7

Мен

преди 5 години

Абе нали сме свободен пазар, какви са тия глупости с гласуването на максимални цени. Да ги оставят каквито цени решат такива. Обаче да пуснат и убер и лифт, защото те са реалната конкуренция. Твърдо за съм и разрешаването на каране в бус лентата за таксита и маршрутки и за автомобили с повече от 2-*** човека в тях.

6

Анонимен

преди 5 години

Искат повишение на цената,искат стоянки и то голям % от местата.Когато има сняг,поледица и празници няма таксита.Да осигурят по всяко време на денонощието и годинато 25%от колите на път.Тогава да искат.

5

Анонимен

преди 5 години

А да им плащаме и по 1000 лева държавна издръжка без да правят нищо не искат ли тия бакшиши?

4

Анонимен

преди 5 години

Вчера Паргов при тях,днес протест.Като искат да кажат и какво ще се подобри?

3

лошо е положението

преди 5 години

Хората не са запознати с всичко от такситата и си мислят ,че там е лапане до край--истината е, че е чанч безкрай и че тежеста на държавата притиска от всякъде има жестока бюрокрация и жестоки нереални и безсмислени глоби за нищо не причиняващи отклонения .. и дума не става за помпи и прочие говоря за ненормални правила измислени от паразитни служби с цел глоби и уж контрол--- накрая ще се стигне до там ,че таксито, като автомобил може и да бъде приятна кола ,но далеч от джоба на обикновен човек.

2

Анонимен

преди 5 години

НЕ ползвам таксита, няма и да го правя! Има градски, има нощни автобуси, бакшишите под секирата!

1

Анонимен

преди 5 години

Най големите наркодилъри с претенции за още, българска работа срама нямате ей.