отправя критики към управлвнието, ОК. Но когато само целта е служебно правителство да "раздаде порции", няма да стане.

5

Гост

преди 5 години

Нинова,няма лошо да си олигарх спечелил поръчки за милиони и който ще даде работа и не лоши заплати на хиляди семейства да живеят добре.Лоши олигарси са тези,като Баневи и Нинова,които фалираха дадените им предприятия и оставиха безработни хиляди работници да не могат да си платят сметките и да нямат пари за храна.Това са фактите.Парите се изработват.Не всички са имали щастието да ги назначат в управителния съвет на Техноимпекс например.

4

Анонимен

преди 5 години

Не щеме НАТО, Макрон, Грипени, Ф-16 и истанбулски конвенции за жендъри ЕС да ни предложи друга алтернатива. Не искаме войни и неоправдани разходи за оръжия, искаме мир.

3

Ahmed Dogan

преди 5 години

Korni I love you! BSP and DPS- together forever!!!

2

Анонимен

преди 5 години

Не знам за вас, но изказването на Нинова е по адекватно от това на Цветанов. (поне за мен)Назовава нещата каквото са. Милиард и нещо на едни фирми за строителство без конкурс?!КЕВР наистина обслужват монопола и правят каквото им кажат. За е-винетките ... няма какво да говорим. Всичко е на принципа - да крадем като за последно ... и дано да им е за последно!

1

akud

преди 5 години

еи тва как не престана да ламти за избори и власт, крушовска кифлооо