34

Анонимен

преди 5 години

В германия приеха официално жендъризма и пола на не нормалниците,сега по заповед и у нас ще е!Неслучайно е тази офанзива на левите!

33

Анонимен

преди 5 години

Трябва ли да се приема и насажда като пример за подражаване сред децата?.Че кой те кара да ги приемаш за пример? Те ли възпитават децата ти или ти самият? Аз защо не се притеснявам за моите деца?

32

Анонимен

преди 5 години

И3вратеняци!

31

Анонимен

преди 5 години

До sdsbsbМи ***,кой друг!?Нали не им трябваме повече от 4,000,000!

30

Анонимен

преди 5 години

Болестта не трябва да е причина за дискриминация, но трябва ли да се приема като "зелена карта" за власт, медии, изкуство? Трябва ли да се приема и насажда като пример за подражаване сред децата?

29

Анонимен

преди 5 години

Тези са словесни ексхибиционисти и се удовлетворяват от реакцията ви на нормални хора. Колкото повече реагирате- по- кеф им става. Същото като в парка дето се крият зад дърветата и плашат майките с колички.

28

Анонимен

преди 5 години

Имате всички права като всички граждани! Даже и президент имахме допреди 2 години от вашите! Какво повече искате? Да направим челна стойка ли? Или да получавате 2 пъти повече пари, щото сте специални?

27

sdsbsb

преди 5 години

Ей така от любопитство - кой плаща за този филм?

26

Анонимен

преди 5 години

Ако не викахте на всяка крачка "Ние сме тук", никой нямаше да ви забелязва.На кого сте нужни? Само на такива *** като вас.Плащат ли ви да викате "Ние сме тук"?

25

Анонимен

преди 5 години

Ахахахах, ама вие сериозно ли продължавате с тая пропаганда! Никога няма да ги приема тези! Децата си също така съм възпитал!

24

Анонимен

преди 5 години

Дори и влечението към същият пол да е болест какво от това?----------------------------------------------Болестта не трябва да е причина за дискриминация, но трябва ли да се приема, като липса на заболяване?

23

ь

преди 5 години

Аз го харесвам. Няма съвършени хора.

22

така е

преди 5 години

До Анонимен 16Болните също са хора!Но до сега не съм видял болни от сърце да искат права!И болни от бял дроб да правят прайдове!?И болни от множествена склероза да се гологъзят с налудничав поглед по улиците!А тия дето си тикат пера отзад от какво са болни,ще ни светнеш ли!?

21

Анонимен

преди 5 години

Айде пак се почна..............абе, още малко и ще ни накарат да се оплачем от дискриминация ПЪК НИЕ, ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИТЕ!!! КАКВО САМО НИ НАБИВАТ В ОЧИТЕ голите си за--ци, чоропогащниците и начервените си му-т-ри??? Това СИ Е ИЗДЕВАТЕЛСТВО НАД НОРМАЛНИТЕ ХОРА, КОИТО СА СИ РОДЕНИ ИСТИНСКИ МЪЖЕ И ЖЕНИ!!!! ТОВА ВЕЧЕ СИ Е БЪЛНО БЕЗОБРАЗИЕ!!!

20

Пешо

преди 5 години

"Едно от основните лица във филма е това на скандалният Азис."------------------------------Аз бих леко коригирал този текст. Като си спомням едни билбордове преди време, Азис бе запомнящ се предимно със *** си. Не ми пука какъв е, не му слушам музиката, но рекламирането на сексуалната му ориентация ме отвращава.

19

Анонимен

преди 5 години

Филмът е добре направен. Много смислен и изяснява тезите и на двете страни.

18

Анонимен

преди 5 години

Зоофилите също имат права.

17

Мишо

преди 5 години

Тези хора имат същите права както и всички останали! Не ги репресират, не ги ограничават, работят, учат, получават осигуровки и т.н. Какво още?! Какво искате от нас, имате си всичко, което и ние!

16

Тъ.анар

преди 5 години

"...хора, чупещи се, кършещи се под някакви звуци, опитвайки се да ни кажат нещо. Но се оказа, че това е единственият начин да кажем, че съществуваме."Ти да видиш! Това ли е единствения начин да докажете, че съществувате?! В животинския свят е така - представителите на тоя свят вре.щят и пищят, за да ни обърнат внимание. Вие такива ли сте? И дори и това не можете да направите сами, без да ви финансира някой!

15

Анонимен

преди 5 години

Търпим ги без проблем и ги приемаме- обществото си е много толерантно даже, ама туй хич не им стига- искат да ги обичаме, да видят искрено възхищение в очите ни и вероятно ги възбужда реакцията ни на ексхибиционизма им; искат да са център на нарцистично внимание и разбира се да получат привилегия за работа, за обучение, за осиновяване. Искат да са приети по дефиниция за дискриминирани и, че им се дължи нещо щото са така "различни".