56

Анонимен

преди 5 години

Стига с тоя мечо, щото има и тигри!

55

Анонимен

преди 5 години

Абе тея руснаци що не си седят в Азия, ами се правят на отворени. Ще им дойде в повече на някои от развитите страни и ще им се види тясно малкото земя която държат в Европа. *** и агресивна власт като тази или иранската нямат място в бъдещето. Руският народ не яде ракети и танкове ама ходи им обяснявай. Диваци.

54

Красен

преди 5 години

А какво ще се случи ако руска фрегата доближи Америка? Някой замислял ли се е? Изобщо няма даже да я прелитат Ф16, а направо ще я потопят и ще засипят медийте с информация, че са защитили страната си. И медали ще им дадат даже. Така че, за момента руснаците пипат твърде меко и не бива да им се сърдят. Така де, ако сам се натикаш в лапите на лъва и тоъ те схруска, кой ще е виновен?

53

Ким Чен Ун

преди 5 години

Абе какво стана с норвежката фрегата ударена от гръцкият танкер и потънала близо до брега ? Тръгнали дрисливите натовци да дразнят мечока ,но той от майтап не разбира и им потопява ръждивите корита немедлено .

52

ГАДОРЯН

преди 5 години

Само САТАНА ще оправи и отрезви САТАнато! Напълнихте ли памперсите шушумиги?;)) Хаха. С едни брадати ислямисти не можете да се справите, а тръгнали с мечката да се заигравате.

51

Анонимен

преди 5 години

Русофобите, отсега ви съветвам, вземете си по един руски флаг и си го дръжте под леглата, за всеки случай, ха ха ха...

50

Роко

преди 5 години

До Анонимен 69 На верно ли тая 50 годишна танекия може да потопи съвременен кораб без той разбере? Ако го вярваш това значи си по - *** от допустимото за русофил (по принцип русофилите сте порядъчно ***, но чак толкова е прекалено дори за русофил) Колкото до трета световна не бой се, за да я започне ботоксовото джудже трябва да има топки, а всички знаят, че няма. Ако на някой капитан напълни памперса и вземе, че гръмне летящия Москвич най - много джуджето да се попеняви както когато ***

49

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

А, заводите за памперси на Запад не могат да смогнат ! ...

48

Rrr

преди 5 години

Интересно ми е как са видели с какви ракети са били изтребителите...

47

Анонимен

преди 5 години

Белгийчетата напълнили гащите и ги пуснали.

46

Анонимен

преди 5 години

Резултата от фашистката руска пропаганда можете да го видите тук в коментарите.Постоянната денонощна пропаганда на руските медии срещу Европа и България - дава своите резултати.Отдавна ви предупреждавам да не купуватe имоти в България.

45

Анонимен

преди 5 години

О, я стига. Самолетите ако са искали да започнат нещо, въобще нямаше да видят откъде идват ракетите(40км?). После капитана, чиито кораб няма мерки за защита от въздуха, наредил да не се прави нищо? А какво можеше да нареди да правят, като няма оръжия срещу въздушни заплахи? Да мятат рапани и мидички по изтребителите ли?!?Но видите ли, той бил избегнал 3-та световна! Герой!Реално Су-тата можеха да минат и да потопят корабите и щеше да има само *** протестна нота утре, за която я чуем,я не

44

(*_*)

преди 5 години

До Анонимен 65Заминавай. Няма да липсваш дори на майка си. Можеш да изтревпеш всеки со.оросоид който срещнеш в сибир.

43

Да си го кажем!

преди 5 години

Потапяйте всички кораби на гнусарите от НАТО с ядрено торпедо да отиват да хранят рибите.Запада е плацдарм за не.рои.ирането ци.анизи.ането и ислямизирането на Европа.май.а им да ***!

42

Анонимен

преди 5 години

До (*_*)Строеният в Гданск през 60-те години "Лиман" бе таранен от много по-голям кораб, превозващ твои събратя. Мина без жертви.Плаващият док беше шведско производство. Ще го извадят.На руските кораби се вее Андреевскят флаг! Като го видят, враговете им се н**рат!Руските подводници гонят из Северния Атлантик американските сабмаринс като кучета зайци!

41

Добърден

преди 5 години

Вече не са 90 души екипаж а 90 души подали си оставката.

40

Анонимен

преди 5 години

Циркаджийски истории и на Русия и на НАТО.Водят света към война със тази наговорена романтика

39

Анонимен

преди 5 години

Napalnili sa gashtite kato donald kuk

38

Анонимен

преди 5 години

"...двойка руски Су-24 с въоръжение прелетели ниско няколко пъти над белгийска фрегата, която водела патрулна мисия в Балтийско море"---Ами, Йовче, Су-24 е военен самолет, бе, девойко! Да не искаш да е" прелетял ниско няколко пъти" с дърва за огрев на борда. :) После: къде е Белгия, къде е Балтийско море.Виж, руски Су-24 над "Белгийско" море си е друго нещо. :)

37

Народна Просвета

преди 5 години

един човек си пише и си отговаря сам в две теми. чак пуснах сълза от умиление. прочие, по повод провокацията, по руските форуми се оказва, че са подготвени с политически шаржове, и за белгийците и за украинците. ти да видиш.не, не са тия за долан куг ретуширани.