530

ognyanz

преди 5 години

За нас е важно ние да не ставаме мишена. Така че никакви натовски ракети на наша територия. За тези ракети няма време за предупреждение по горещ телефон както за междуконтиненталните. Изстрелят ли едните, ще изстрелят и другите - въпрос на минути.

529

ПроСоТо

преди 5 години

До привет от Германия е как споменатите от теб да имат акъл в главите си,като де що има акъл сай събрал в твоята глава?--не си оставил/а за другите..

528

Рок енд рол

преди 5 години

Троловете май нямат почивен ден. :)

527

Кратък виц

преди 5 години

Русия се страхува единствено от Росен Плевнелиев.

526

хохолите капут!

преди 5 години

До привет от Германияпривет от пидер парашенка.......

525

хохолите капут!

преди 5 години

До привет от ГерманияХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААААААААА.................

524

хохолите капут!

преди 5 години

До привет от Германияти си украйнец какво правиш тук?

523

ПроСоТо

преди 5 години

До привет от Германия"последните 30-40 години никой не е нападал "руската ***" ТОЧНО ПО ПРИЧИНАТА,че направи ли го,ИЗГАРЯ!!!!!!!!!..за това тия,дето пробваха много пъти /преди "30-40 години"/,сега САМО лаят!..Лигите им текат за руската територия,но не смеят!..Защото "рашките" са разбрали най-после как се усмиряват БЕСОВЕТЕ!!!

522

До привет от Германи

преди 5 години

Изр*ел да не заплашват с ядрено оръжие? Чувал ли си за Самсон-опцията? Тях най-малко можеш да ги даваш за пример.

521

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 558 Путин направи от Русия държава, в която 80% от хората му вярват. Преди Путин Русия беше пред разпад, не беше вече никакъв фактор и затова западняците толкова много я обичаха. Желанието им беше да правят с нея ,каквото си искат и да точат ресурсите й, колкото могат. Елцин беше едно изкуфяло пиянде, но голямата му заслуга е, че посочи Путин за приемник. Президентът трябва да бъде одобряван от собствения си народ , а не от арменския поп.

520

kiro

преди 5 години

Русия е страната с най-големи ресурси на тази планета. Практически неограничени.От там идва интереса и апетита за колонизирането и.Ирак и защо бяха "демократизирани"?Нефт. Енергиен ресурс който движи света.Може да русофилстваме и русофобстваме според лични виждания, но България няма сметка от 4 американски военни бази на територията си.Първо не плащат наем, второ не знаем какво има в тези бази и трето сме активна мишена в случай на конфликт с Русия.Умен не кани въоръжени в къщата си.

519

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Сигурно шизофренията тресе Москва, но и параноята тресе яко САЩ! Време е двете суперсили да престанат да се занимават с глупости, а съсредоточат ресурса и силите си в решаване проблемите на планетата! Те стават все по-страшни! Омразата е разхищение на сила.

518

Анонимен

преди 5 години

След тези думи на тозо чугуняк , гаргите се разхвърчаха

517

Име

преди 5 години

всяка монета или медал си имат две страни. на обратната страна на "медала" на "възпиращото" действие на ядреното оръжие е изобразена мишена.

516

extremist

преди 5 години

ДО ВСИЧКИ РУСОФОБИ:ОСТАНАХ САМ, ПОМАГАЙТЕ , ЗАПЛАШЕН СЪМ ОТ НЕСПИРНО ЦЪКАНЕ НА "-".....

515

extremist

преди 5 години

НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА:ЩО ВИЕ ВЯРНИТЕ РУСОФИЛИ НЕ СЕ ПРЕСЕЛИТЕ В РУСИЯ ? КОЙ ВИ КАРА ДА СТОИТЕ В НАЙ-БЕДНАТА ДЪРЖАВА ОТ ЕС ?

514

extremist

преди 5 години

АБЕ ИЗОБЩО , ДРУГАРЯ СТАЛИН , НЕ БЕШЕ ЛИ ОСНОВОПОЛОЖНИК НА КЛАСИЧЕСКАТА МЕХАНИКА. МАЙ ЧЕ БЕШЕ ПИСАЛ НЯКВИ ЗАКОНИ ПРЕЗ 1666-1667 ....

513

Анонимен

преди 5 години

Путин направи от русия държава която никой не уважава и мрази, точно с такива простотии. То и пакистан е ядрена сила и може да унищожи европа но не плаши по този долен начин

512

extremist

преди 5 години

НАЙ-ГОЛЕМИЯ РУСКИ УЧЕН , ДРУГАРЯ СТАЛИН,ВЕРОЯТНО Е ПРЕДЛОЖИЛ СЪЗДАВАНЕТО НА ДВУКОМПОНЕНТНИТЕ РАКЕТИ С ТЕЧНО ГОРИВО,ЯВНО ЗАБРАВЯЙКИ ТРАГИЧНИЯ ОПИТ НА ВЕРНЕР ФОН БРАУН И КИТАЙЦИТЕ КАТО СЪЩИНСКИТЕ ИЗОБРЕТАТЕЛИ НА РАКЕТАТА.

511

extremist

преди 5 години

До Анонимен 560: ВСЕ ЕДНО СЛУШАМ ОНЯ ПОБЪРКАНИЯ СИДЕРОВ (ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ГО ОСВИДЕЛСТВАМЕ ЗА ПСИХИАТРИЯТА)