9

Багабонтин

преди 5 години

Тия *** втръснаха вече. Тая система не ги ли уби вече? Колко трябва да чакаме? Ако трябва да помогнем с нещо?

8

Емигрант

преди 5 години

Важното е че за Гергов има 43млн.Така е при капитализма.. Джунгла. Силния определя правилата а слабия проси милост. България никога няма да бъде отново социална държава.може и държава да няма по скоро от колкото си мислим

7

V

преди 5 години

150 мил. за хората с увреждания от които 71 мил. за майките ,а за ,,култура,, 180 мил. Като това не се всичките пари.За натвиз източват и от образователното министерство и от общината за поддръжка .Та да изглежда че парите са за образование ,а не за ,,култура,,А честито на най културната нация в Европа .Аааа и най бедната ,*** ко ти пука .Важното е да сме културни .Като казвам това не значи че някой не се възползва от тия пари без право ,ама да си оправят държавата.

6

Ястреб от село

преди 5 години

Тея кресливци да земат да млъкнат вече. Ба тии изнудвачките долни....

5

Анонимен

преди 5 години

Ами прави са майките! Вместо за лична помощ - "150 млн. за политики за хората с увреждания"... А от тези хора с увреждания огромното мнозинство са роми с фалшиви ТЕЛК-ове.

4

Анонимен

преди 5 години

Вие мили майки, някак забравихте, че сте там за личната помощ и превърнахте протеста в протест за оставката на В. Симеонов. В един момент ви се размиха приоритетите.Те асистенти ще ви отпуснат, ама ще си плащате за тия асистенти от джоба. Затова обвързаха помощта с прага на бедността.И вие умните влязохте в капана. И ще го направят още догодина, може би септември, може би от 2020год.

3

На Иван брат му

преди 5 години

Аман от тези майки. Вече и капака на тоалетната чиния да вдигна, и изкачат майки...

2

Анонимен

преди 5 години

Продължавайте да гласувате за тази ***....

1

вижда се

преди 5 години

Боковизма и обединените мафиоти убиват всичко живо в България !!