38

Рашко

преди 5 години

До МенгелеИмам си глава на раменете, никой нищо не ми пробутва. Пробутваха ми баят хляб едно време, и въпреки че си плащах нямах право да кажа нищо. Сега си купувам страхотен хляб по 2.2 за 0.5 кг. Имам избор и се възползвам от него. Ти давай по 5 лева за цигари и се оплаквай, че хляба от 70 ст. не струва. Въпрос на приоритети и проява на разум.

37

Веско

преди 5 години

И за къв ги пишете тия дописки за неща дето всички ги знаят. Докато не се публикуват всички фирми нарушители на технологията, ще си останат само приказки под шипковия храст.

36

Анонимен

преди 5 години

Кой какъв хляб купува? Аз взимам "Вита" с чия и елда.

35

До 27

преди 5 години

А по времето на Луканов и Виденов и трите не бяха фашиви-просто въобще ги нямаше.Дечкооо,дечко тогава си бил сигурно в,,ташкент" или си сменял зъбките.Ако на днешното имане ,му викаш нямане значи още не се бръснеш хлапе.

34

dgd

преди 5 години

както почти всичко в бг и хляба е менте...

33

Анонимен

преди 5 години

има и за седемдесет стинки в лидл ама колко е брашно е друг въпрос

32

доктор Менгеле

преди 5 години

Абе, Рашо, ти днешните пресни ментета, дето ти ги пробутват за храна, за истински ли ги имаш ?!Затова има ПРЕСНИ, толкова много и млади болни по болниците днес !

31

Рашко

преди 5 години

Спомням си, по време на развития социЪлизам, в хлебарницата продавачка беше леля Цона. Хляба го караха сутрин в 8 и следобед в 2, с един камион чийто под беше отрупан с трохи и миши ***. Камиона го метяха веднъж седмично. Винаги когато отидех да купя два хляба, леля Цона задължително ми даваше един пресен и един баят от предишния ден. Днес повечето деца дори не знаят какво е това баят хляб. На пазара има огромно разнообразие от пресен хляб и всеки сам решава дали да си купи хубав или не.

30

Анонимен

преди 5 години

Купих една маруля, като я хвана да я измия, всяко едно листо се къса в ръката ми.

29

бай Тъпчо

преди 5 години

Ами те затова го увеличиха бе, тая боя пари струва

28

Бай Иван

преди 5 години

Искахте либерализъм и евроценности ,получихте ги ;) !!

27

месара

преди 5 години

Яжте демокрация и растеж и европартньорство

26

Анонимен

преди 5 години

И коя е тая фурна на холандеца, че знам две уж такива, една на "Ангел Кънчев" и една на "Христо Белчев" и не ми е вкусен хлябът в нито едната?Напиши адрес, ако е някоя трета.

25

тонката

преди 5 години

Тонке, протестът днес е в Париж, но не ти препоръчвам да си показваш уродливата мутра там, че и жандармерията няма да може да те отърве :)))))))))

24

До 25

преди 5 години

Питаш какво общо имат хляб( по времето на ГЕРБ), асфалт и партия ГЕРБ. Отговорът е очевиден, но нека ти отговоря: и 3-те неща са ФАЛШИВИ.

23

АНТИ до неразбралите

преди 5 години

Как ще пеят птиците в житата !Весели ще плуват във простора ...Ще се радват на труда си хоратаи ще се обичат като братя.

22

До 21-Анти

преди 5 години

На тебе ти е блеснало като са те изпускали неколкократно на главата ти.И явно не си могъл да се оправиш.Горкият,какво общо имат хляба,асфалта и Герб ?Горкото,как се е подиграла природата с теб,не вярвам да помниш кой предизвика най -жестоката зърнена криза и остави държавата пред банкрут.

21

АНТИ

преди 5 години

Ядете ГМО,и Е-та на кило.

20

Анонимен

преди 5 години

И защо е така , а другари. Ще ви кажа , защото БКП-БСП насажда над 50 г. работа на инат и далавераджийство навсякъде. Нали капитализъм има и в Западна Европа, защо там никой не произвежда с измама . Апропо в София в центъра има една фурна наричат я на холандеца , отидете и вижте какво значи качество на хляб и всичко друго от тесто. Ама става от 4 часа сутринта и чак до ноща работи. Кой Българин го прави това. Никой.

19

АНТИ

преди 5 години

Пред нас са блеснали житата,окъпани от гербав дъжд,и как да избереме - хляб или асфалта,като ментетата са тук на шир и длъж ?!