495

baihui

преди 5 години

Верен син на ПЛЕМЕТО!

494

Ким Чен Ун

преди 5 години

До От Руснска Той и затова Вазов е написал стихотворението Жидов Гроб ,ама няма кой да го чете тук.

493

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Един от Дивия Запад Такива като теб трябва не само да се обиждат ,но и да те унижават ,защото ти си злото на България .Такива *** като теб нямат място в живота на Българина .Ти си цирият на това общество а нали знаеш какво правят хирурзите с един голям цирей .

492

Анонимен

преди 5 години

Заради такива като Паси е лесно да станеш антисемит. А иначе сигурно има и умни и добронамерени евреи.

491

От Руснска

преди 5 години

Всеки които дойде в нашата държава с добро е добре дошъл , а всеки който е дошъл с лошо костите му дълго време се белят по обширните ни полета.

490

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Един от Дивия Запад Жал ми е за теб ,животът в дивият запад те е направил мутант . .Ама то е така с какъвто се събереш такъв и ставаш *** и нищо друго .

489

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Мда ... мъка.Мъката в България я създават българите, а във Франция - французите. Това са голями теми и не могат да бъдат изчерпани с една обида.Но човек разговаря с хора, които искат да чуят какво мисли, а не да го плашат и обиждат.

488

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен Как да респектират Русите като Американците във Виетнам ли ? Гледал ли си филмът апокалипсис сега и как малките виетнамски маймунки докараха дотам великата американска армия да се ядат един други за да не умрат от глад във джунглите на Виетнам .Та твойте смели американски войници нямат нито една спечелена война извън САЩ колкото войни започнаха извън САЩ всичките ги загубиха . И затова сега действат подмолно и карат другите да вадят картофите от жарта .

487

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Здравейте Ким Чен Юн!Нали не смятате, че ще пътувам до Югозападна България, само заради удоволствието да се видя с вас?Стига ми вашата литературна изява в настоящия сайт.А и като вие нещете да додите и тъй ще си се разминем в живота, но аз пак ви обичам.Цунк!

486

бъркаш са

преди 5 години

До Анонимен 562 Всяко село , град и курорт с натовска база - поне 50 да са

485

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Един от Дивия Запад Тази мъка я създадоха твоите господари с атлантическите ценности и докараха народите по света до пълна мизерия и разруха .Те затова и във Франция са се вдигнали хората защото до гуша им дойде да ги управляват крадливи либерали и демократи слуги на олигархичният световен елит

484

Паси...

преди 5 години

...нидей рива отново за харизана кола - БМВ с емблема НАТО - на гърба на булгарина. Номерът ти НЯМА да мине! А и българинът НЕ ти верва повеке.

483

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Един от Дивия Запад Има и друг вариант на неутрална територия някъде в дивият югозапад на България .Ама не ти стиска страхливицо мръсен .Ето това сте вие либералите страхливи и подли анонимници .

482

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Боже!Колко мъка има по този свят боже!

481

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен Не искам англосаксонски бандити и разбойници да ме пазят .Ако се стигне до война с Русия те първи ще побягнат яко дим и ще оставят такива *** като теб на произвола на съдбата .Ами ти му мисли какво ще става с теб тогава и къде ще се дяваш . Така че не бъди толкова курназ страхливците от Лос говедарос ги боли грездея за теб и за всички като теб

480

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Координати: Дивия Запад!Виж ... глей там да уредиш визата.А като кацнеш тук ще те арестуват тутакси за заплаха за убийство.Но туй е по-добрия вариянт за теб.:-)

479

Анонимен

преди 5 години

Малко са само две натовски бази по нашето крайбрежие, трябва да са поне 5.

478

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен Страхливи Руски *** ама друг път .Я си дай координатите и да се срещнем някъде за да видим кой е страхлив .И мога да те уверя че това ще е последният ден в живота ти ,за да видиш Русофил как бие *** на англосаксонците и неолибералите .

477

Анонимен

преди 5 години

Кой подписа България да дава военни бази на САЩ, без да получава и стотинка за това??Прокуратурата да не спи, ами да се самосезира..............има хора за затвора!!!На юридически език се казва............за пропуснати ползи!!

476

Русофил

преди 5 години

Искам да го лапам на ПутинЖената и тя искаСамо се караме!