14

Анонимен

преди 5 години

Ами ако някоя жена иска да разкара мъжа си, поради факта , че си е хванала съседа за любовник, казва в съда, че мъжът и я тероризира емоционално и психически. Вика комшията от горния етаж за свидетел и мъжът в затвора.

13

Anonimen

преди 5 години

гледах филм за САЩ как са се справили - в една болница е било като епидемия от пребити жени - около 1300 годишно. Въвеждат закон - хванат ли насилник, държавата, не жвртвата завежда дело и той лежи 3 месеца в затвора без значение дали жертвата свидетелства или не. броят на пребитите жени спаднал до 100 годишно, повече от 10 пъти. та тай - има ли желание, има и начин и без куп конвенции

12

Потребител

преди 5 години

Ако промяната не започне вътре в нас няма значение с какви закони и наказания опитват да я приложат външно. Те служат превантивно само срещу личности. За *** нямат значение.

11

Бай Иван

преди 5 години

Демокрация,какво искате ,поръчахте си я ,получихте я ;) !!!

10

Валя

преди 5 години

И защо се е връщала 100 пъти при него ...?!Такива жени не мога да ги разбера и затова не ги съжалявам.

9

ogin

преди 5 години

Аз ако бях щях да го задуша когато заспи,или да го надупча със ножа

8

Анонимен

преди 5 години

Сред като 18 години те пердашат яко, връзват те с белезници и т.н. и ти продължаваш да се връщаш при такъв човек, то значи ти харесва да те бият. Няма друго обяснение. И в такива случаи никакви конвенции не помагат

7

Гост

преди 5 години

До 15Ще я подпишете и хоро ще играете !!!!

6

ИСТАНБУЛКАТА? НИКОГА

преди 5 години

Каквото и да се опитвате да внушите на обществото и както и да се опитвате да го пробутвате, то ние българите Истанбулската конвенция никога няма да приемем и да подпишем. Независимо дали това се харесва на господарите ви или не.

5

НЕбългарин

преди 5 години

Според експерти жената е починала от остра кръвозагуба заради срязване на шията. По тялото ѝ има 5 прободни рани. След убийството Стефан отрязва главата, а после прави още 4 среза на трупа с моторен трион. Слага частите в чували и реди буркани с компоти върху тях.---При мирната религия е така, нали тъй момковци? Къде сте бе ония с религиите, етносите и т.н. Защо ви няма сега?

4

the Ghost

преди 5 години

Всичките беди в този живот идват от нередовно пиене и малко секс.

3

Анонимен

преди 5 години

Пак ли конвенцията? Нещо много нагъсто тези дни.

2

Анонимен

преди 5 години

На такъв му се чупят ръцете в областта на лакти и китки и повече няма да може да бие.

1

Анонимен

преди 5 години

При демокрацията само яки убийства. А престъпниците не подлежат на наказание, понеже имат права. Баааси фарса е тая демокрация.