121

Анонимен

преди 5 години

До Анонименобаче всички от класа си останахме симпатизиращи на Русия.и чалгари

120

Василев

преди 5 години

Кой и за какво да ни завладяват САЩ и ЕС???Всички българи пътуват свободно и могат да работят като бели хора там!А който може да произведе качествена стока и услуга може да я продаде в тези страни!Получаваме помощи от ЕС непрекъснато, бюджета и БВП растат! Никога не сме живели по-свободно, по-богато и по-демократично!За какъв *** ни са Китай или Русия???Дори и да искат да ни преземат ние нама да им позволим , да бъдем техни роби и слуги!По-добре да сме слуги на богатите държави!Кони!ЦРУ

119

V

преди 5 години

Русия е най големия производител и износител на зърно в света .За да се занимаваш зърно производство ти трябва евтин газ за да правиш торове и евтина нафта за да обработваш земята .А Русия ги има и двете .Ние произвеждаме все още щото плащаме субсидии .Тоест плащаме за да се произвежда,а не печелим от зърнопроизводството.Това обаче се отнася само за зърнопроизводството .При производството на плодове не е така на него студ не виреят плодове ,както тука не виреят банани. Като цяло и там има бъдеще

118

СВИРЕП ГУЩЕР

преди 5 години

Скоро ще я видим Рассия избутана зад Урал да не ни досажда.....За нашия клош живеещ под моста мога да кажа да не се занимава с неща далеч от неговата култура и бит защото е селянин открил случайно гърне с злато на нивата и станал богат

117

До 129

преди 5 години

нито един долар или евро не трябва да стига до Москва, нито един кубичен метър газ не трябва да бъде купуван от там.-------------Това е принципно възможно, но тогава "жълтите жилетки" ще им се сторят на всички европейски правителства, като добрата фея. Поскъпването на живота ще бъде такова, че нито един ЕС лидер няма да си намери дупка да се скрие. Между другото САЩ този сценарий ги устройва напълно.

116

Анонимен

преди 5 години

Минимум 80% от българите харесват Русия повече от САЩ. Колкото и да рИвете, колкото и да се тръшкате и цупите, с колкото и пропаганда да ни заливате, руснаците са ни по-близки. Българите не харесват САЩисаните, единствените за които знам, че ги харесват са онези които живеят там. Като "дете на демокрацията" в даскало здраво ни шпакловаха с нелепи тълкувания на историята за това колко са лоши руснаците и колко са добрички америщанците, обаче всички от класа си останахме симпатизиращи на Русия.

115

Анонимен

преди 5 години

Василев, приятелю, виж курса на еврото!Искам швейцарски франкове, пич!

114

Василев

преди 5 години

До АнонименТо ако питаш народа , 80% от тях ще искат да им се дадат по един милион евро кеш!!!Агент Барни Гриър!ЦРУ!!!

113

Анонимен

преди 5 години

Браво Русия!

112

Анонимен

преди 5 години

Това много започва да наподобява "Министерството на истината". Казват ти какво трябва да мислиш и нямаш право на лична оценка или собствено мнение. Направо ми е обидно да чета подобни статии.

111

Анонимен

преди 5 години

До130:Всъщност САЩ изиграха Германия.Русия в случая е косвена жертва.Утре ще стачкуват немските железници.Защо ли?Започна се:Франция-гори, германският канцлер не е лидер на ХДС, в Белгия правителството пада.Новата председателка на ХДС е провинциалистка-католичка, която иска за своята провинция френския за втори официален език и това в протестантска Германия- не ми звучи като обединителка на нацията.

110

Хахахааааа.

преди 5 години

И, като я завоюват..... КВО???КАК ШЕ Я УПРАВЛЯВАТ..... СЪС СИЛА ЛИ???!!!ТАЯ СХЕМА ВЕЧЕ НЕ Е ЕФЕКТИВНА!ШЕ РУХНЕ САМ САМА..... ЩОТО НЕМА ХОРА И ПАРИ ЗА ТОВА!

109

Анонимен

преди 5 години

Това ли се нарича обективна журналистика? Някой друг ти казва какво трябва да мислиш, кои са добрите, кои са лошите и как всички са задължени да се водят по горепосочените разсъждения! Аз не съм съгласна някой друг да ми налага собствените си виждания и аз като безмозъчно същество без мнение да съм кукла на конци!

108

Василев

преди 5 години

България е съюзник и партньор на НАТО и ЕС!!!Никой не я е превземал, а доброволно се е взело политическо решение от българския елит за членство в двете велики организации!!!Велики и всемогъщи са англосаксонските корпорации и банки!!!Агент Ариел Скот!ЦРУ!!!

107

Анонимен

преди 5 години

"Дойче веле":е ислямо арабо-африкано азиятска медия създадена от ционисти

106

Василев

преди 5 години

Велики и всемогъщи са англосаксонските корпорации и банки!!!Агент Алън Купър!ЦРУ!!!

105

Анонимен

преди 5 години

Смешници са ватен ките които мислят че няма да върнат Крим, ще го върнат но пред това ще си платят.Те самите ще си свалят Пу тя когато започнат да ядат само картошки, а това време е близо, само ЕС и САЩ трябва да затегнат санкциите и нито един долар или евро не трябва да стига до Москва, нито един кубичен метър газ не трябва да бъде купуван от там.

104

ан

преди 5 години

защо ли и е на русия източна европанякой сеща ли се защо са конфликтите в украйна,грузия молдоваистината е че такива като ядящия вратовръзки и порошено започнаха да дискриминират руското население там ,което не е малкообластите се вдигнаха и русия естествено ги подкрепяако си бяха спазвали правилата нямаше да има проблеми,защото русия си има ресурсите и не и трябват нови земи камо ли полша румъния българи

103

Факт

преди 5 години

До Интересно ми еАко приемем за аксиома,че RT(Русия днес) отразява руския интерес,то Дойче веле отразява изцяло американския.Значи би трябвало да се насочим към медии,които отразяват ЕВРОПЕЙСКИЯ интерес!

102

Анонимен

преди 5 години

Другари краснакратунчики , тази вечер унищожихте почти всьо що ви се иска , а легнете, постете , пък утре каквото не сте бомбардирали , ще го направите ...а може и апять с начале ....хайде кастанетите в чашка и лека нощ ....пък утре.....утре...бам . Бам.....хехеййй, маладци