247

Анонимен

преди 5 години

Лъвска л,апа

246

Анонимен

преди 5 години

Наберете "Дай една лъвска ***" и прочетете един интересен материал за Сариев, Цацаров и Горанов.

245

този

преди 5 години

този лъже многоя дапокаже сметки на неговоиме за този апартаментпри такъв наем тези , наема включва всички консумативиЕдва ли Горанов си е изкарал партида на негово имеБойко веднага го махай, лъжата е толкова *** ,че даже гербераст би се възмутилНарода изиква малко уважение понелъжете по ..верноч като цецопак никой не му вярваи на теб същоно този ке леш.. счупи ***

244

Анонимен

преди 5 години

ФИРМИ НА ИВАН САРИЕВ МОЖЕ И ДА НЕ СА ПЕЧЕЛИЛИ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ, НО МОЖЕ ИВАН САРИЕВ ДА Е ОПРЕДЕЛЯЛ КОИ ФИРМИ ДА ПЕЧЕЛЯТ ВЪПРОСНИТЕ ПОРЪЧКИ.ВЕРОЯТНО ОТ МАСОНСКАТА ЛОЖА.

243

666

преди 5 години

Уплах - (нова дума за мен), мъжки род. Един уплах, два уплата, много уплахи. Журналисти, какво искаш.

242

друг

преди 5 години

Боко веднага разкарай тозо/по принцип всички разкарай заедно с теб/ Тоя почна да лъчже повече от теб бе !! Цецо направо му завижда!Имаш ли в ръкава жокер-някой нормаален?Или те нормалние не те интересуват.Манолев що го коткаш още,като не става за министър за зам става ли?Вземи разкарай това ОП Г.Срамота,ами като го е страх да иде в АЕЦ да живее там е безопасно или в мазето на вилата ти в Банкя!Боко-смешни сте,страхливи сте,крадливи сте..

241

1

преди 5 години

До Анонимен-249,няма такива работи,ще бъдат затворени,като в килията на Иванчева.

240

Анонимен

преди 5 години

За никакви пари не бих се съгласил да стана обект на такива коментари! Горанов, лакомията ти те срина! Такова падение един интелигентен човек не може да си причини!

239

Анонимен

преди 5 години

Влеме е да построите ВИП затвор с екстри за такива като този и Кръстника.

238

Анонимен

преди 5 години

Мафиотска държава, оплели се като черва нам във владтта и съмнителни бизнесмени и Прокуратура и Съд 6 години се правят на заспали. Пфуй! И искат хората да не протестират, да не им развалят спокойствието и аферите, щото видите ли много сме "стабилни". Гнус ме е от гнилата политика у нас. Направете електронно гласуване и ще излезе и шашмата ви с изборите, защото всеки глас ще си има IP адрес и ще е проследимо всичко.

237

1

преди 5 години

Вай завалията,много се уплашил,от земетресението,и кръстника му го приютил,как и ние нямаме такива кръстници,да беше отишъл при тати в банкя бе влади,там е по-широко и няма висок етаж.

236

Анонимен

преди 5 години

Яж, куме, пииий, тебе ти е реееед, тебе ти е рееед да си най отпрееед. На кумицата - ...........,а на кумо - ...............

235

Анонимен

преди 5 години

Горанов е поредния министър след Симеонов, който трябва да подаде оставка. Докато не се научат какво означава да си министър, да ги сменят. Европейският молал трябва да навлезе и в България. Ако това се беше случило в друга Европейска държава, досега да си е подал оставката. И щеше да е новина номер едно по всички медии. Скандала е огромен, а нашите го потулват.

234

Анонимен

преди 5 години

Нормална страхова реакция, някои като видят паяк имение в Монте Карло си купуват.

233

в допълнение на 240

преди 5 години

може и 'ходжа' да назначи - и те помагат при 'уплах' - а и с ДПС играят комбина винаги, ще помогнат!

232

Анонимен

преди 5 години

Кога ще направян Европейски съд и такива кото тоя наец да лежат там, като не може нашата държава да ги осъди, те там са си всички роднини, кок да се съдят, те си помагат да укриват данъци, да си дават обществени поръчки, да си слагат родата и близките на сладка държавна службица.

231

nekoj

преди 5 години

Е сега е момента ББ да назначи щатна 'баячка' в Правителството - че току виж дойде некой 'трус' и му отиде и 'коалицията' и 'правителството' - че и 'партията'...

230

В. Горанов,изявление

преди 5 години

И все пак.. Идва Коледа. Витлеемската звезда отново грее, звездата на Бойко Борисов също, велики дела твори нашия премиер, държавник, баща на нашата родина. О.. ГЕРБ, пътеводната светлина на България. Видими резултати. Гарантирано от Б. Б.

229

ПроСоТо

преди 5 години

сега да ви предупредя за нещо,което вероятно знаете по-добре от мен:-Тиквун трескаво подготвя абдикацята си!...Докато вие са заплесвате по такива мушмороци като тоя,Оня си "изплита кошницата".Утре..е,"утре", ще се изниже "по чорапи" "ни илук ял,ни лук мирисал",а вие..НИЕ ще сърбаме попарата на тоя мутрак!!!!..но както отбелезах:-Един Бог знае що за същества сме..

228

Анонимен

преди 5 години

Те затова ГЕРБ 10 години бавят реформите, които отдавна трябваше да се направят, за да настигнем другите страни в Европа, ама пусто кражбите са сладки. Миналата година най-после въведоха закон властимащите да декларират всичко и опааа...лъсна му на Горанов з.....а. Сега лъже-маже и се чуди как да замаже положението. Ха да видим правосъдието как ще го измъкне!?