290

Анонимен

преди 5 години

Добре, че от Брюксел определят как сме. Че ако друг им го каже, веднага ще почнат да пищят, че е лош комунист.

289

Анонимен

преди 5 години

До 311Значи, Андрешко не иска да стане работодател за да е свободен, но като е свободен, тогава казва, че е "роб" !!!Сложна дефиниция на "Мързела".

288

Анонимен

преди 5 години

Все още не е късно, но трябва твърда и безпощадна ЛУСТРАЦИЯ!съгласен съм ама да започнем от тия дето са на властпърво банкянското комунистче- втро поколение комунисти после останалитеайде де ама не им стиска на тия "антикомунисти" дето точат лиги да го кажат постоянно са като наакани

287

Анонимен

преди 5 години

До294Българинът не е глупав, но е пасивен и търпелив...ами той затова е пасивен и търпелив, щото не е глупав!

286

Анонимен

преди 5 години

Все още не е късно, но трябва твърда и безпощадна ЛУСТРАЦИЯ!

285

Анонимен

преди 5 години

Какъв хляб да купувам?

284

Анонимен

преди 5 години

До 309Абе Андрешковци, защо не станете работодотели.....за да останем максимално свободни... Ти мислиш, че "работодателя" е "свободен" само защото "има повече възможности" ... ха ха ха ...

283

Анонимен

преди 5 години

До 297Българинът е обезсърчен. От това произтичат пасивността и изглежда търпелив.-Пасивен и обезсърчен ще е ами ... що не приехте абсолютната давност?ревете сега, че "няма хора" ...

282

Анонимен

преди 5 години

Абе Андрешковци, защо не станете работодотели, за да сте добре ?Това сега, за разлика от социализма е разрешено.

281

Анонимен

преди 5 години

докато се занимавате с плюене на комунистите дето бяхя вкарали българия в 30-те първи държави по качество на живот- и то не по наши а по западните оценкище си останете не на 110 ами на 220 по качество на животи смело напред- комунистите са виновни- като започнем от бакяското продажно папуасче тачаак до кака ви цецка от плевен- комунист до комунистама всичките плювачи им ближете за.дниците- то и за това плюетекато постоянно ги ближете трябва и да изплювате

280

Анонимен

преди 5 години

Истината е, че българският преход се провали защото БКП бе оставена да трансформира престъпната си политическа власт в икономическа. Трябваше БКП да бъде забранена, а на членовете и да бъде забранено да участват, както в управлението на страната, така и в приватизацията.

279

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 5 години

КАКТО КАЗВАТ КОМУНИСТИТЕ---"БЕДНОСТТА --НЕ Е ПОРОК"!!!!НАПРОТИВ!"БЕДНОСТТА"... Е СТРАШЕН ПОРОК---ЗАЩОТО ОТ НЕЯ , ПРОИЗЛИЗАТ ВСИЧКИ ДРУГИ ПОРОЦИ!А , БЕДНИ И БЕЗ ПАРИ ...СА САМО ТЕЗИ , КОИТО НЯМАТ АКЪЛ И ....СА МЪРЗЕЛИВИ НА РАБОТА!ЕДИН НОРМАЛЕН МЪЖ---ТРЯБВА ОСНОВНО ДА МИСЛИ ---КАК ОТ 5.лв. ...ДА НАПРАВИ 500!!!ТЪРСИ ---И ЩЕ НАМЕРИШ /НАЧИН/ИСКАЙ ---И ЩЕ ПОЛУЧИШ!/ПЕЧАЛБА/Така пише и в Библията ...ама не я четете , затова сте си глупави...ГЛАДНИ И БЕДНИ!!!

278

Анонимен

преди 5 години

От комунистите нищо не става освен крадци, убийци и насилници. Те се раждат с някаква извратеност на ума.

277

Анонимен

преди 5 години

До 299Стани работодател бе...нали искаш да крадеш !

276

Мен

преди 5 години

До Анонимен 299Само не ми говори за гражби - вие и тоалетната хартия от кенефите крадете, какво остава ако имате достъп до нещо по-скъпо. Комунярите сте като скакалци.

275

Анонимен

преди 5 години

Комунистите са си мързеливи и крадливи по природа. Това е тяхна отличителна ччерта и явно се предава по наследство.

274

Анонимен

преди 5 години

До Мен 292Не вземай комунисти на работа! Работи си сам. Или си внеси работници от ЕС. Да видим чий труд ще крадеш.Типично за работодателя- най- големият крадец на труд, е да хленчи, че другите го крадели или да хленчи, че работниците му го крадели. А истината е, че не искате да плащате за положен труд.

273

Анонимен

преди 5 години

До 269Е, затова ви наричат " бетонни глави" след като и до сега си мечтаете за така наречената съветска индустрия, част от която беше "зделана" и в България, като част от пъкления план на комунистите да я присъединят към руския Гулаг.Същевременно и до сега не им стана ясно, че именно тези огромни, смрадлливи, енергоемки, отровни, нерентабилни и заради това конкурентно способни комунистически чудовища станаха причина "светлия Комунизъм" да изчезне безкръвно в небитието !

272

АНТИ

преди 5 години

В Китай модела на развитие, е коренно различен от съветския.Китайците разбраха след ВСВ, накъде отиват нещата и (леко-полеко) се дръпнаха от СССР.Защото руснаците им казваха, как да действат на китайците, но жълтите имаха друг план.

271

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 281Българинът не е глупав, но е пасивен и търпелив.