65

Шопо

преди 5 години

Е па прав е автори на приказката !!! Ромите ,,берат,, жилязу,они не ,,берат,, злато....

64

Анонимен

преди 5 години

112 ти си неук. Бай *** и Андрешко не са детски приказки.Ти си от тия дето възхваляват гацо бацов.Кога някой направи мещо за да го осмее, ти го идолизираш и вменяваш вина на другите. Лошото е че и е поръчково.

63

Брадвата

преди 5 години

"Умният министър", "Работливият депутат", "Честният чиновник", "Обичащите България политици" - в читанката за 4-и клас

62

Анонимен

преди 5 години

погледнете в какво ни превръщат. джендърии циигании чалгии в учебниците.

61

АНТИ

преди 5 години

За да сече дърва, трябва 1-во да плати на горския.Понеже мaнго е беден и не може да плати, да пишат, че събира суха маса.

60

Автора

преди 5 години

А приказката за "Добрият депутат" кога ще се изучава?

59

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 95Има между другото. За Хитър Петър. Сещам се и за Андрешко. И за Бай ***... Което само демонстрира, че българинът най-силно цени качеството си на тарикат. Ами защо тогава се сърдите на ***, те всъщност следват нашия пример. Единствената разлика между тях и махленските тарикати с тунинговано BMW на 20 години дето правят къси далаверки, е че *** не плащат ток. Но за това знаем кои са виновни.

58

Анонимен

преди 5 години

Добрият българин отива в гората за гърне с жълтици, но намира дърва и не ги взима. Евро това е добър човек.

57

Професор Тюхчеф

преди 5 години

Добрите хора винаги са били кът в приказките, винаги бащи изоставят децата си в гората, убиват брат си заради жена, и много други. Та по логика - няма как да има някой добър, па камолши ром.

56

Анонимен

преди 5 години

Какво лошо има в тази приказка? Освен това тя е толкова стара. Дойката на хан Аспарух му я е разказвала в юртата докато го е кърмила в скута си. Стара прабългарска приказка.

55

Мнение

преди 5 години

Още един пример където ФБ контролира какво може да се чете от потребителите и какво не. Реално тук едва ли има "език на омразата", а майката споделя своята гледна точки и я обсъжда с другите. Обаче това не се харесва на някой и те го докладват. Същото е и с медиите - всички са собственост на разни компании, които могат да налагат цензура когато си искат. Живеем в условията на тотална цензура и поръчкова журналистика. Къде е демокрацията?

54

Пъзел

преди 5 години

А какво е правел в гората....крадял дърва!

53

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 91Ето ти една друга "Честният Иван Костов". Или "Добрият Валери Симеонов".Сега по-ясно ли е? Няма лошо ромът да е добър, само дето ромите не са я чели тая приказка. И е вярно! В статията се казва така.

52

Анонимен

преди 5 години

Добрите българи намиращи гърнета с жълтици се наричат иманяри.

51

Винету

преди 5 години

Аз мисля, че добрия човек няма пол, възраст, цвят или етнос. Той просто е добър. Това важи и за лошите хора, те просто са лоши и това е. И едните и другите може да видите около вас, а най -често в огледалото си.

50

Анонимен

преди 5 години

Жалко за детето осъдено да живее с такава майка.

49

Johnie Walker

преди 5 години

Сега следва и приказка за доброто уиски.

48

Анонимен

преди 5 години

А приказка за умният българин няма. Опа, извинявайте, има. За умник Гюро и умници другари.

47

Анонимен

преди 5 години

То разлика от рoмите и българите няма, две мързеливи пропаднали нации .

46

БГ-гражданин

преди 5 години

Това е част от процеса на т.нар "интеграция". Нарочно се прави. Никога в училище не се е говорило за този етнос и по принцип нищо хубаво не се говореше за тях. Даже съм чувал да казват на малки деца, "ако не слушаш, ще те дам на ...." сещайте се. :) Но, разбирасе че има и добри такива, който реши, сам ще се интегрира. Имам познати такива, учат висше и са успешни.