365

Анонимен

преди 5 години

Конспиратиците не са нищо по-различно от едни ограничени утaйки които нямат никакви твърди доказателства ,а само догатки.Хора без смисъл в живота.Абсолютни ***

364

Анонимен

преди 5 години

НАЛИ ЩЕ ГО ПРЕБИЯТ ДЕЙВИД ДУХОДВИ НА УЛИЦАТА АКО НЕ БЕШЕ ИСТИНА, ЧЕ НИКОГА НЕ Е СТЪПВАЛ ЧОВЕШКИ КРАК НА САЩ НА ЛУНАТА! -За кво да го превиват?Това да не е ***, където убиват заради изказано мнение, различно от това на Путин?

363

ss14

преди 5 години

САЩ са дали над 200 милиарда за мисиите Аполо.В проекта са участвали над 2000 учени и такива от цял свят.Кацанията са следени внимателно от СССР и са потвърдени от СССР.Кацанията са потвърдени още от Китай,Япония и Индия със снимки от сонди ! Следите ще стоят на Луната още милиони години.И до момента няма нито едно твърдо доказателство да сочи ,че е лъжа,а само дебилни догатки ,които се оборват на момента.И ние тук трябва да вярваме на шайка дeбuлни конспиратици ? Е добре.

362

Анонимен

преди 5 години

4. Запис как апарата с всички космонавтите излита от Луната, а камерата следи траекторията муНа това кое му е чудното?Не може да има дистанционно управляема камера, която да изпраща картина към земята ли?

361

ТАКА , СИ Е БЕ...

преди 5 години

...НА ТРИ ЛОСИОНА ЗА ВАНА , РАШКИТЕ ПРАЯТ "СТРАШНИ ПРОВЕРКИ" В КОСМОСА , БЕ......!!!НЕ ВЕРВАТЕ ЛИ...!!???

360

Анонимен

преди 5 години

Хахаха,Днес са направо във фурията си днес.Говорителя на Роскосмос обяви веднага че Рогозин се е шегувал. Но въпреки това във форумите се появи информация че проектът ще бъде на стойност 17 трлн. рубли и ще бъде връчен на фирмата на сина на Рогозин. Друга шутка, разбира се.

359

Анонимен

преди 5 години

На Илон Мъск д'еда му разработил на времето електромобил с пробег 1000 километра, обаче нещеш ли взел че загубил документацията за него!

358

защо няма руска мечт

преди 5 години

Руснака и на Юпитер може да стъпи ...ама ако пийне лосион за вана..ха.ха

357

Край

преди 5 години

Тия па Луната. Американците снимаха даже и Джаба Хатянина. Чубака караше кораба. Американците си обикалят между звездите когато си решат. Гледайте Междузвездни войни - документален филм.

356

Austin Powers

преди 5 години

Ето и снимков материал от Аполо-11https://space/14874-apollo-11-landing-site-moon-photo.html

355

Austin Powers

преди 5 години

До БобиБоби, променяш темата. Тука става въпрос за полет до Луната (10-12 дни) а не до Марс (6+ месеца).Руснаците изстрелват специален зонд до Луната за да измери точно радиацията и установяват, че полет на човек е възможен.

354

Неправдоподобно

преди 5 години

1. Изгубени стотици образци, всичките ???2. Изгубена технология, от преди 50 години, когато не е имало днешните компютри и да не може да се възстанови ???3. Директен разговор на Президента с космонавтите по телефон от Белия дом /такова клипче съм виждал/ ???4. Запис как апарата с всички космонавтите излита от Луната, а камерата следи траекторията му.Ако са отишли, са се постарали да го направят много неправдоподобно, не че го изключвам, но заслужават обяснения от НАСА тези странни примери

353

КосмУнафт

преди 5 години

Има и още...Противно на твърденията на чичо Тони че нищо не можело да се загуби НАСА дава множество примери че това може да се случи дори и в изключително добре пазените хранилища на НАСА . Няма технологии, няма образци,няма записи ,няма луноход .Да напомня говорим за НАСА с незнамколкоси милиарда бюджет . Питайте чичо ви Тони.Тончо, тъй като ТИ си по запознат и почти експерт в тази област припомни ми за поне едно оригинално доказателство запазено от НАСА до наши дни за полета на Аполо.

352

До nsp

преди 5 години

Зарежи рашъните, рано или късно ще излезе на яве грандиозния "спектакъл" разигран от тия песоглавци!

351

Боби

преди 5 години

До Austin PowersМАТЕМАТИКА НА РАДИАЦИЯТАДавам ти само едни данни уреда Люлин за 250 дни полет до МАРС натрупва 0.66 СИВЕРТА(като с отдалечаване от слънцето дозата радиация намалява но хайде и с тия данни ще смятаме)0,66 / 250 дни = 0,00264 СИВЕРТА дневна дозаили 2.64 mSv Мили сиверта за ДЕН80 mSv: 6-month stay on the International Space StationГражданска защита при атомна авария1000 mSv за 50 години постоянно преселване50 500 mSv за 1 седмица евакуация на населението

350

ЕГАТИ САЙТА!

преди 5 години

ПЪЛЕН С ПОЛИТИЧЕСКИ И ПРОРУСКИ ФЕЙКОВЕ!НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ И ...САНКЦИОНИРАТ , ТОЗИ КОЙТО КАЗВА ИСТИНАТА!ТИПИЧЕН , КОМУНИСТИЧЕСКИ КЕ..НЕ..ФФФФФФ!

349

АнонимеН

преди 5 години

ВЪВ САЩ Е ПЪЛНО СЪС УЛТРА НАЦИОНАЛИСТИ !!ОТ НОВИТЕ ЕПИЗОДИ НА ДОСИЕТАТА Х НИКОГА НЕ БИХА СИ ПОЗВОЛИ ДА СЕ ШЕГУВАТ С ТАКОВА НЕЩО НАЛИ ЩЕ ГО ПРЕБИЯТ ДЕЙВИД ДУХОДВИ НА УЛИЦАТА АКО НЕ БЕШЕ ИСТИНА, ЧЕ НИКОГА НЕ Е СТЪПВАЛ ЧОВЕШКИ КРАК НА САЩ НА ЛУНАТА! ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА РЕЙТИНГА!ВЪПРОСЪТ Е ПРИКЛЮЧЕН!

348

nsp

преди 5 години

Рашъните с тази технология,която имат ще кацнат на Луната най-рано по случай 100 годишнината от Аполо 11.И дано се върнат...

347

КосмУнафт

преди 5 години

Колкото повече чета за НАСА и полетите до луната толкова повече започва да ми изглежда като история на Дисни .Оригиналните видео записи на първото стъпване на човек на луната ГИ НЯМА. Нито пък аудио записите .НАСА си признава че са ГИ ИЗТРИЛИ . В момента има налични само копия на копията на копията . т.е никой не може да докаже автентичност ... дори и НАСА . Басси . НАСА е усра*ла доказателствата и ги е съхранявала по калпаво от лист с вересии в селски хоремаг .

346

K

преди 5 години

Кацнали са.Конспираторите да се разкарат незабавно