132

Анонимен

преди 5 години

До до 142Или има спекула и искат да набутат хората с кредити да печелят едни определени кръгове.

131

до 142

преди 5 години

Ако имотите поскъпват, означава че са търсени. Кое не разбра ?

130

Анонимен

преди 5 години

Ако някой е бил на площада на нова година вероятно е забелзъл, че между чужденцитие се намираше и по някой българин там. Та предполагам не малка част от този оборот по празниците е бил направен от чуждеци.

129

До 141

преди 5 години

Защо не си съгласен, че само половината икономика на България е сива? Според теб 80% ли е сивата икономика в България или 90%.

128

Анти-гербераст

преди 5 години

До До Анти-герберастИли просто те птинуждават да теглиш кредити и да си цял живот зависим и това е само едното, другото е колко има търсене. Това че едно нещо поскъпва, не значи че е търсено. И другото е защо поскъпва, каква е причината затова. И твоята логика е странна, значи ако човек се замогва, което в България не е така, дай да вдигаме всичко, той може да го плаща.

127

Анонимен

преди 5 години

Е как ги сметнаха, като половината от икономиката е сива?!?!?! Стига манипулации

126

Анонимен

преди 5 години

До АзСтана ми ясно че може да си ближеш *** и да твърдиш че ближеш сладолед

125

не разбрахте,вярно е

преди 5 години

Българинът никак не е беден. Всичко пазарува като за последно, колички догоре с продукти, опашки по маркетите, навън-пълно с гъзарски коли, по празници -всичко се изнася-Гърция, Турция, Италия и т.н. Поръчваш техника по нета -няма, всичко изкупено, искаш резервация за хотел, ресторант -няма -всичко резервирано. Вдигнеш глава към панелките -всички с ПВЦ или др.модерни дограми. Баби и дядовци от цялата страна се надпреварват кой повече солидни хилядарки да даде на изманиците.Егати бедните българи

124

Анонимен

преди 5 години

голяма е мъката и завистта на емигрантите-предатели - не било верно .. Да ама е верно - който е пазарувал по време на празниците е видял и знае , че е верно ..

123

Анонимен

преди 5 години

Бокото ви е напечатал нови 100-левки да ви е по удобно да плащате на "по кръгли" цени през Новата

122

Аз

преди 5 години

До 127Най-бедни сме в ЕС, на балканите не сме. Ако смяташ така значи имаш представа само от лъжливите новини в България. Сърбия, Македония, че и Румния не са по-добре от нас. Аз пътувам постоянно в тези държави и там по същият начин им внушават как в България всичко е много по-добре от тях. Проста манипулация. Реално сме горе-долу на едно ниво. Същата работа е и в Унгария там средната заплата е равна на минималната и каквото и да четете по медиите хората не живеят по-добре от нас.

121

Бръм

преди 5 години

Е сега Баце ще цъфне по всички телевизии и ще обеснява колко народа е добре, благодарение на Неговото управление и харчи ли харчи и дори ходи на почивки по чужбина....

120

Анонимен

преди 5 години

До ПроСоТоЕеееее най после!!!!...

119

ПроСоТо

преди 5 години

станали сме по-богати друг път!..Повече сме похарчили заради инфлацията!Хлябът,който купувам,2018-та по това време беше 1 /един/ лев...Сега,същия е 1.40 /един лев и 40 ст./Сигурен съм,че до юни месец ще скочи и до 1.80.Това ще означава ли,че ще стана по-богат?

118

130,

преди 5 години

"Предатели мийте си кензефите в Лондон и Германия, мисленето не е за вас .."Нещо те е чукнала голямата стрелка на часовника по тиквата на Нова година.По- добре там, отколкото в България да мият хората каквото там ти си мислиш, че мият.Пък ако ти само за това ставаш, много хора работят доста по-различни неща, но то затова акъл се иска. Очевидно си опериран от такъв.

117

до 126

преди 5 години

В България все още не може да се изкарват пари от нета. Всички, които пишат, че изкарват са пълни лъжци..

116

Анонимен

преди 5 години

Предатели мийте си кензефите в Лондон и Германия, мисленето не е за вас ..

115

До Анти-гербераст

преди 5 години

Еми ти си отговори сам на въпроса. Щом жилищата са поскъпнали, значи има търсене, а щом има търсене, значи покупателната стойност на българина се е увеличила, следователно същия разполага с повече пари. От това следва, че е напълно възможно за си плаща увеличението на водата, горивото продуктите и т.н

114

Анонимен

преди 5 години

Просто глупости!Поръчкови "новини"!Това, че някой бил похарчил повече, не прави българина по-богат въобще. Защото ножицата между богатите управленци и мизерстващите обикновени хора се отваря още повече. Харчат повече първите. Вторите просто се изнасят, ако са в работоспособна възраст, или си *** в мизерията. Харчи се повече и при инфлация, каквато у нас си има от години и си пълзи нагоре постоянно. Само да сравним сметките за консумативи е достатъчно, за да се види.

113

Анонимен

преди 5 години

До IT от ГЕРБЧе аз не съм програмист? 4К! Надявам се тази година да стигна 6К. Родителите ми пенсионери живеещи в Северозапада пак са събрали 3хил.лв.след като ги "изтупахме"преди 4 месеца. Сестра ми от Северозапада започна от 3години отново да ходи на море след 25 годишна "почивка". Има доста момчета на по 25-30 годни, дето чрез Интернет изкарват добри пари и то не като програмисти. Внасят на 3м по 3хил.лв. в бюджета само от данък. Ако им праснат"прогресивен"данък ще се ометат от България.