63

Поручик Ржевски

преди 5 години

Терзиев, с това пиене не сте интересни. По-добре кажи, че си гей или драг-куиин или веган.В кой век сте?Сякаш живеете в 80-те години и си къркате в дома на писателя.

62

Нерез

преди 5 години

Така и не разбрах дали Калинтер Зийски е пошляпвал Елен Майонезата? То не, че остана някой, който да не я е пошляпвал, ама все пак ...

61

Пич

преди 5 години

Ласкин беше един надценен "талант", който си изживя целия живот със славата от "Васко да Гама от село Рупча". Така и не го напусна празното му самочувствие от младежката му изява по комунистическо време. Като го гледах колко е е досаден и агресивен на стари години, мога да си представя какъв е бил като младеж. Много неприятен тип, който ни се натрапваше като някаква звезда. Така и не разбрах какво точно е направил след младежката си изява?!

60

Анонимен

преди 5 години

Айде сега..............още няколко статии за това, колко е хубаво да се пие, пие ...................пиеш и ставаш умен като Хемингуей................стигаш до големи прозрения за живота, като пиеш...............а на тези, които не пият, им казваш:"***! Слепци!"Явно пиенете ще ви отвори и третото око............може да станете просветени............хаха!!

59

Анонимен

преди 5 години

Терзийски, много си бързал да пишеш. Трябваше да му "удариш" търпеливо още едно-две питиета, та да ти потече мисълта по-свързано, бе! Нищо не ти се разбира, само дето си казваш, че си алкохолик го разбрах.:)

58

в този дух-

преди 5 години

жена,ще пия едно и се връщам в осем.Изпил осем,и се върнал в един.

57

Поручик Ржевски

преди 5 години

15 септември, мама и баба лисват вода пред малкия Петърчо за да му върви в училището. В този момент клатушкайки се, с бутилка в ръка идва таткото фиркан до козирката.-- Къде одиш бе ***, не можа ли днес поне да си нормален, детето започва училище.Човека погледал с празен поглед и после подал бутилката на Петърчо.-- Пий сине, опитай днес ставаш ученик все пак.Петърчо пийва и започва да се гърчи.-- Ох тате много гадно това бе...-- Гадно ми... а тая майкя ти си мисли, че си правя кефа!!

56

бай Тъпчо

преди 5 години

Някои пият от мъка, други от пуста любов, пък трети пият от снощи бе... Станка от съседната улица са жалва на Стойна от нашата: Моят-вика, като почне да пие и дорде не му са привидят зелени човечета, не спира бе... пък другата и вика: Аааа ти пак си добре, моят ги научи и тях да пият и като му се привидят, продължават заедно...Ами бажанака бе, веднъж тъй са беше напил и паднал на асфалта, че полицаите с тебешир го беха очертали-за малко и попа да викат...ама му се размина де

55

българин

преди 5 години

До 36 " Василев" Не знам какви "комунисти" те гонят..Но и тогава И сега.На сила никой не те е нито карал Нито кара да пиеш! Има си просто мъжаги С кърмата на алкохолици! А то е.до гроб уви! Самият Терзийски е такъв! За мен Терзийски лично. Е странна личност! А иначе в днешно време Кой ли не е ?

54

Умряла работа сме...

преди 5 години

Ами такива сме си в държавицата..А като умрем от пиене сме най - умрели - аре чиърс...

53

Анонимен

преди 5 години

Бродягите на Дхарма. Бог да прости Керуак, Фицджералд, Буковски, Хемингуей, Лотрек, Лермонтов, Висоцки, Ласкин и други"...............хайдееееее, калин подреди и ласкин и себе си до великите !

52

Анонимен

преди 5 години

Поредната глупост на Калин Терзийски...............чел съм и други негови глупости преди време!!Колкои гениален и надарен е той и как всички останали сме *** и посредствени и затова не сме го разбирали.............затова намира той утеха в алкохола....................и достигал до такива висини във философията като Хайдегер!!!Тоя наистина се е взел за гений.......................леле..................и си е повярвал, че е гений!!!

51

Питър

преди 5 години

Напълно безсмислен и изключително вреден текст от напълно безсмислен и също толкова вреден автор.На цялата му логорея може да се противопостави само едно изречение: Ласкин оставя сираче едно прекрасно и съвсем малко дете, което тепърва ще трябва да търси смисъла на живота, без да има до себе си силното рамо и евентуалната мъдрост на баща си.

50

Анонимен

преди 5 години

Спрете вече да досаждате със статии за Ласкин. че чак и да издигате на пиадестал алкохолиците. Това е тежка ментална болест и нищо повече. Ласкин беше посредствен актьор с малко роли и съмнително чувство за справедливост. Точка! Всички други също толкова посредствени и пропаднали актьори и артисти в България обаче сега скърбят. Халтурата е не само лош продукт от работата им, но и начин на живот.

49

алхимик

преди 5 години

Като пиете, поне пийте качествен алкохол.

48

Гошето

преди 5 години

'...ужаса от живота и постоянното чувство за безсмислие...'. Този все едно е преживял обсадата на Ленинград или живее на бунището някъде в Бангладеш. Който иска да прави простотии, без да мисли какъв ще е ефекта върху него, да не говорим за близките му, винаги ще намери оправдание. А да, и е супер-претенциозно да пише, че само 'хората на изкуството' са достатъчно чувствителни.

47

Анонимен

преди 5 години

Да ме прощават любителите на творчеството на Калин Терзийски, ама той много ми напомня на Рут Колева - велик, само дето другите не го разбират, не го оценяват, не го подкрепят и затова са виновни все те, другите!

46

до 41

преди 5 години

Е, да, де! Той затова и си отива човека - да я освободи от себе си и тя най после да си намери някой като теб!

45

Поручик Ржевски

преди 5 години

Колко е противен живота - тенисисчето Григор да взима повече кинти от уважаван писател като мен. Той млад, хубав и богат, а аз - обратното.Как да го понесе това човек без да се напие.

44

Анонимен

преди 5 години

Калине, Калине..........................като ти чете човек писанията за алкохола, човек може да стигне до извода, че всички алкохолици са големи гении и философи , достигнали до висши прозрения за живота и хората!!