283

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

тече 20та минута, и няма нито "висок", нико "много", мишоче. скачай пръв, с кафяво яке и вестник под мишница съм. какво има във вестника няма значение.

282

Ми

преди 5 години

До АнонимеНТъй де, трябваше първо да прибере пищака, да извади нож, както е при нас, нъл тъй (ако има, ако не, да намери) и чак тогава да се разберат... Много шестаци, много нещо!

281

браво на полицая

преди 5 години

утрепали един наркоманбъдещ убиец на невинни хораполицаят е за наградаза добре свършената работа

280

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Архангел Псувнаилтам съм. чакам те. предполагам че освен че си висок, имаш очи, нос и вежди. ***.

279

Анонимен

преди 5 години

Зада не изпълни полицейска покана нещо му е било в главата. Тук в България е масово защото връзкарството и роднинство е в МВР.Там предполагам е друго. Освен това да има повече от един куршум е решил да бяга. А да бяга има нещо.

278

Анонимен

преди 5 години

Може би е нещастен случай! Може би грвешката на полицията е че не са викнали специалисти откъм психичните заболявания за да го усмират както те си знаят и са учили. Човекът в психоза не може реално да прецени на каква опастност се излага при това с нож в ръката.

277

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Анонимен295сакаш ли да доаш след 10 минути на попа, да ми се поерчиш е така те, или да идвам до залата?

276

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

коментари че стрелят отрудените ***, които бачкат като волове, за да си платят колежа имаше ли? а за тормоза над тираджиите -българи от чикаго?

275

Анонимен

преди 5 години

Пише още в Джеймсталн Нюз че подобен инцидент в града не се е слувал от 10 години! Води се шерифско раследване по случая и ще видим какво точно е станало.

274

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

явно вчера все пак са превели хонорари по некое време и шизака е натегнал на винце. днеска са едни сърчица, едни хомосексуалисти...ако бехме у щатите сигурно да са му викнали и националната гвардия, а тука нашия списва за 20ка хоно и алтън ага вика "евалла"

273

Анонимен

преди 5 години

До 921Те джендърите и хомотата точно от там тръгнаха бе!

272

Анонимен

преди 5 години

От време на време ги карат да застрелят и някой бял, да не изглеждат като расисти

271

до 287

преди 5 години

Геьо ... там не пускат гювеч на ***!Ако не се подчиниш на полицай - бум!Разбра ли xoмо?

270

ГНУУУУСС

преди 5 години

Държава от престъпници и убийци. Така е и създадена -изпозастреляли са милиони индианци, които са защитавали собствените си земи с ножове и брадви и не са се подчинявали на разпорежданията на нашествениците.

269

АнонимеН

преди 5 години

ПОСЛЕДНАТА ВЕРСИЯ НА ПОЛИЦИЯТА Е , ЧЕ Е БЯГАЛ НА ЗАДЕН ХОД КАТО ПО АНИМАЦИОННИТЕ ФИЛМИ :D ИНАЧЕ НЯМА ДА СЕ ПОЛУЧИ ВЕРСИЯТА, ЧЕ Е ПРОСТРЕЛЯН В ГЪРДИТЕ ;DИНАЧЕ САЩ СЕ ВОДЯТ ЗА "ДЕМОКРАЦИЯ" ДАЖЕ ГОВОРЯТ И ЗА ЧОВЕШКИ ПРАВА :D

268

Анонимен

преди 5 години

Абе истерика с ГОЛЕМИТЕ БУКВИ... Ти по-голям детектив и от Хорейшо се извъди бе ... смеш ник!Добре, че не ги интересува американците , какво си мисли *** ьо балкански!

267

Анонимен

преди 5 години

Намерих оригиналната статия от спектрум нюз джеймзталн. Статията е от 13 Декември, името на полицая е Nathan Scriven. Пише че човек е психични отклонения, който се барикадирал в банята, е бил застрелян след като заплашил полицая с нож. Пише още че в къщата е имало и други обитатели които не са били ранени. Никъде не пише че са се обадили съседи, единствено споменават че полицията е получила обаждане във връзка с мъж който е с психични отклонения и барикадиран в банята. Разледва се от Chautauqua

266

АнонимеН

преди 5 години

ПЪРВО СЕ СТРЕЛЯ ВЪВ ВЪЗДУХА ИЛИ ДО НЕГО И ЧАК ТОГАВА ГО НАДУПЧВАШ С 4 КУРШУМА ОСОБЕНО КОГАТО Е НЕВЪОРЪЖЕН!!!ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА ПОЛИЦАЯ!!!!!СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ ЩЕ МУ СЕ РАЗМИНЕ САМО, ЗАЩОТО Е ПОЛИЦАЙ!ПОЛИЦЕЙСКИЯ НАЧАЛНИК И ТОЙ В ЗАТВОРА ЗА УКРИВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!

265

до 281

преди 5 години

"В Америка никога не е имало демокрация ! Раздавай зрога, раздавай оръжие, полицаите да има кого да гърмят. Всичко е пари. Богатите са на първо място"----------Тъnyнгер - друго си е у нас !Мутрите въоръжени...ромите и те... само ти rлупака - оставен на милостта им!Демокрация по български!

264

ЦЦ

преди 5 години

Да идват американските полицаи в БГ, ще нагърмят доста ТЪРТЕИ и НАРКОМАНИ! Да се поизчисти ***, в която живеем!