38

До 30

преди 5 години

Дори да е искала дарение, това пак е престъпен рекет, да не говорим, че въпросното дарение е било за Иванчева и дружките й. Теории на конспирацията колкото искаш, очаквам да намесят извънземните и дядо Коледа, но фактите са че Ваклин е подал сигнал в ДАНС, по случая е работено с месеци, ангажирани са били прокуратура и полицаи, имало е СРС-та, наблюдение, белязани пари, показания на свидетели, документи и т.н. и всичко сочи, че има корупция.

37

Анонимен

преди 5 години

Пак прочетох казаното от Ваклин. На човешки език това е чиста лъжа. На юридически това е набеждаване. Той си измисля и не може да докаже престъпно поведение на Иванчева, но твърди, че тя има такова. И как точно тези СРС та ги няма, където се уговарят за схемата. Пошъл сценарий като с убиеца от Нови Искър.

36

Пиратка

преди 5 години

Този много лъже, ама много!

35

Българска реалност

преди 5 години

Строителната мафия в действие. Дай разрешителното че иначе ще те разходя по Витоша.

34

Некъдърници

преди 5 години

Не могат един свестен процес да спретнат, но то не им е и нужно. Това е показно за непуслушните. Тези лъкардии в нормален съд, няма да издържат и 5мин. Всеки студент по право 4ти курс ще ви го каже, ако си е чел учебниците.

33

Кутев свърши кинтите

преди 5 години

Бюджета на другаря Кутев явно е на привършване. Много вяло и неубедително някакси вървят коментарите на червените ***.

32

прокурор Р. Василев

преди 5 години

Този Ваклин май е абсолютен престъпник

31

Анонимен

преди 5 години

Мафията в България се спече от три жени-Йончева,Нинова и Иванчева.Всъщност тя и мафията ни е менте.Истинските мафиоти все пак притежават и малко мъжество и чест.А нашите са просто едни миризливи женски полови органи.Страхливци без грам лично достойнство.Разбира се на същото ниво са и гнусните продажни и неграмотни т.нар."журналисти".А тоя новоизлюпен милионер що не го попитаха откъде са му милионите и защо е предлагал срещи на кметицата.Сега Иванчева изгаря,за да спаси ГЕРБ и Фандъчката.

30

Ваклин

преди 5 години

СРС тата са абсолютна истина, платих 15000 бона за показен арест а сега обвинението се клати...(не се разбира)...на магистрат вяра да нямаш...(не се разбира)

29

Аз

преди 5 години

То и Ако ваньо беше истина..... За това свидетелите не са живи

28

Активист на БКП

преди 5 години

Май СРС-тата се пукат като балони !

27

Анонимен

преди 5 години

Не искам да защитавам Иванчива,ама сутринта като гледах предаването,тоя каза,че на срещата е имало и трети човек.Покозаха една адвокатка,която обасняваше,че третия човек е бил от столична община и е отговарял за даренията. това ме навежда на мисълта,че Иванчева е права като казва,че е искала дарение.

26

Хари

преди 5 години

Изкефи ме максимално Ваклин,евала човече,да имаше повече мъже като теб,а не плюнките,които гледам в парламентата.Жив и здрав!

25

анонимен

преди 5 години

На мястото на Иванчева трябваше да бъде предния кмет Авджиева.Спаси я членството в ГЕРБ.Междо другото тя преде това смени 5 партии като шев на 25 поликлиника.Защо не поровите там а се правите всичките на умрели лисици господа прокурори.

24

бре,бре

преди 5 години

Доста накъсани СРСта, много недоизказани мисли! Защо ми се струва че разговори м/у кметицата и други лесно биха могли да се манипулират, използвайки думи от предишни записи! Разбира се с/у 15-20 бинки!А този бизнесмен е много смотан, от къде го извадихте, доста заучено и без притеснение коментира всичко!

23

Gergi

преди 5 години

VERVAME TI !!!...MNOGO DAJE !!!..TO4NO TAKA E KAKTO TI KAZVA6

22

ззз

преди 5 години

Дали е корумпирана Иванчева? Според мен - не, но така или иначе никога няма да разберем истината.Друго е по-важно: тя се опита да работи в една система, основана на корупцията и защитаваща едрите предприемачи и мафиоти и използвайки същата тази ситема да БАВИ ДО БЕЗКРАЙНОСТ,без да забранява строителните мераци на мафиотите.Е, не успя!За справка в Гърция няма продаден остров от повече от 80г. не защото е забранено, а защото никой не е успял още да се пребори с умишлените бюрократични спънки!

21

Боже

преди 5 години

Значи меринджея Ваклин 4 пъти си уговарял срещи с Иванчева за да и даде пари , пък тя не отивала ..... Що така бе . Може би не е знаела за тези срещи или пък не му е искала подкупа .А КОЙ СЕГА СТРОИ В РАЙОНИТЕ ЗАРАДИ КОИТО СЕ ВОДИ ТОВА ДЕЛО ?

20

До 15

преди 5 години

До Гледна точкаТочко точкоо точко! Така като те чета и си мисля леле колко е млад зелен и *** тоя точковец! Баце ако решат да те претаковат дори някой светия да си пак ше го отнесеш момче! Ама това знание идва с възраста! Млад и неопитен си още и само може да плещиш врели некипели! Ай със здраве и дано да не попадаш в ситуацията на Иванчева, щото дори от СРС-тата си личи че е невинна!

19

До 15

преди 5 години

Е кой да те натопи ТЕБ? ТИ кой си? Въртиш кофите на чистотата вечер на камиона?