103

Анонимен

преди 5 години

Никой не ви вярва на пропагандата журнал смотани

102

Гробокопач

преди 5 години

3х75, ама какво? Круши, ябълки сливи? Може да е 3х75 квадрата площ за строеж;))) Такова "срс", въобще няма да издържи в съда. Адвокатите ще го направят на нищо;)))

101

Анонимен

преди 5 години

Цветан Цветанов - осъден на две инстанции - разхождаше се между делата, давше интервюта, не са му слагали черно-бяла риза, не са го събличали до голо и не е бил в ареста. Да, хвърли си имунитета ...и излезе чист. Човека с 6-те апартамента.Сравнете отношението с Иванчева - регионален кмет. Няма значение - виновна- невинна. никоя няма право да потъпква ЧОВЕШКИТЕ ТИ ПРАВА.

100

Анонимен

преди 5 години

Искам да се припомни отношението към Софиянски - никой не му сложи белезници, чакаше го кола, усмихваше непрекъснато. Влезе в съда, заедно с Доковска. не го държаха седем часа на публичон място. Продължи да си работи като кмет - но от дома, просто парламента му нареди да напуска България без изрично разрешение, и то само по служебни въпроси. Като имаше строго належащ въпрос Софиянски ходеше да иска молба от Парламента. И освен това два пъти дневно се представяше пред съда че не е избягал.

99

Анонимен

преди 5 години

Ако се е договорил с прокуратурата след като са правени тия записи си е провокация към подкуп!

98

Анонимен

преди 5 години

аз също не видях доказателство. В най-добрия случай това е УЛИКА от типа "разбрахме се". Интересно за какво, с толкова много намеци и изрязани места нищо не се разбира.Освен това са пуснати само тези 7 страници. Защо не пуснат страниците в които ваклин и дюлгеров говорят как спе;прокуратурата ще "сготви" Иванечева (а сетих се - лошо качество на шума - това не пречеше навремето да чуем записите с Борисов) или как Ваклин казва на Дюлгеров че ще я заведат на Витоша и ще й се случи случка....

97

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 100Абе червен каскет , може ли да си толкова неграмотен. Въпросния Ваклин предварително е договорил с прокуратурата, че ще даде и то белязани пари. Много ама много сте зле.

96

Анонимен

преди 5 години

Дори и да се докаже, че е виновна отношението към нея е изключително неочовешко и ще бъдем осъдени от Страсбурт. Дори и да си масов убиец - пак имаш човешки права.А Иванчева е ПУБЛИЧНА ЛИЧНОСТ и има право да й пазят достойнството, както го пазиха Цветанов, и на Софиянски които се разхождаха наляво-надясно между делата и даваах интервюта

95

Анонимен

преди 5 години

Аз за недвусмислено поискан подкуп не прочетох никъде.Може ли някой да ме упъти на коя страница да го прочета.

94

Анонимен

преди 5 години

Изглежда като нещо, преведено с гугъл транслейтър

93

Анонимен

преди 5 години

Изнесеното е поредния опит за хвърляне на обвинения без доказателства.Това са твърдения на обвинението, което започва с общо описание на общината като пълен хаус, което няма нищо общо с обвинението и несвързани СРС записи, четени по собствено усмотрение и фантазия с цел насаждане на негативи към задържаните !

92

Анонимен

преди 5 години

Естествено че няма право за предлагалш подкуп.ОСвен това в закона пише, че КОЙТО НАСЪРЧАВА КЪМ ИЗВЪРШВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Е ПОДБУДИТЕЛ И НОСИ НАКАЗАТЕЛНО ОТГОВОРНОСТ. ДА, Ваклин има право на по-ниска наказателсна отговорност, но пак трябва да бъде наказан, още повече че българското законодателство не предвижда опция "защитен свидтел" иначе сума ти хора щяха да свидетелстват срещу Цветатнов. герб си урежда частни сделки с Ваклин.

91

Анонимен

преди 5 години

Прави впечатление , че червените каскети се опитват да защитават Иванчева и Баневи. Защо бе другаре, защо се правите на луди или сте си.

90

Анонимен

преди 5 години

Опа, каква стана тя. Хайде сега всички защитници на Иванчева, дружно да се извинят и да замълчат завинаги.

89

Анонимен

преди 5 години

НЕЗАКОННОТО ВРЪЩАНЕ В АРЕСТА НА ИВАНЧЕВА И ПЕТРОВА НЕ Е СЛУЧАЙНА ГРЕШКА, А ГРУБ ПРОИЗВОЛ СПРЯМО ЗАКОНА И КОНСТИТУЦИЯТА

88

Анонимен

преди 5 години

86 - който е гласувал за Борисов няма право да се възмущава на просташкото говорене. Той го наложи като стил. човекът който говори че пенсинонерите са лош човешки мат''рял, че Цветанов копае с багери и вади трупове, че Борисов храни с със салами каракачанката си която намери труп на умряло момиче и че и тя е човек, или че IT специалистите трябва да станат овчари, за да се оправи безработицата.....

87

АнонимеН

преди 5 години

ДО КОЛКОТО ЗНАМ МИСЛЯ, ЧЕ ПО-ЗАКОН НЯМАШ ПРАВО ДА ПРЕДЛАГАШ ПОДКУП НА ДЛЪЖНОСТНО ЛИЦЕ ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА !ТЪЙ, ЧЕ ВАКЛИН Е СЪЩИЯ ПРЕСТЪПНИК КАТО ИВАНЧЕВА САМО, ЧЕ ТЪЙ КАТО Е С ГЕПБ ПОЛУЧАВА ЧАДЪР ОТ БУДА!

86

а защо

преди 5 години

Не написахте и за предните разпечатки, където Дюлгеров и Ваклин коментират, че спец прокуратурата е дала едни емнайсет хиляди, за да се "сготви" Иванчева?

85

бг смешки 2

преди 5 години

Ваклин го няма сред обвинените защото е в ОПГ-то което накисна и поръча кметицата на МЛадост ...там са още Дюлегров ( използван за примамка ) , Гешев ( прокурора който работи само по поръчки ) , още 2-3 *** строители и тва което не се знае на 100 % но се позодира от много хора че зад Ваклин седи Пеевски или поне някой олигарх с много власт в момента ....

84

Али Баба

преди 5 години

Тази работа сега още повече се усмърдя! Явно е невинна, и по балкански долен начин, ни правят на ***... Шибанагерберастка мафия!