18

пехотинец

преди 5 години

Каква ирония само. Меркел - лидер на могъща индустриална страна с хуманно отношение към всички без разлика от религия, сексуална ориентация, произход! Лидер на страна загубила 2та световна война. Путин - лидер на държава която разчита изцяло на продажба на природни ресурси, прогресивно бедно население, всеобщ алкохолизъм, струпване на ресурсите на страната в няколко олигархични семейства. Лидер на странат спечелила втората световна война. БЕЗ ДУМИ!!!!!

17

Сълза и смях

преди 5 години

"най-влиятелната жена в Европа "Най-краткия виц.

16

V

преди 5 години

Моя проблем е че повечето неща които кажа се случват ;) По добре щеше да е да греша ,амааа как да спра да мисля ??? Не знам де ми е копчето ,,офф,, :))) Базикам се .България загива и няколко човека правят големи пари от смъртта й . Проблема е че няма изход за България .Много мощно я притискат герб ,бсп ,дпс и вмро . Най вероятно с помоща на Москва и Брюксел българи няма да има ;) А България ще си я поделят Руснаците и ромовете ;)

15

Анонимен

преди 5 години

Тръмп и каза че е инсейн (луда). Това е всичко по въпроса. Който не вярва да гледа в тубата Merkel insane

14

Тръмп, Доналд Дж.

преди 5 години

с лидер като Меркел, Европа няма нужда от врагове.

13

произход на видовете

преди 5 години

Поредната Бездетна Предателка на Бялата Раса - дано се затрие ДНК-то ти завинаги...

12

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Не сравнявайте Меркел с Хелмут Кол !Обидно е за втория.Кол беше голям човек и политик не само физически.Понеже държеше Германия далеч от лапите на САЩ и световния елит на Хелмут Кол му скалъпиха обвинение и го разследваха.Той НЕ беше слуга на световния елит за разлика от Меркел. Факт !

11

V

преди 5 години

Голяма част от проблемите ни идват от смазващата пропаганда на мафията герб и ЕС . На времето хората не помнят но нито една ,,българска,, медия не даваше и дума да се каже против меркел ,да не говорим че ЕС не е хилядолетен райх.Тогава още нямаше мигранти и толкова много проблеми.Гледай те кво правят медиите .Съсипват Европа заради брюкселските милионери .Цяла Европа вижда края на четвъртия райх ,само бг медии го пазят .ЕС е само временно положение на континента ни .Той не го обединява ,а раздел

10

неандертал

преди 5 години

Изперкел, дано Гориш в Ада, дори това ти е малко, разруши Европа завинаги! Анатема!!

9

Анонимен

преди 5 години

Сравнима с баща си Адолф ще замине за бунището на историята.

8

Анонимен

преди 5 години

Хората са градили културата на Европа в продължение на столетия. Тая бабичка я разсипа за 5 години! Тежкото и черно наследство от продажното й управление тепърва ще се усеща!

7

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Да върви на мaйната си ! Съсипа Европа тая откачена бабичка.

6

Анонимен

преди 5 години

Посредствен политик, който загроби Европа! Най-слабият държавник в Европа в последните 100 години!

5

агитпроп

преди 5 години

Баба Ангела е сравнима само с баба Яга!

4

V

преди 5 години

На времето като пишех против Меркел в този сайт ме цензурираха постоянно.Тогава писах че тя затрива Европа като дава заеми на гърците които те няма да върнат и еднолично реши че Кипър може да краде спестяванията на англичани и руснаци.И кво стана сега?Англия брегзит ,а Русия контрасанкции ,а Меркел съсипа Европа ??????? МНОООГО БЯХ ПРАВ .ПРОБЛЕМА ИДВА ОСНОВНО ОТ МЕДИИТЕ.Що *** изгонихте ??? По същото време тиквата се прегръщаше и даже целуваше с меркел като бай Тошо и Брежнев.Още нямаше мигранти

3

Анонимен

преди 5 години

Глупости!Меркел беше ударена не заради бежанците,а защото защити СП2.А за бежанците не бе права,защото беразборно нахлуха всякакви странни птици,много от които дори не бяха от воюващата Сирия.

2

тонката

преди 5 години

И слава Богу! За съжаление взе и Европа със себе си към залеза.

1

Анонимен

преди 5 години

Напълни Германия с мюсюлмани и престъпници. Приемаше ги без документи. И сега ще стовари всичко това на следващите политици. Не знам как може да се сравнява с Кол и Аденауер.