176

Анонимен

преди 5 години

Ф-16 основно е закупен от държави с ЕКВАТОРИАЛЕН и СУБЕКВАТОРИАЛЕН климатМда...Като например Дания, Холандия, Португалия, Полша, Румъния, Турция, Гърция, Корея, САЩ. Например Норвегия също е особено екваториална страна.

175

до Фъ-16

преди 5 години

Грипен носи противокорабни ракети и не само. Стига си лъгал бе слабoумен *** пeдерaст

174

Сата НАТО

преди 5 години

Русия притежава 3,200 (три хиляди и двеста) самолета и при война лесно могат да станат 6000-Много ми е интересно как ще стане това? Ей така, от въздуха ще се вземат още 2800 самолета? Те едвам сглобяват по 60 Су-та на година. Дори да утроят производството, пак ще им трябват минимум 10 години за да направят 2800 самолета.

173

Анонимен

преди 5 години

До 192Дай линк от това изявление на Рогозин..имаш "отвратителното вражеско" изобретение, наречено Гугъл. Използвай го!Точно тови изказване на рогозката преди 5 или вече 6 години, започна тогава да пречупва отношението ми към раССия,=======Ти си елементарен л ъ ж ец.Рогозин не е казвал това за България - никога.

172

Ф16 е лесен

преди 5 години

За управлениеЩом една кадъна може да свали рушки таралясник нашите орли ше свалят по пет шест !

171

Ф16 може да носи

преди 5 години

Противокорабни ракети за разлика от Грипен. Руската флота няма да може да ни нападне защото ше свърши при другите руски кораби които са ни нападали и гният в Черно море резидентът им се провали Там е заровено кучетоРезидентът Радефф се провали!

170

Анонимен

преди 5 години

Щом решението е взето под натиск значи че има корупция и ззамесени лобисти с получени солидни суми пари от САЩ. В последно време доста често там ходеше лицето Цветан Цветанов (апартаментите и костинбродската печатница с бюлетини). Постоянно квичеше по медиите един друг индивид - Росен Плевнелиев (офшорките и правата на ислямистите).

169

Анонимен

преди 5 години

До 192Дай линк от това изявление на Рогозин..имаш "отвратителното вражеско" изобретение, наречено Гугъл. Използвай го!Точно тови изказване на рогозката преди 5 или вече 6 години, започна тогава да пречупва отношението ми към раССия, за да се стигне с кулминация за "азбуката от македонските земи" и "попското евангелие под пагон, на връх 3 март"!раССия ГУБИ всичките приятели и то сама си го прави, сама!

168

Анонимен

преди 5 години

Спомням си преди 5 г. рогозин как плашеше, че ще прелети само веднъж с ту-160 над нас и то защото не му дадох коридор да мине над нас, поради наложени санкции лично на него! =========Поредната лъжа на майкопродавците. Дай линк от това изявление на Рогозин - т ъ п л ъ ж е ц о

167

Смешник

преди 5 години

"Военният министър Красимир Каракачанов заяви, че нашите съседи, а и много страни в Европа използват F-16 и не може да се говори за лобизъм."А КОГА СА ГИ КУПИЛИ ТЕЗИ ДЪРТИ КОШНИЦИ -ПРЕДИ 30-40 ГОДИНИ.Как и защо се избира оферта без никакви ясни финансови и технически показатели пред друга която има ясни рамки и отговаря на зададените критерий .Това е национално предателство.

166

V

преди 5 години

До 184 Проблемите на фи шеснайсти са два .Че е маломощен да реагира на атака от черно море щото може да излита само от Пловдив ,основно щото няма криле и мощност и втория проблем е ЧЕ ЗЕМЯТА Е КРЪГЛА ;) Ако беше плоскаааа !!! Щеше да ни спаси опорните пристанища и най инфарктната инфраструктура от ,,лошите ,, руснаци .Тука флота въобще не го слагам у сметките .щото май ще го заглушат и няма да ги броят даже за слива ;)

165

Анонимен

преди 5 години

Голям рев, голяма ярост и злоба от българомразците, т.е. путинофилите, защото най-накрая се взима оръжие, с което може да им са даде отпор. Спомням си преди 5 г. рогозин как плашеше, че ще прелети само веднъж с ту-160 над нас и то защото не му дадох коридор да мине над нас, поради наложени санкции лично на него! Сами направиха така, че и последният русофил да ги намрази, защото още от едно време - НЯМАТ УВАЖЕНИЕ към нас, а винаги са гледали надменно и назидателно!

164

Навигатор

преди 5 години

Народен съд за тези *** долни....ще ми копува стар опел вместо ново БМВ........

163

Анонимен

преди 5 години

Да Ф-16 4Пепелянка" Е СПОСОБЕН да клъвне болезнено някоя СУ-ха МиГ-аща пръчка, ккато и да пусне умне ракетка, която да бъде поета на управление от "кораба майка" по местоназначение! =========Отново същите т ъ п и з м и от хора, които не са ходили даже войници заради психични заболявания.

162

ОНЗИ

преди 5 години

АБЕ ГОТИН ДЕБЕЛАК - НЕ СТАВАШ БРЕ ВЗЕМИ СИ ПРОДАЖНИЯ З..НИК И ВЪРВИ НА М....ТА СИ!!!!

161

Анонимен

преди 5 години

Та ние сме последната страна, очевидно трянски кон, която от 15 г. е в Нато, а има руски самолети!=======Гербавите манипулатори отново лънготят. Полските военно въздушни сили имат 30 броя МИГ-29 и 32 броя СУ-22.Защо се опитвате отново да лъжете?

160

Анонимен

преди 5 години

До 177Докога продажници ,ще срамите народа си...---"Продажници"? Значи докато стояха мигчетата - България не е продажник, а сега когато ще одита за скраб - изведнъж става продажник?! Странна логика!Да Ф-16 4Пепелянка" Е СПОСОБЕН да клъвне болезнено някоя СУ-ха МиГ-аща пръчка, ккато и да пусне умне ракетка, която да бъде поета на управление от "кораба майка" по местоназначение!

159

2

преди 5 години

Този избор е скандален и нечестен не само за шведите които имаха много по изгодно предложение но и целия народ на който се натрапват лъжи. Военните които са били в комисията спокойно да си скъсат пагоните - вие се предатели на родината господа - надупихте се политиците.

158

Анонимен

преди 5 години

Г-н Каракачанов обръснете се поне, министър сте на отговорно министерство. Председателите на ТКСЗ-та преди 50 години беха с по приличен вид.

157

Анонимен

преди 5 години

По тази логика, още по-добре ще е с 4 двигателя - защо не и с 8.На нас самолетите ни трябват не за да воюваме, а да прихващаме наглеците, прелитащи близо до границите ни. Няма как да имат страх от старите ни руски самолети, а новите са нещо друго.